Gardēži, sarosieties – ceturtdien atklās pārtikas izstādi «Riga Food 2024»

Gardēži, sarosieties – ceturtdien atklās pārtikas izstādi «Riga Food 2024»

Ceturtdien, 2024. gada 5. septembrī, sāksies un līdz 7. septembrim Ķīpsalā norisināsies pārtikas nozares centrālais notikums Baltijā – izstāde “Riga Food 2024”, kas vienkopus pulcēs gardēžus un nozares profesionāļus no visas pasaules.

Trīs dienas Ķīpsalā profesionāļi varēs iepazīt aktuālo pārtikas nozarē, satikt klientus un veicināt biznesa attīstību, savukārt gardēži iepazīt jaunas garšas, smelties idejas savai ēdienkartei un apmeklēt pavāru, konditoru, bārmeņu un viesmīļu sacensības un šovus.

Aicinām Jūs uz izstādes oficiālo atklāšanas ceremoniju, kas notiks 5. septembrī plkst. 11.00 uz Galvenās skatuves hallē Nr. 2.

Atklāšanas ceremonijā piedalīsies:

Armands Krauze, Zemkopības ministrs

Viesturs Tīle, Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrības BT 1 valdes priekšsēdētājs

Rolands Nežborts, “Riga Food” vadītājs

Pēc “Riga Food 2024” atklāšanas uz Galvenās skatuves plkst. 12.00 ar paneļdiskusiju “Recepte topošajam pārtikas uzņēmējam” atklās diskusiju ciklu “Inovāciju sviests”, kas norisināsies visas trīs dienas. Pasākumos piedalīsies pārtikas nozares eksperti, kuri diskutēs par bezglutēna pārtiku, vides un sociālajiem izaicinājumiem ēdināšanas nozarē, iepakojuma dizainu un ilgtspēju, alternatīviem olbaltumvielu avotiem, pārtikas izšķērdēšanu un aizmirstajiem ēdieniem un citām aktuālām tēmām. “Inovāciju sviests” programmu organizē Latvijas Tehnoloģiskais centrs un Eiropas Biznesa atbalsta tīkls Latvijā (EEN).

5. septembrī apmeklētāji plkst. 10.00–16.00 hallē Nr. 1 varēs ielūkoties pārtikas kvalitātes konkursa “The Baltic Taste Award 2024” norisē – starptautiska profesionāla žūrija vērtēs konkursam iesniegtos produktus 11 kategorijās.

Vēl pirmajā izstādes dienā plkst. 13.00 interesenti ir aicināti uz Ukrainas nacionālā stenda atklāšanu.

5. septembrī pārtikas industrijas izstādi Ķīpsalā apmeklēs Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs.

Uz “Gemoss” skatuves 5. septembrī notiks kokteiļu konkurss “Monin Cup Latvia 2024”,

6. septembrī – viesmīļu sacensības “Viesmīlības zvaigzne”, 7. septembrī – apmeklētāju iemīļotais kūku konkurss “Paaudžu mantojums”.

6. septembrī par labākā titulu cīnīsies gan pavāri, gan konditori. Konkursu laukumā hallē Nr. 1 notiks konkurss “Latvijas gada restorāna konditors 2024” un pavāru sacensības “Latvijas gada pavārs 2024”, “Latvijas gada pavārzellis 2024”. Savukārt 7. septembrī norisināsies Baltijas profesionālo skolu komandu konkurss “Zero Waste Challenge”.

Visās trīs dienās “Riga Food 2024” piedāvās plašu pasākumu programmu gan pārtikas nozares profesionāļiem, gan gardēžiem. Detalizētu programmu skatiet: https://ej.uz/wno1

Kā zināms,  no 5. līdz 7. septembrim “Riga Food 2024”  jaunākos produktus un pakalpojumus prezentēs vairāk nekā 425 uzņēmumu no 32 valstīm. Izstādē būs 12 valstu – Latvijas, Lietuvas, Armēnijas, Bulgārijas, Gruzijas, Meksikas, Moldovas, Itālijas, Kanādas, Slovākijas, Spānijas, Ukrainas – nacionālie kopstendi.  

“Riga Food” rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1.

Sekojiet līdzi izstādes jaunumiem mājaslapā: www.rigafood.lv

Sociālajos tīklos: www.facebook.com/rigafood; www.instagram.com/fair_riga_food/


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Rudens brīvdienu piedāvājums Madonas pusē Madonas TIC
Izmantojiet šo rudeni, lai atklātu Madonas novada burvību kopā ar saviem mīļajiem un radītu kopīgas atmiņas! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.08.2024 - 08.09.2024 Velo ekspedīcija Piebalgā! Cēsu TIC
Dodies izzinošā velo ekspedīcijā, kurā varēs iepazīt un ieraudzīt bagātīgo Piebalgas kultūrtelpu un līkumotos Piebalgas lielceļus | Skatīt vairāk
6 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.08.2024 - 07.09.2024 "Ciere" un Zemgales dižtirgus Bauskā Bauskas TIC
Bauskas Rātslaukumā norisināsies lielais ZemgalesDižtirgus, savukārt no plkst. 20.00 līdz plkst. 24.00 visi aicināti apmeklēt "Cieri"- nesteidzīgu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.09.2024 - 07.09.2024 Labdarības pasākumu "Suns un Lubāns"  Madonas TIC
7. septembrī labdarības pasākumā "Suns un Lubāns", suņi ar savām ģimenēm aicināti uz kopējām aktivitātēm, lai atbalstītu dzīvnieku patversmi | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.51401687sec.