Vieglā skābeņu zupa pavasarim - iesaka restorāna Fīlings šefpavārs

Restorāna Fīlings šefpavārs iesaka Travelnews.lv lasītājiem lielisku skābeņu zupas recepti.

Nepieciešamās sastāvdaļas: skābenes, kartupeļi, burkāni, sīpoli, olas, zaļumi, garšvielas un buljona pīrādziņi.

Smalki sakapātus sīpolus liek cepties eļļā katliņā. Kad tie kļuvuši zeltaini brūni, pievieno salmiņos sarīvētus burkānus un vēl mazliet pacep kopā ar sīpoliem. Tad pievieno salmiņos sagrieztus kartupeļus un dārzeņu buljonu. Visu vāra, līdz kartupeļi un burkāni mīksti, pievieno skābenes un vēlreiz uzvāra.

Pasniedz ar sīki sakapātu olu un karotīti krējuma. Neaizmirsti par buljona pīrādziņu.

Labu apetīti!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.11.2025 - 11.11.2025 Patriotu nedēļa Motormuzejā Motormuzejs
Rīgas Motormuzejs aicina skolēnus un visus apmeklētājus svinēt Latvijas valsts svētkus, piedaloties aizraujošās un izglītojošās aktivitātēs | Skatīt vairāk
Latvija
"Latvijas svētki Rēzeknē!" Rēzeknes pilsētas TIC
Svētki ar piemiņas pasākumiem, koncertiem un izstādēm – svini un godini Latviju Rēzeknē! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.10.2025 - 12.11.2025 Steiku meistarklase Mazmežotnes muižā Bauskas TIC
Dodies steiku garšas ceļojumā kopā ar steiku ekspertiem Sandiju Zandersonu un “Meat Me” dibinātāju Jāni Ozolu. Neaizmirstams piedzīvojums | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Avis
,


Jūrmalas TIC
,


Grand Palace Hotel
,


Biznesa augstskola Turība
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::1.3120079sec.