Autors: Baltic Beach Hotel
Avots: Baltic Beach Hotel
Turpinām informēt par Lieldienu ēdienu receptēm, ko piedāvā Baltic Beach
Hotel restorāna Caviar Club šefpavārs Kristaps Jokmanis.
Baltvīnā tvaicēta menca ar cukurzirņu biezeni
Reklāma
Mencas fileja – 180 g
Baltvīns – 50 g
Ķiploks – 3 g
Timiāns – 2 g
Sāls – 3 g
Cukurzirņi saldēti – 150 g
Saldais krējums – 50 g
Sāls – 2 g
Saldais krējums – 100 g
Mencas gabalu liekam dziļā traukā, pārlejam baltvīnu, sālām, piemetam saspiestu ķiploka daivu un timiānu. Trauku rūpīgi pārklājam ar foliju un liekam karstā krāsnī 180 grādos uz 15 min.
Cukurzirņus vārām saldajā krējumā, pieberam sāli un, kad gatavi, rūpīgi kuļam blenderī. Ja ir iespēja, izberžam caur sietu.
Kad zivs gatava, ņemam to ārā no trauka, bet šķidrumu, kas palicis traukā, lejam panniņā, pievienojam saldo krējumu un vāram līdz sabiezē.
Kārtojam visu uz šķīvja, pārlejam ar mērci.
Vairāk informācijas interneta vietnē www.balticbeach.lv
Par rakstu pārpublicēšanas noteikumiem lūdzam kontaktēties ar Travelnews.lv redakciju.