Autors: Daiga Bazule/Diāna Aleksejeva
Avots: BalticTravelnews.com/Best-recepti.ru
Pagatavošanai nepieciešams:
Puskilograms biezpiena, 8 ēdamkarotes mannas putraimu, vārīts iebiezinātais piens, nedaudz miltu, 2 olas, cukurs, saldais krējums.
Reklāma
Pagatavošana:
Biezpienam pievieno mannu, cukuru, olas un sajauc mīklu priekš plācenīšiem. Vārītā iebiezinātajā pienā iejauc saldo krējumu un maisa līdz veidojas viendabīga masa. Tā iebiezinātais piens nebūs tik salds. Ar slapjām rokām veido plācenīšus no biezpiena masas, pa vidu liekot iebiezināto pienu, un virsū tādu pašu plācenīša kārtu. Apvārta no abām pusēm miltos un liek uz pannas eļļā cepties.
Par rakstu pārpublicēšanas noteikumiem lūdzam kontaktēties ar Travelnews.lv redakciju.