Autors: Restorāns Fīlings/Kristīne Indriksone
Avots: BalticTravelnews.com/Restorāns Fīlings
Restorāna Fīlings šefpavārs iesaka Travelnews.lv lasītājiem lielisku skābeņu zupas recepti.
Nepieciešamās sastāvdaļas: skābenes, kartupeļi, burkāni, sīpoli, olas, zaļumi, garšvielas un buljona pīrādziņi.
Smalki sakapātus sīpolus liek cepties eļļā katliņā. Kad tie kļuvuši zeltaini brūni, pievieno salmiņos sarīvētus burkānus un vēl mazliet pacep kopā ar sīpoliem. Tad pievieno salmiņos sagrieztus kartupeļus un dārzeņu buljonu. Visu vāra, līdz kartupeļi un burkāni mīksti, pievieno skābenes un vēlreiz uzvāra.
Pasniedz ar sīki sakapātu olu un karotīti krējuma. Neaizmirsti par buljona pīrādziņu.
Labu apetīti!
Par rakstu pārpublicēšanas noteikumiem lūdzam kontaktēties ar Travelnews.lv redakciju.