Zaķskābeņu zupu iesaka restorānu Kaļķu vārti un Kannas šefpavārs Ēriks Dreibants

Pavasarī no dabas jāņem labākais un veselīgākais un tieši skābeņu laiks ir īstais laiks, kad palutināt organismu ar kādu svaigu un veselīgu maltīti. Restorānu Kaļķu vārti un Kannas šefpavārs Ēriks Dreibants tūrisma ziņu portāla Travelnews.lv lasītājiem iesaka ļoti vienkārši un ātri pagatavojamu, bet veselīgu un gardu maltīti, kam nepieciešamas zaķskābenes - veselīgs augs, kas Latvijā aug gandrīz visur mežos.

Jogurta zupa ar zaķskābenēm

Sastāvdaļas: kārtīga sauja zaķskābeņu, 100 g lakto jogurta, 100 g kefīra, 2 redīsi, trešdaļa garā gurķa vai viens parastais gurķis, rapšu eļļa, sāls.

Lakto jogurtu un kefīru sajauc kopā, piegriež klāt gurķus un redīsus, pievieno pusi tējkarotes rapšu eļļas un šķipsniņu sāls. Uzber zaķskābenes un bauda vislabāko, ko sniedz Latvijas pavasaris!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iekštelpu aktivitātes Jēkabpilī un novadā Jēkabpils novada TIC
Ko darīt Jēkabpilī un novadā, kad laikapstākļi aiz loga nelutina? Dodies uz muzejiem, pilīm, kartingu vai ledus halli, izstādēm, pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 07.11.2025 - 09.11.2025 Nedēļas nogale Tukuma novadā Tukuma TIC
Novembra nedēļas nogale Tukuma novadā - stāsti, krāsas, smiekli un radošā noskaņa. Šeit satiksies kultūra, garšas, māksla un sirsnīga kopā | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Kaļķu vārti
,


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Hercogs Mārupe
,


Rixwell Elefant Hotel semināru telpas
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::0.64428401sec.