Autors: Daiga Bazule
Avots: BalticTravelnews.com
Viesnīcas Dome Hotel & SPA Zivju restorāns Le Dome saņēmis žurnāla RigaNow apbalvojumu - The Best Seafood Restaurant in Riga jeb labākais jūras velšu restorāns Rīgā. Travelnews.lv sarunājās ar viesnīcas Le Dome pārdošanas direktori Ainu Mihejevu, kura informēja par saņemto apbalvojumu.
Konkursa vērtēšanas kritērijus izstrādāja HoReCa industrijas eksperti: RigaNOW! galvenais redaktors Howard Jarvis, tūrisma aģentūras Baltic Travel Group īpašnieks Vlad Koriagin, Grand Palace Hotel reģionālais direktors Bernhard Loew un Radisson Blu Hotels reģionālais direktors Ronald Smithjes.
Reklāma

Vai restorāna komanda bija pārsteigta saņemot šo apbalvojumu? Vai tomēr restorāna komanda apzinājās, ka ir izdarīts viss, lai saņemtu šo apbalvojumu?
Aina Mihejeva: Par jebkuru apbalvojumu ir patīkams pārsteigums, arī par tādiem, kurus jūtamies pelnījuši un gaidījuši. Nenoliegšu, ka restorāna komanda apzinās mūsu restorāna vērtības un tās tiek pasniegtas ikkatram mūsu klientam – svaigās Latvijas zivis, nevainojams apkalpošanas serviss un pavārmākslas šedevri. Tieši tāpēc vēl jo vairāk priecājamies, ka šīs lietas ir publiski atzinīgi novērtētas.
Kam variet veltīt lielākos pateicības vārdus apbalvojuma iegūšanā?
Aina Mihejeva: Par apbalvojumu noteikti galvenā pateicība ir mūsu klientiem, jo tieši viņi ļauj mums kļūt labākiem. Arī mūsu ēdienkartes veidošanā mēs vienmēr uzklausām un ievērojam mūsu klientu ieteikumus, jo patiešām vēlamies, lai viņi šeit vienmēr justos gaidīti kā mūsu draugi.
Vairāk informācijas interneta vietnē www.domehotel.lv
Par rakstu pārpublicēšanas noteikumiem lūdzam kontaktēties ar Travelnews.lv redakciju.