Bagātam Mārtiņdienas galdam - Lido iesaka cepta cāļa pagatavošanas recepti

Jau svētdien pie durvīm klauvēs Mārtiņdiena. Ja Mārtiņa mājās vēl nav zināms, ko galdā celt ciemiņiem, vērts ielūkoties Lido ieteiktajā receptē.

Cepts cālis

Pagatavošana:

Franču sinepes sajauc ar medu vienādās daļās un pēc garšas pievieno sāli un  piparus. Veselu cāli vai puscāli ierīvē ar sagatavoto marinādi. Atstāj marinēties uz nakti. Cep cepeškrāsnī līdz gatavībai zeltaini brūnu, izņem no cepeškrāsns un pārsmērē ar medu. Gatavus cāļus (ar silikona otiņu) pārsmērē ar cepšanas laikā izdalījušos sulu. Pasniedz ar ceptiem āboliem.

"Lai labi garšo!" vēl Lido kolektīvs.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
KARNEVĀLS | "Mana pasaka" Tukuma TIC
Jaunpils pils atdzīvosies pasakainā karnevālā, kur senatnes mūri piepildīsies ar krāsām, mūziku un noslēpumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Paulas Mihailovas solokoncerts Tukuma TIC
Paulas Mihailovas solokoncerts Tumes kultūras namā sola kļūt par emocionāli bagātu muzikālo ceļojumu. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::1.30070591sec.