Sezonas noslēguma balle "Vizbulīšu tvists"

2013. gada 13. aprīlī pulksten 20.00 Liepājas Latviešu biedrības namā notiks sezonas noslēguma balle "Vizbulīšu tvists". Par muzikālo pavadījumu rūpēsies dzīvespriecīgo mūziķu grupa no Ventspils - "Jūrkant`".

Ir patiess gandarījums, ka liepājnieki par  savu atpūtas vietu  izvēlas  Liepājas Latviešu biedrības nama grezno zāli. Par to liecina arī tas, ka balles ir ļoti iemīļotas, publikas pieprasītas un biļetes tiek ātri izpārdotas. Šoreiz  muzikālais pavadījums ballē  tiek uzticēts grupai "Jūrkant`",  kuras repertuārā ir jautras, mīlestības pilnas un iedvesmojošas melodijas.

Grupa "Jūrkant`" dibināta Ventspilī, 2006. gada augusta pirmajā svētdienā, kad Māris Blāze kopā ar basģitāristu Raivo Fridrihsonu  vienojās: "Taisām blici !’".To brīdi ansambļa dalībnieki dēvē par grupas dzimšanas dienu. Šobrīd grupas "Jūrkant`" sastāvā muzicē četri mūziķi:  Māris Blāze (vokāls, ģitāra), Raivo Fridrihsons (basģitāra), Jānis Valters (taustiņinstrumenti) un  Andis Mincis (bungas, vokāls).

Jau vairāku gadu garumā grupa aktīvi koncertē visdažādākajās Latvijas vietās, sniedzot klausītājiem kvalitatīvus koncertus un iepriecinot savus mūzikas fanus  dažādās ballēs. 2007./2008. gada Latvijas Šlāgeraptaujas finālā "Jūrkant`" debijas dziesma "Zini, ka vienmēr" ātri guva labus panākumus, ierindojoties augstajā 5. vietā. Pēc tam dziesma "Laiks kā mākoņi skrien ‘’Latvijas Radio 2’’ - piektā spēlētākā dziesma 2007.gadā. Joprojām dziesma "Draugs, uzdziedi" ir neatņemama sastāvdaļa apsveikumu koncertos .

Savu aktīvo darbību grupa "Jūrkant`" atzīmēja 2008. gada jūlijā, kad veikalu plauktos parādījās pirmais kopīgi radītais mūzikas albums "Atmiņas", kurā apkopotas 11 grupas līdera Māra Blāzes dziesmas. Nesen,  2011. gadā,  izdots otrais grupas CD albums "Nāc līdzi".  

Ar muzikālu pārsteigumu Tvista balles vakaru atklās Liepājas Bērnu un jauniešu centra vokālās studijas "Allegria" duets Lāsma Cīrule un Kristaps Karps (vokālā pedagoģe Irēna Karpa).

Tā kā balles nosaukums šoreiz izvēlēts tāds pavasarīgi draisks un ir kā  aicinājums kārtīgi izdejoties, balles noskaņu tvista ritmos palīdzēs radīt arī Liepājas sporta deju centra "Lesto" dalībnieki, kuru sniegumā  redzēsim trīs aizrautīgas Latīņamerikas dejas.

Tiksimies ar grupu "Jūrkant`" Liepājas Latviešu biedrības nama ballē "Vizbulīšu tvists" 13. aprīlī pulksten 20.00!

Vairāk informācijas interneta vietnē www.biedribasnams.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.10.2024 - 12.10.2024 Atvērto durvju diena pie Piena aitām Bauskas TIC
Tev ir iespēja piedalīties meistarklasē un citās aktivitātēs kopā ar "Piena aitas" un Z/S "Krišjāņi" saimnieci! Pieteikšanās līdz 10.oktobrim! | Skatīt vairāk
Latvija
Maizes cepšana Ribbes dzirnavās! Bauskas TIC
19.oktobrī no plkst. 15:00 līdz plkst. 19:00 Grauda Spēks Maizes cepšanas meistarklase Ribbes dzirnavās! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.09.2024 - 13.10.2024 "Čikāgas piecīši" Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
Tikai viens koncerts, tikai Tukuma novadā, tikai 13.10.2024 | Skatīt vairāk
Neparastā Neapole Madonā? Madonas TIC
Rudens beidzot ir atnācis pa īstam, bet mēs NEparasti sērijas turpinājumā dodamies uz saulaino Itāliju – picēriju “Neapole” Madonā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::5.64467502sec.