Restorāns KEY to RIGA iesaka, ko darīt ar Lieldienās neapēstām olām (recepte)

Latvisku tradīciju iedvesmots restorāns KEY to RIGA un tā pavāri visiem Lieldienu svinētājiem, iesaka pēc Lieldienām no pārpalikušajām olām pagatavot "Siļķi kažokā" ar mazliet savādāku variantu Jeb mūsu variantā "Velnišķīgā Siļķe kažokā"

Sastāvdaļas:

  • Olas
  • Vārīti kartupeļi
  • Svaigi sīpoli
  • Sālīta siļķe
  • Marinēts gurķis
  • Svaigi burkāni
  • Čili pipars
  • Sarkanā biete (vārīta)
  • Majonēze

Pagatavošana:

Visas satāvdaļas sasmalcina - vārītus kartupeļus, marinētu gurķi, svaigu sīpolu, sālītu siļķi sagriež kubiņos. Svaigu burkānu sarībē uz smalās rīves, tāpat kā olas un vārīotu sarkano bieti.

Čili sakapā sīki.

Visas satāvdaļas kārto pa kārtām: Vārīts kartupelis > Sālīta siļķe > majonēze > Marinēts gurģis, kas sajaukts kopā ar čili > rīvēts burkāns > vārīta biete > majonēze > vārītas olas

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ciemos pie NeParastā barona Bumbiera  Madonas TIC
NeParastumi Ērgļu pusē- barona Bumbiera "Bumbiermuižā". Viņš pats šeit iegriežas reti, tādēļ viesiem ir iespēja nakšņot muzikālajā sveču | Skatīt vairāk
Latvija
Piedalies īpašajā fotokonkursā! Bauskas TIC
Svinot Bauskas TIC jubileju, 13.09.-18.10. iesūti kādu Bauskas, Iecavas, Rundāles vai Vecumnieku un apkārtnes pastkartes cienīgu objektu vai ainavu! | Skatīt vairāk
Rudens baudĒŠANAS dienas Jelgavā Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 14. līdz 20. oktobrim, Jelgavā un tās apkārtnē norisināsies gardēžu svētki - “baudĒŠANA Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Programmas bērniem un skolēniem Bauskas TIC
Iepazīties ar Zaķu mammu V.Plūdoņa muzejā, ieklausīties “Vecajā naudas maka stāstā” Bauskas pilī, izmēģināt restauratora darbus Rundāles | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.31505203sec.