Travelnews.lv redaktore: Vētrai biju gatava, bet ne dzīvei bez interneta

Travelnews.lv redaktore: Vētrai biju gatava, bet ne dzīvei bez interneta

Cilvēks pret dabu ir puteklis. Par to atkal pārliecinājāmies lielajā vētrā. Lai arī bijām vismaz teorētiski tai gatavi.

Pandēmija mūs ir iemācījusi būt gataviem itin visam. Strādāt attālināti? Nekādu problēmu! Tādēļ daudzi svētdienas aicinājumu palikt mājas, strādāt no mājam iespēju robežās uztvēra pavisam mierīgi. Sak’ vētra norimsies, un turpināsim dzīvot normāli.

Nemaz neslēpšu – arī es esmu pieradusi strādāt attālināti, it īpaši kopš tā brīža, kad mierīgākas dzīves meklējumos pārcēlos no pilsētas uz tālo ārpilsētu. Līdz šim ar lielām problēmām, dzīvojot laukus nebiju saskārusies. Tik vien, ka tuvējā veikalā nav nedz salātu, nedz pētersīļu, jo tos taču vietējiem nevajag – ja nav pašu, tad ir kaimiņu dārzā.

No rīta pamostoties gan ātri vien nācās saprast, ka dzīvošanai laukos ir vel viena problēma. Nav ūdens, nav elektrības. Protams, nav arī interneta. Tātad, strādāt attālināti arī nav nekādu iespēju. Doties uz darbu? Citā gadījumā jau jā, bet šoreiz tam būtu nepieciešama amfībija, turklāt tāda, kas spēj pārvietoties ne tikai pa ūdeni un sauszemi, bet arī pa gaisu. Proti, ceļi ir bloķēti nogāzto koku dēļ.

Taisnības labad gan jāsaka, ka elektrības un ūdens padeve tika atjaunota diezgan ātri – vismaz pusdienas kafiju varēju ievārīt jau bez galvassāpēm. Bet internets tā arī palika – divas strīpiņas mobilajiem datiem, ar kuriem būs gana ielikt Travelnews.lv lapā šo prātuļojumu, bet bildes lejuplādei un augšuplādei jau būs nepieciešama stunda. Piezvanīju interneta pakalpojumu nodrošinātājam, un saņēmu ziņu, ka, uzlabojoties laikapstākļiem, cer novērst bojājumus un atjaunot sakarus.

Par spīti tam, ka logi bija aizvērti, auto novietots tur, kur nav koku, dzeramais ūdens sagatavots, vētras postījumiem nebiju gatava. Proti, dzīvei bez interneta un iespējam strādāt. Tagad turu īkšķus, lai ķibeles varētu novērst arī laukos, un Travelnews.lv lasītāji, kā ierasts, rīt varētu izlasīt svaigākās ziņas.

P.S. Cepuri nost visu glābšanas dienestu darbinieku priekšā! Un turu īkšķus, lai pazaudētā interneta sāpe tā arī paliktu lielākā problēma, un neienāktu ziņas par vētrā bojāgājušajiem!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.07.2024 - 31.07.2024 Mājas kafejnīcu dienas Jelgavas novadā Zemgales Tūrisma asociācija
Ieplāno 10.-11.augustu un apmeklē Mājas kafejnīcu dienas Jelgavas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.07.2024 - 31.07.2024 31. jūlijā pl. 19.00 TUKUMĀ Edvards! Tukuma TIC
Tukumā TM Open Stage Tukku Magi pagalmā 31. jūlijā pl. 19.00 solās būt krāšņa un kolorīta pasākuma programma | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.07.2024 - 01.08.2024 Sajūtu diena Likteņdārzā Aizkraukles novada TIC
27. jūlijā no pulksten 11.00 - 14.00 Likteņdārzā notiks nu jau par tradīciju kļuvusī Sajūtu jeb Ģimenes diena. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.07.2024 - 05.08.2024 Iepazīsti Zemgali - Bauskas novadu!  Zemgales Tūrisma asociācija
Iepazīsti Bauskas novada daudzveidīgo piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.14096189sec.