Liepājā līgos koncertestrādē «Pūt, vējiņi»

Liepājas pilsētas dome un Liepājas Tautas mākslas un kultūras centrs piedāvā liepājniekiem un pilsētas viesiem svinēt Līgo svētkus Liepājā koncertestrādē "Pūt, vējiņi!" 2016. gada 23. jūnijā no plkst. 20.30 līdz četriem rītā.

Liepāja šogad līgosies dziesmās un dančos, baudot gan sabiedrībā plaši pazīstamu mūziķu Līgo vakara koncertprogrammu ar latviešu estrādes zelta dziesmām, gan tradicionālās Jāņuguns iedegšanu ar suitu spēka palīdzību un lustīgu līgošanu nakts ballē līdz rīta gaismai.

Plkst. 20.30 koncertestrādē "Pūt, vējiņi!" uz svētku koncertu aicina dziedātāji Liene Šomase, Antra Stafecka, Andris Ērglis, Ivo Fomins un mūziķu grupa Jāņa Strazda vadībā. Koncertprogrammā košu akcentu sagādās arī Liepājas Tautas mākslas un kultūras centra Tautas deju ansamblis "Rucavietis" (vadītāja Sandra Blumbaha). Sauli pavadot, plkst. 22.00 Jāņuguni koncertdārzā šogad iedegs Kurzemes varenākās balsis – Alsungas Suitu sievas, bet, kad saules gaisma būs pārtapusi košā Jāņu ugunskurā, estrādē sāksies lustīga danču nakts. Balli spēlēs īpaša Līgo svētku apvienība – grupa "Trīs Jāņi" – Ērgļu Jānis, kurš plašākai publikai zināms kā Andris Ērglis, Strazdu Jānis jeb Jānis Strazds un Kupču Jānis jeb Māris Kupčs.

Līgotāji aicināti līdzi ņemt savu Līgo svētku groziņu vai arī baudīt gardumus kafejnīcās "Lotte Caffe" un "Trīs Sivēni" koncertestrādes "Pūt, vējiņi!" dārzā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Brīvdienu ceļvedis "PRETĪ AUGSTUMIEM" Cēsu TIC
Ieskaties jaunajā Cēsu novada brīvdienu ceļvedī un iedvesmojies neaizmirstamām brīvdienām! | Skatīt vairāk
Latvija
Piedalies īpašajā fotokonkursā! Bauskas TIC
Svinot Bauskas TIC jubileju, 13.09.-18.10. iesūti kādu Bauskas, Iecavas, Rundāles vai Vecumnieku un apkārtnes pastkartes cienīgu objektu vai ainavu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 07.10.2024 - 10.10.2024 Andra Vītola gleznošanas meistarklase  Tukuma TIC
“Meistars un ota” - Tas būs kopīgs krāsu lidojums mākslinieka vadībā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.09.2024 - 11.10.2024 Baudi rudeni dabas takās Bauskas novadā! Bauskas TIC
Atklāj senāko zemgaļu, augstāko iekšzemes, iespaidīgākās karsta kritenes Latvijā, mītisko Dievdārziņu un salu, kur Mūsai un Mēmelei satekot, | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::6.84690285sec.