Caviar Club šefpavārs: Baltvīnā tvaicēta menca ar cukurzirņu biezeni

Turpinām informēt par Lieldienu ēdienu receptēm, ko piedāvā Baltic Beach Hotel restorāna Caviar Club šefpavārs Kristaps Jokmanis.

Baltvīnā tvaicēta menca ar cukurzirņu biezeni

Mencas fileja – 180 g

Baltvīns – 50 g

Ķiploks – 3 g

Timiāns – 2 g

Sāls – 3 g


Cukurzirņi saldēti – 150 g

Saldais krējums – 50 g

Sāls – 2 g


Saldais krējums – 100 g


Mencas gabalu liekam dziļā traukā, pārlejam baltvīnu, sālām, piemetam saspiestu ķiploka daivu un timiānu. Trauku rūpīgi pārklājam ar foliju un liekam karstā krāsnī 180 grādos uz 15 min.

Cukurzirņus vārām saldajā krējumā, pieberam sāli un, kad gatavi, rūpīgi kuļam blenderī. Ja ir iespēja, izberžam caur sietu.

Kad zivs gatava, ņemam to ārā no trauka, bet šķidrumu, kas palicis traukā, lejam panniņā, pievienojam saldo krējumu un vāram līdz sabiezē.

Kārtojam visu uz šķīvja, pārlejam ar mērci.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.balticbeach.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Jaunā gada sagaidīšana Tukumā Tukuma TIC
Aicinām sagaidīt 2026. gadu ar košu un neaizmirstamu svētku programmu, kurā skanēs BERMUDU DIVSTŪRA un DJ SAIMONA mūzika, un uguņošana. | Skatīt vairāk
Latvija
Brīnumainais mežs uz VIZIUM terases Ventspils TIC
Arī šogad svētkos Ventspils zinātnes centra VIZIUM terase pārtaps par Brīnumaino mežu, radot īpašu noskaņu, kur ikviens varēs rast Ziemassvētku | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Le Chef Buffet Pērle
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::0.37295413sec.