Konkurss: «airBaltic» aicina nosaukt lidmašīnas iemīļotāko Baltijas pilsētu vārdos

Konkurss: «airBaltic» aicina nosaukt lidmašīnas iemīļotāko Baltijas pilsētu vārdos

Šogad augustā atzīmējot Baltijas ceļa 35. gadadienu, Latvijas lidsabiedrība airBaltic aicina piedalīties īpašā balsošanas konkursā, lai Airbus A220-300 lidmašīnām piešķirtu Latvijas, Igaunijas un Lietuvas pilsētu vārdus. Kopumā šie vārdi tiks piešķirti 48 lidmašīnām, katru Baltijas valsti pārstāvot 16 lidaparātiem. Balsošana tiešsaistē norisināsies no 5. augusta līdz 22. augustam.

airBaltic prezidents un izpilddirektors Martins Gauss (Martins Gauss): “Baltijas ceļa 35. gadadiena ir nozīmīgs notikums, kas godina Baltijas valstu vienotību un kopīgo vēsturi. Nosaucot mūsu lidmašīnas Latvijas, Igaunijas un Lietuvas pilsētu vārdos, mēs ne tikai godinām šo ievērojamo notikumu, bet arī stiprinām saikni starp mūsu tautām. Tā ir privilēģija, ka mūsu flote varēs nest Baltijas pilsētu vārdus visā pasaulē, apliecinot mūsu vienotību un lepnumu.”

Jāpiebilst, ka tiks pārdēvētas arī tās lidmašīnas, kurām kopš 2018. gada jau piešķirti Latvijas pilsētu nosaukumi.

Balsojiet par savu mīļāko pilsētu šeit: https://vote.airbaltic.com/lv/.

Konkursā var piedalīties ikviens interesents no jebkuras valsts, un balsošanu var veikt reizi dienā. Dalībnieki var balsot par jebkuru pilsētu, kas atrodas Latvijas, Igaunijas vai Lietuvas teritorijā un kurai ir oficiālas pilsētas statuss, neatkarīgi no savas tautības, pilsonības vai dzīvesvietas. 48 iemīļotāko pilsētu nosaukumi tiks paziņoti 23. augustā.

Baltijas ceļš bija miermīlīga politiska demonstrācija, kas norisinājās 1989. gada 23. augustā, kad aptuveni divi miljoni cilvēku sadevās rokās, veidojot 600 kilometru garu cilvēku ķēdi caur Baltijas valstīm. Šī rīcība apliecināja viņu vienotību centienos atgūt neatkarību no Padomju Savienības.

airBaltic nodrošina lidojumus vairāk nekā 130 maršrutos no Rīgas, Tallinas, Viļņas, Tamperes un sezonāli no Grankanārijas piedāvājot ērtus savienojumus lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Tuvajos Austrumos, Ziemeļāfrikā un Kaukāza reģionā. Pilns airBaltic lidojumu saraksts un biļetes ir pieejamas uzņēmuma mājaslapā www.airbaltic.com.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
10 dienas programmā “Antistress” būs kā ceļojums, kas ved arvien tālāk prom no enerģijas trūkuma, noguruma, nomāktības, bet ved arvien tuvāk | Skatīt vairāk
no 740 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.08.2024 - 10.08.2024 Ekskursija pa Karostas cietumu Liepājas reģiona TIB
Karostas cietums ir vienīgais tūristiem atvērtais militārais cietums Eiropā, kas atzīts par pārsteidzošāko un neparastāko viesnīcu pasaulē. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.92140293sec.