Jaunākais modes kliedziens - slepeni pagrīdes restorāni Parīzē

Parīzes brīvā laika pavāriem un ēst vārītājiem palika garlaicīgi gatavot maltītes tikai draugiem un tie sāka atvērt pagrīdes restorānus un kafejnīcas. Tagad šādu slepenu ēstuvju apmeklējums ir kļuvis par modes kliedzienu.

„Underground-Kitchen“ jeb tulkojumā no angļu valodas - pagrīdes virtuve radās nesenā pagātnē, kad pāris ambiciozu amatieru pavāru uz pāris dienām nedēļā sava dzīvokļa viesistabu pārvērta restorānā. Īpašs šis pasākums ir tāpēc, ka tam nav oficiālas adreses, par šiem vakariem nav tradicionālas reklāmas, visa komunikācija noteikt tikai caur sociālajiem tīkliem un ar mutes propagandas palīdzību.

Lai aiztaupītu problēmas ar valsts ieņēmumu dienestu, pagrīdes uzņēmēji reģistrējas kā pašnodarbinātie. Vienas vakariņas pagrīdes virtuvē var izmaksāt līdz pat 70 eiro no personas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Meet Our new Chef: Ivans Šmigarevs Harper Woolf
Meet our new culinary maestro, Ivans Šmigarevs, bringing passion and creativity to every dish at Pullman Riga Old Town! 🍴✨ | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.12.2025 - 23.12.2025 Jauni mākslinieciski tēli Liepājā Liepājas reģiona TIB
Šogad Liepājas rotājumu klāstu papildina jauni mākslinieciski tēli jaunās vietā – īpaši sapņaina noskaņa sagaida Jūrmalas parkā un pie Gulbju | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Jūrmalas TIC
,


Restorāns PRIMAVERA
,


Jurmala Golf Club & Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::0.93604207sec.