Travelnews.lv redaktore: Kur braukt atpūsties rudenī

Travelnews.lv redaktore: Kur braukt atpūsties rudenī

Ziņas par gladiolu izstādes atklāšanu, akcijas skolas bērnu mugursomu piepildīšanai – tas liek saprast, ka saulainajai vasarai ar plašajām brīvdabas programmām, sauļošanos, festivāliem tuvojas nobeigumam. Jā, vasara pamazām iet uz beigu pusi.

Es gaidu rudeni. Kāpēc? Tāpēc, ka es zinu – tā ir iespēja pagarināt vasaru, aizbraukt kaut kur pasildīties pat par zemākām cenām, nekā karstās sezonas laikā. Tiesa gan, pēdējos gados daudzi ir attapušies, ka vasara jāpavada mājās, bet tā jāpagarina ārzemēs, un cenu starpība vairs nav tik ļoti jūtama.

Šī ir mana iespēja padalīties pieredzē, kad un kur labāk braukt rudenī, izvērtējot Latvijas tūroperatoru piedāvājumus. Lai gan jāņem vērā, ka, mainoties klimatam, garantēt labus laikasptākļus nevar neviens un nekur.

GRUZIJA. Ja ir vēlme doties atpūsties pie jūras, tad labāk to izdarīt līdz septembra vidum. Septembra beigās un oktobra sākumā laikasptākļi nepriecēs, un, visticamāk, sauļošanās krēsli jau būs noņemti.

BULGĀRIJA. Arī atrodas pie melnās jūras, un labāk pagūt atpūsties līdz septembra vidum.

GRIEĶIJAS SALAS. Iespēja “uzrauties” uz labiem laikapstākļiem līdz pat oktobra vidum, bet jārēķinās, ka kāda lietaina diena būs noteikti.

TURCIJA. Ilgākā vasara paredzama Alānijas reģionā. Oktobra beigās vēl noteikti būs iespēja noķert saulīti un peldēties siltā jūrā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Taizeme skolēnu brīvlaikā - Puketa Estravel Latvia
Sākusies Rudens-Ziemas ceļojumu izpārdošana // Atlaides ceļojumiem oktobrī - skolēnu brīvlaikā // Nenokavējiet akcijas piedāvājumus! // 10 naktis, | Skatīt vairāk
no 1259 EUR
40% Egejas jūra un Kiklādu salas Estravel Latvia
40% atlaide Kruīzam ar Celestyal Journey 12.10.2024. /7 naktis/ Atēnas - Saloniki - Kavala - Stambula - Dikili - Kusadasi - Patmosa - Atēnas | Skatīt vairāk
no 789 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.08.2024 - 24.08.2024 Senās uguns nakts Liepājas reģiona TIB
31. augustā Senās uguns nakts tiks atzīmēta ar romantisku Shipsea koncertu jūras krastā. | Skatīt vairāk
Ideāls brīvdienu galamērķis, Bodruma! Latvia Tours
Krāšņa atpūta, augstas klases luksus piedāvājums, brīvdienas visizsmalcinātākajai atpūtnieku klasei - tas viss raksturo Bodrumu! | Skatīt vairāk
no 521 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.78303313sec.