Caviar Club šefpavārs: Baltvīnā tvaicēta menca ar cukurzirņu biezeni

Turpinām informēt par Lieldienu ēdienu receptēm, ko piedāvā Baltic Beach Hotel restorāna Caviar Club šefpavārs Kristaps Jokmanis.

Baltvīnā tvaicēta menca ar cukurzirņu biezeni

Mencas fileja – 180 g

Baltvīns – 50 g

Ķiploks – 3 g

Timiāns – 2 g

Sāls – 3 g


Cukurzirņi saldēti – 150 g

Saldais krējums – 50 g

Sāls – 2 g


Saldais krējums – 100 g


Mencas gabalu liekam dziļā traukā, pārlejam baltvīnu, sālām, piemetam saspiestu ķiploka daivu un timiānu. Trauku rūpīgi pārklājam ar foliju un liekam karstā krāsnī 180 grādos uz 15 min.

Cukurzirņus vārām saldajā krējumā, pieberam sāli un, kad gatavi, rūpīgi kuļam blenderī. Ja ir iespēja, izberžam caur sietu.

Kad zivs gatava, ņemam to ārā no trauka, bet šķidrumu, kas palicis traukā, lejam panniņā, pievienojam saldo krējumu un vāram līdz sabiezē.

Kārtojam visu uz šķīvja, pārlejam ar mērci.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.balticbeach.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iekštelpu aktivitātes Jēkabpilī un novadā Jēkabpils novada TIC
Ko darīt Jēkabpilī un novadā, kad laikapstākļi aiz loga nelutina? Dodies uz muzejiem, pilīm, kartingu vai ledus halli, izstādēm, pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.11.2025 - 11.11.2025 “Zeimuļs” – arhitektūras brīnums Rēzeknē! Rēzeknes pilsētas TIC
Iepazīsti futūristisku arhitektūras brīnumu Latgalē – “Zeimuļs” ar zaļajiem jumtiem un torņiem kā divi milzu zīmuļi! + Aizraujošs skats no | Skatīt vairāk
Latvijas garšu mēnesis Tukuma novadā Tukuma TIC
Tuvojoties Latvijas valsts svētkiem–Lāčplēša dienai un Latvijas Republikas Proklamēšanas dienai, Tukuma novada ēdinātāji nolēmuši izcelt | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Le Chef Buffet Pērle
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::2.21883607sec.