Autors: Justīne Veinberga
Avots: BalticTravelnews.com
Vienīgais kokteiļu bārs debesīs ar labāko skatu pilsētā atrodas Radisson Blu Hotel Latvija 26. stāvā, Elizabetes ielā 55. Turpinot rudens noskaņu radošo kokteiļu ieteikumus no Latvijas bāriem un restorāniem, esam nonākuši līdz Skyline vadītājas Marinas Gillfeltes receptēm. Lūk, pāris Skyline ieteikumi karsto kokteiļu sezonai.
Labymba - 4 cl Brendy, karsts piens – 250 ml, riekstu sīrups – 1 cl. Uzkarsē pienu ar sīrupu, bet neuzvāra, tam pievieno brendiju. Dekorē ar putukrējumu un šokolādes gabaliņiem.
Reklāma
Carribian Apple - 4 cl Bacardi Black, ābolu sula 250 ml, medus 20 gr, svaigi spiesta citronu sula 1 cl . Sulas un medu uzkarsē, pievieno rumu un dekorē ar lielos gabalos sagrieztām ābolu šķēlēm.
Starp citu, Skyline bārs arī šogad organizē Jaunā gada sagaidīšanas ballīti. Vairāk informācijas par Skyline bāra dzērienkarti un pasākumiem www.skylinebar.lv
Par rakstu pārpublicēšanas noteikumiem lūdzam kontaktēties ar Travelnews.lv redakciju.