| |||||
|
|
|||||
HoReCa: 6 | +
Trīs Vidusjūras virtuves aromātiskākās garšvielas – rozmarīns, timiāns un raudene
Vidusjūras virtuve Latvijā ir iecienīta un tādas garšvielas kā rozmarīns, timiāns un raudene padara izcilu gandrīz katru ēdienu, sniedzot iespēju katram virtuvē sajusties kā šefpavāram...
15 bildes. «Grand Hotel Kempinski Riga» restorāns «Stage 22» iepazīstina ar pavasara ēdienkarti...
«Grand Hotel Kempinski Riga» iepazīstina ar jaunu «Stage22» ēdienkarti: Ēdienu savienošanās svētki
Stage22 Bar & Restaurant, iemīļots ēdināšanas galamērķis, kas Stage22, kas ir slavena ar Āzijas-Fusion virtuvi un viesmīlīgo gaisotni, aicina pusdienotājus piedzīvot kulinārijas ceļojumu...
«Hesburger» pārdošanas apjoms pērn sasniedzis 57,10 miljonus eiro
Somijas un Baltijas lielākās ātrās ēdināšanas restorānu ķēdes “Hesburger” pārdošanas apjoms Latvijā 2024. gadā sasniedzis 57,10 miljonus eiro, kas ir par 6 % vairāk nekā...
Cīņa par darbiniekiem kļūst sīvāka: LIDO investē darbinieku labbūtībā
Saskaņā ar darba sludinājumu portāla “CVMarket.lv” datiem, 2024. gadā darbinieku pieprasījums ēdināšanas un viesmīlības nozarē ir pieaudzis par 223%...
Latvija alus kartē iezīmējas ar daudzām nozares pārstāvēm – sievietēm
Vienlaikus alus darīšana un aldara amats joprojām ir apvīts ar dažādiem mītiem, lai gan patiesībā...
34 bildes. Latvijas kulinārā komanda rīko restorānā «Ferma» pateicības vakariņas viesiem un atbalstītājiem...
Noskaidroti pirmā nacionālā picas cepšanas konkursa Latvijā un pirmā Baltijas GoBurger konkursa uzvarētāji
Godinot pavārmākslas nozari, šonedēļ norisinājās pārtikas un delikatešu eksperta “Reaton Food” organizētais Baltijas mēroga notikums – “Profesionāļu dienas”...
50 bildes. «Coral Travel Latvia» kopā Turcijas luksus viesnīcu tīklu «Rixos Hotels» ielūdz uz brokastīm Latvijas tūrisma firmas...
«Paulig» par 90% samazina siltumnīcefekta gāzu emisijas zaļās kafijas un garšvielu okeāna kravu pārvadājumos
Paulig ir izveidojis ilgtermiņa partnerattiecības ar vairākiem loģistikas pārvadātājiem par biodegvielas izmantošanu visam okeāna importam, tā samazinot okeāna kravu emisijas...
Latvijas pavāru komanda no Itālijas atved zeltu
Latvijas pavāru komanda jau trešo reizi startēja starptautiskās pavāru asociācijas “Worldchefs” organizētajā Eiropas pavāru čempionātā “Global Chef Challenge”...
Restorāns «Kest» triumfē pirmajā desertu un vīna saderības konkursā
Pirmdien Rīgā notika pirmais konkurss par labāko vīna un deserta saderību — “Wine & Dessert Latvia 2025”. Trīspadsmit vadošie valsts restorāni prezentēja savus darbus restorānā “Whitehouse”...
Pirmais nacionālais picas cepšanas konkurss Latvijā un pirmais Baltijas GoBurger izaicinājums
Laikā no 25.-27. februārim Rīgā, Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā, norisināsies pārtikas un delikatešu eksperta Reaton Food organizētais Baltijas mēroga notikums – Profesionāļu dienas...
Konkursā «MONIN Junior Cup 2025» uzvar jaunieši no Latvijas reģionu profesionālās izglītības iestādēm
Aizvadīts ikgadējais bezalkoholisko kokteiļu konkurss "MONIN Junior Cup 2025", kurā piedalījās 17 dalībnieki no 8 Latvijas profesionālās izglītības iestādēm...
Restorāni no «Michelin» ceļveža piedalīsies konkursā par labāko vīna un deserta saderību
Pirmdien, 2025. gada 24. februārī, Rīgā pirmo reizi satiksies 14 komandas – šefpavāri, konditori un someljē, lai demonstrētu meistarību vīna un deserta saderības...
45 bildes. «Coral Travel» kopā Turcijas ekskluzīvu viesnīcu «Adora Hotel & Resort» ielūdz uz brokastīm Latvijas tūrisma firmas...
Divas «Wellton» ķēdes viesnīcas ieguvušas Zaļās atslēgas sertifikātu
Viesnīcas “Wellton Riverside SPA Hotel” un “Wellton Riga Hotel & SPA” ir ieguvušas prestižo Zaļās atslēgas (Green Key) sertifikātu...
Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācijas (LVRA) valdes locekļi saņem prestižās balvas «GADA CILVĒKS TŪRISMĀ 2024»
2025. gada 8. februārī starptautiskās tūrisma izstādes "Balttour 2025" laikā tika pasniegtas Latvijas tūrisma nozares balvas "GADA CILVĒKS TŪRISMĀ 2024", godinot aizvadītā gada izcilākos tūrisma nozares pārstāvjus...
Zināms, ko visvairāk ēd LIDO klienti. Un tie nav kartupeļu salmiņi!
Trīs mēnešu laikā par LIDO lojalitātes programmas dalībniekiem kļuvuši 35 000 klientu. Regulāri to izmanto teju 20 000 dalībnieku, kuri kopumā uzkrājuši 55 974 eiro....
«U.S. News & World Report» iekļauj «Grand Hotel Kempinski Riga» starp labākajām viesnīcām Eiropā
Pēc U.S. News & World Report vērtējuma Grand Hotel Kempinski Riga ir atzīta par labāko viesnīcu Latvijā 2025. gadā.Jau 15. gadu labāko viesnīcu reitings novērtē viesnīcas Amerikas Savienotajās Valstīs...
20 bildes. Palutināt sevi vienā no Eiropas labākajām viesnīcām - «Grand Hotel Kempinski Riga»...
25 bildes. Izgaršojam Vecrīgas restorāna «Melnā bite» steiku un citus gardumus...
40 bildes. «Coral Travel» kopā Turcijas luksus viesnīcu «Jadore Deluxe Hotel & Spa» ielūdz uz brokastīm Latvijas tūrisma firmas...
67 bildes. Tūroperators «Coral Travel» rīko Vecrīgas viesnīcā «Grand Palace Hotel» Turcijas viesnīcu Roadshow...
LIDO valdes priekšsēdētāja Rita Auziņa: Šis apbalvojums ir augsts novērtējums
LIDO valdes priekšsēdētaja Rita Auziņa saņēmusi Latvijas tūrisma nozares balvu “Gada cilvēks tūrismā 2024” kategorijā “Uzņēmējs/vadītājs restorānu biznesā”...
Gunārs Ķirsons izstājas no LIDO padomes, uzņēmuma attīstība turpinās ar drosmīgiem mērķiem
2025. gada 31. janvārī noslēdzies darījums, kura ietvaros AS LIDO līdzšinējais lielākais akcionārs “Apollo Group” papildinājis savu daļu uzņēmuma kapitālā līdz 96%...
50 bildes. «Coral Travel Latvia» kopā ar Turcijas «Calista Luxury Resort» pulcē ceļojumu konsultantus uz bagātīgām vakariņām...
Interesanti uzzināt: Kur zvaigžņotais restorāns «Pavāru māja» uzglabā dārzeņus
Gribi zināt kur restorāns “Pavāru māja” uzglabā dārzeņus pirms pagatavojam gardu maltīti...
Šefpavārs Māris Jansons atklāj jauna koncepta veikalu un dalās ar savu īpašo biezpiena plācenīšu recepti
Pirmdien, 2025. gada 27. janvārī, Latvijā iemīļotais šefpavārs un Michelin gida ieteiktā restorāna “KEST” līdzīpašnieks Māris Jansons jauna koncepta veikalu “KEST AT HOME”...
Pavāru klubs izaicina labākos picu meistarus
Pavāru klubs aicina Latvijas labākos picu meistarus piedalīties un [irādīt savas izcilās prasmes picu gatavošanā... Izdots trešais MICHELIN ceļvedis Latvijā Trīs Latvijas viesnīcas tiek pie nesen ieviestā «MICHELIN» Atslēgu apbalvojuma «Pullman Riga Old Town» atkal ver durvis pēc vērienīgas renovācijas – jauna kultūras telpa Baltijā Ģimenes restorāns «Hercogs» tagad arī Rīgas centrā «MySushi» uzņem apgriezienus – pāris mēnešu laikā atver jau piekto restorānu
Latvijas vīnogu tēvs – Pauls Sukatnieks – meistars, kas spēja pakļaut vīnogu, dienvidu saules mīluli. | Skatīt vairāk
LAUX silti ielūdz apmeklēt Ziemassvētku pop-up veikalu “Vecais Zābaciņš”, kas vērs durvis lielajā šķūnī LAUX dārza malā 30.11., 7.12. un 14 | Skatīt vairāk
Serumnīcā “Dzīvie” iepazīsiet senās mājas vēsturi, īpašo un netipisko arhitektūru, kā arī uzzināsiet, kā norisinās unikālā serumkrēma | Skatīt vairāk
Atklājam pasauli kopā! Sazinies ar ceļojumu konsultantu! Ēģipte, Turcija, Grieķija, Bulgārija, Melnkalne, Albānija, Spānija, Portugāle, Itālija, | Skatīt vairāk
Trakai TIC: Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC: 10 interesanti objekti, ko vērts apskatīt Tukuma TIC: "Dāvanu prieks" Lapmežciemā Salaspils novada TIC: Brīnumu mežs Salaspilī Madonas TIC: Ziemassvētku meistarklases Madonas novadā Madonas TIC: Jauna naktsmītne "Blaumanītis Ērgļu centrā vĒRTĪBA UN CENA IR DAŽĀDAS LIETAS. Līdz šim vēl nebija dzirdēts, ka Viļņas vecpilsētu sauktu par Vecrīgu ... Slinkums meklēt, vai informācija par pieturām ar bija? Salīdzināju dažus piedāvājumus ar booking.com un izdevīgumu neatradu. Droši vien nepareizās 1898.gada 9. novembris tiek arī uzskatīs par Aukstā kara beigu datumu, jo "de facto" šajā dienā |