Koši aizvadīts šīs vasaras garšīgākais «Picfestivāls»

Koši aizvadīts šīs vasaras garšīgākais «Picfestivāls»

Vasaras izskaņā ar jaudīgu ballīti nosvinēta pašmāju plašākā picēriju tīkla “Pica Lulū” 30 gadu jubileja. Visas piektdienas garumā “Picfestivāls” Jaunās Teikas pagalmā apmeklētājus priecēja ar plašu izklaides un labdarības programmu. Picu pilnos vēderus vakara noslēgumā izkustināja ballīšu iemīļotā grupa “Dziļi violets”.

Festivāla mazākie apmeklētāji izbaudīja piepūšamās atrakcijas, burbuļu šovu un “PicTatoo” darbnīcu, savukārt pieaugušie nelaida garām iespēju just līdzi picu ēšanas sacensībām, kurās spraigā cīņā sacentās piecas komanda. Festivāla svinīgajā atklāšanā viesus pārsteidza pūtēju orķestris “Auseklītis”, kuri bija aranžējuši ikonisko dziesmu “Mīļā mazā Lulū”.

“Šodien ir izcila diena svinībām! Nav daudz uzņēmumu Latvijā, kuri var lepoties ar šādu pieredzi un gadu skaitli, prieks redzēt tik daudz smaidīgas sejas gan klientu, gan darbinieku vidū, lai to nosvinētu kopā. Varam būt lepni, ka uzņēmums vienmēr izceļas ar celmlauža statusu – pirmie ieviesām ēdienu piegādi Latvijā, pirmie sākām strādāt 24x7, pirmie ieviesām piegādes garantiju, un tā varētu turpināt vēl ilgi. Atskatoties uz pavadītajiem 30 gadiem, ar prieku gaidam nākamos! Pilnīgs Lulū!” ”ar ierasti plašo smaidu dalījās Elmārs.

Visas dienas garumā “Picfestivālā” darbojās arī labdarības zona. Cilvēki labprāt izmantoja iespēju ziedot asinis Asinsdonoru busiņā, kā arī ziedot Bērnu slimnīcas pacientiem Drosmes kastei. “Mēs noteikti esam ne tikai picas patrioti, bet arī mūsu valsts. Vienmēr piedomājam, lai ar savu darbu atbalstītu gan vietējos ražotājus, gan ar mūsu aktivitātēm atbalstītu mūsu klientus. Kā liela dāvana festivāla noslēgumā bija piepildīta Bērnu slimnīcas “Drosmes kaste”, kurā saziedotās festivāla apmeklētāju dāvaniņas jau drīz priecēs mazos pacientus. Savukārt no visām festivāla dienā pasūtītajām pilnas cenas lielajām picām caur lulu.lv, ziedojām piecus eiro no katras labdarības biedrībai “Dr. Klauns”, šie rezultāti vēl tiek apkopoti” gandarījumu pauda “Pica Lulū” direktore Maija Zariņa.

Vakara gaitā uz festivāla galvenās skatuves picu pilnos vēderus ar smiekliem iekustināja improvizācijas šovs “Četri Brāļi” un atraktīvais vakara vadītājs Arvis Zēmanis. Ar skaļu un jaudīgu koncertu festivālu noslēdza tik iemīļotā grupa “Dziļi violets”.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.08.2024 - 02.09.2024 "Uz Tobāgo!" Aizkrauklē Aizkraukles novada TIC
27.augusta vakarā ikvienam interesentam būs lieliska iespēja baudīt traģikomisko dziesmu spēli “Tobāgo”. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.08.2024 - 03.09.2024 Makšķerēšnas vietas Bauskas novadā Bauskas TIC
Vēlies makšķerēt, bet nezini kur? Ieskaties Bauskas novada piedāvājumā makšķerniekiem! | Skatīt vairāk
Rudens brīvdienu piedāvājums Madonas pusē Madonas TIC
Izmantojiet šo rudeni, lai atklātu Madonas novada burvību kopā ar saviem mīļajiem un radītu kopīgas atmiņas! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.08.2024 - 03.09.2024 Animācijas filma visai ģimenei "STRAUME" Tukuma TIC
3. septembrī plkst. 18.00 Kandavas kultūras namā skatāma latviešu animācijas filma visai ģimenei "STRAUME". | Skatīt vairāk
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.54580092sec.