3000 jūdžu garš ceļojums Klusā okeāna nomaļākajās vietās

3000 jūdžu garš ceļojums Klusā okeāna nomaļākajās vietās

Dokumentālās filmas “X Trillion” stāsts ir par Emīlijas Pennas (Emily Penn) vadītās “eXXpedition” sieviešu komandas nogurdinošo un izaicinājumiem pilno ceļojumu, kura laikā mērots 3000 jūdžu brauciens pāri Klusā okeāna ziemeļu daļai. Brauciena laikā tiek šķērsota okeāna daļa, kas ir ar plastmasas atkritumiem visblīvāk piesārņotākā vieta uz planētas, lai parādītu skatītājiem vēl neredzēto. Dokumentālā filma “X Trillion” būs pieejama skatītājiem Latvijā jau 8. jūnijā, Vispasaules Okeānu dienā platformā “Discovery” nākotnes televīzijā “Go3”.

Starptautiska zinātnieku, jūrnieku, dizaineru, inženieru un skolotāju komanda četrpadsmit cilvēku sastāvā dodas transformējošā, mēnesi ilgā ceļojumā. Viņi atstājuši ģimenes un savu zemi, lai kopā cīnītos ar atklātu jūru, vētrām un jūras slimību, veiktu progresīvus mikroplastmasas pētījumus un izpētītu plastmasas piesārņojuma krīzi vienā no nomaļākajām vietām uz Zemes. Šī ir praktiska un emocionāla pieeja vienai no mūsdienu lielākajām globālajām problēmām, un šis ir stāsts par cerību, kas piepildīts ar dzīvību, burvību un optimismu, vienlaikus aicinot rīkoties.

Edīna Konstantinesku (Edina Constantinescu), “WBD Social Good-Discovery Networks” vecākā mārketinga direktore Eiropā, Tuvajos austrumos un Āfrikā, stāsta: “Es lepojos, ka šogad, atzīmējot Vispasaules Okeānu dienu, “Discovery Channel” pārraidīs šo filmu! Emīlija Penna, ar kuru pirmo reizi iepazinos, kad viņa 2021. gadā piedalījās mūsu iniciatīvā “Pārmaiņu dzinējspēki” (Change Drivers), demonstrējot savu ekspedīciju uz Lielo Klusā okeāna atkritumu plankumu, lai fiksētu patiesos plastmasas piesārņojuma krīzes apmērus, ir bijusi lieliska iedvesma mums kā uzņēmumam. Mēs ceram, ka Emīlijas un pārējās komandas izturība un spēks iedvesmos mūsu skatītājus līdzdarboties, lai kopā ar mums svinētu Vispasaules okeānu dienu, un liks apzināties, ka ikviens var būt daļa no labākas vides un klimata veidošanas.”

Filmas režisore ir Eleonora Čērčsa (Eleanor Church) un producente ir Veritija Visloki (Verity Wislocki). Dokumantālā filma veidota sadarbībā ar producentu kompāniju “Park Village”.

Filmas treileris skatāms šeit: https://www.xtrillionfilm.com/trailer

Filma ir daļa no Vispasaules okeānu dienas kolekcijas, kas skatāma platformā “Discovery” nākotnes televīzijā “Go3”, kurā ietilpst seriāls “Akvārijs” (The Aquarium), un filmas “Zemūdens pasaule: Cīņa par koraļļiem” (Beneath the Surface), “Spura” (FIN), “Staigājošo haizivju sala” (Island of the Walking Sharks), “Iepazīstieties ar pingvīniem” (Meet the Penguins) un “Pārmaiņu virzītāji” (Change Drivers).

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūta Lasvegasā! - Jaudīgi! Estravel Latvia
Iestartē vasaru - Lidojums un viesnīca Vegasā // Piedāvājumi 7-14 naktīm // Lidojums no Rīgas | Skatīt vairāk
no 1419 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.06.2024 - 25.06.2024 Tiekamies uz ūdens! Baltvilla
Piestātne jahtām un laivām Baltezerā pie viesnīcas Baltvilla ir brīnišķīga vieta, kur piestāt, ja vēlaties sajust vasaras pilnbriedu! Romantiski | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.29633594sec.