Cik līdzjutējam izmaksā klātienē redzēt Parīzes olimpiskās spēles?

Cik līdzjutējam izmaksā klātienē redzēt Parīzes olimpiskās spēles?

SDK “Thunder” apvieno Latvijas sporta līdzjutējus no dažādam valstīm. Sporta draugu kluba pārstāvji Imants un Kristīne Mālmaņi devās uz Parīzi, lai atbalstītu Latvijas sportistus olimpiskajās spēlēs Parīzē, un Travelnews.lv vaicāja, cik tad tāds prieks izmaksā.

Bez aviobiļetēm un dzīvošanas izmaksām, lielāko daļu tēriņu sastāda tieši sporta pasākumu biļetes. Mūsdienās gan nekas vairs nav lēts, un, ja tā ņem, olimpisko spēļu biļešu cenas nebūt nebija katastrofālas.

Biļetes uz pludmales volejbolu, kur startē Latvijas pludmales volejbolistes Anastasija Samoilova un Tīna Graudiņa, maksāja 120 eiro. Vieglatlētikas rīta sesija, kur startēja arī Latvijas atlēti – 50 eiro par biļeti. 3x3 basketbols, kur mūsu viri palika tikai maza solīša attālumā no olimpiskas medaļas – 160 eiro. Cenā gan ne tikai biļete uz vienu maču, bet uz četriem, jo uz atsevišķu spēli biļetes nopirkt nebija iespējams.

Imants norāda, ka “mikro cemme” bijusi par biļešu iegādi, jo tāda opcija, kā vietas izvēle sektorā nav pieejama. Sektorus gan varēja izvēlēties – pirkt tādu, ko maks atļauj. Uz Latvija – Polija maču biļetes nebija nopērkamas, un nācās iegādāties tā dēvēto “Hospitality package”, kas bez spēļu skatīšanās piedāvā arī paēst un padzerties un izbaudīt olimpisko atmosfēru.

Tēriņi par biļetēm arī bijuši vislielākie. Nav jābūt matemātiķim, lai saprastu, ka minimālā alga iztērējas tikai un vienīgi par biļetēm.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Augšdaugavas novada pasākumi augustā TAKA
Augšdaugavas novada kultūras un tūrisma pasākumu plāns augustam. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.08.2024 - 10.08.2024 Atpūties par labāko cenu! Latvia Tours
Tieši tagad ir tavs lieliskais laiks noķert labus ceļojumu piedāvājumus par labām cenām. Izbaudi neaizmirstamus piedzīvojumus bez liekas naudas | Skatīt vairāk
no 345.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.08.2024 - 08.08.2024 Tiksimies Rožu laukumā! Liepājas reģiona TIB
Katru dienu plkst. 12:00 liepājniekiem un pilsētas viesiem ir dota iespēja kopā ar zinošu gidu doties divu stundu garā pastaigā, lai iepazītu | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.96627307sec.