Autors: Diāna Aleksejeva/Daiga Bazule
Avots: BalticTravelnews.com/Best-recepti.ru
Pagatavošanai nepieciešams:
Kartupelis, mednieku desiņas, apcepts sīpols un burkāns, gabaliņš cietā siera, tomātu pasta, ūdens, ķiploks, sāls, pipari un krustnagliņas pēc garšas, zaļumi.
Reklāma
Pagatavošana:
Notīrītu kartupeli sagriež kubiņos vai šķēlītēs, sadala pa podiņiem, pievieno sagrieztas mednieku desiņas, apceptos sīpolus un burkānu. Pievieno nedaudz ūdenī izšķīdinātu tomātu pastu. Pievieno garšvielas pēc vēlmes un liek cepeškrāsnī uz 45 minūtēm. Kad gatavs, tad pārkaisa ar rīvētu sieru un zaļumiem.
Par rakstu pārpublicēšanas noteikumiem lūdzam kontaktēties ar Travelnews.lv redakciju.