Baltijā lielākais viesnīcu operators «Mogotel Hotel Group» Stokholmā atvēris pirmo «voco hotels» zīmola viesnīcu

Baltijā lielākais viesnīcu operators «Mogotel Hotel Group» Stokholmā atvēris pirmo «voco hotels» zīmola viesnīcu

Rīgā bāzētais starptautiskais viesnīcu operators Mogotel Hotel Group noslēdzis franšīzes līgumu ar IHG Hotels & Resorts – vienu no lielākajiem viesnīcu uzņēmumiem pasaulē –, un 2024. gada 2. septembrī Zviedrijas galvaspilsētā Stokholmā vēris durvis viesnīcai voco Stockholm Kista.

voco hotels, visātrāk augošais starptautiskā uzņēmuma IHG Hotels & Resorts viesnīcu zīmols, jau ir pārstāvēts 25 valstīs, un tam ir gandrīz 100 objektu visā pasaulē. Mogotel Hotel Group šis ir būtisks līgums un svarīgs uzņēmuma portfeļa papildinājums. Šobrīd Mogotel pārvalda 22 viesnīcas deviņās valstīs, kopumā apkalpojot vairāk nekā 3200 viesnīcu numurus.

“Atverot viesnīcu voco Stockholm Kista, Mogotel Hotel Group ar lepnumu ienāk Zviedrijas tirgū. Šī paplašināšanās piepilda mūsu ambīcijas un stratēģisko fokusu uz ilgtspējīgu izaugsmi. Mēs redzam, ka viesmīlības nozare Zviedrijā piedzīvo uzplaukumu. Stokholmas viesnīcās pavadīto nakšu skaits gadā pārsniedz 15 miljonus, tostarp pērn par 5% pieauga ārvalstu viesu skaits. Nozares kopējie ieņēmumi pagājušajā gadā palielinājās par 4%, sasniedzot aptuveni 130 miljardus Zviedrijas kronu. Mogotel klātbūtne šajā dinamiskajā Eiropas pilsētā ir apliecinājums mūsu mērķim piedāvāt augstākās klases naktsmītnes un nodrošināt ceļotājiem izcilu pieredzi,” stāsta Mogotel Hotel Group izpilddirektore Jeļena Stirna.

“Esam priecīgi oficiāli vērt durvis mūsu pirmajai viesnīcai Zviedrijā, tā iezīmējot svarīgu pieturpunktu uzņēmuma paplašināšanās ceļā. Mēs vēlamies ne vien atvest uz Stokholmu izcilu viesmīlību un unikālo voco zīmola pieredzi, bet arī ielikt spēcīgus pamatus Mogotel Hotels Group ilgstošai klātbūtnei Zviedrijā,” uzsver Mogotel Development Holding valdes locekle Sabīne Krieviņa.

Viesnīca voco Stockholm Kista atrodas Stokholmas ziemeļu daļā Kistā, ko dēvē par Zviedrijas Silīcija ieleju, jo tur darbojas lielākais informācijas un komunikācijas tehnoloģiju klasteris Eiropā. Līdzās atrodas viens no lielākajiem Kistas biroju projektiem Nordic Forum, kā arī telekomunikāciju uzņēmuma Ericsson galvenais birojs. Tas padara voco Stockholm Kista ar tās piecām daudzfunkcionālām sanāksmju un pasākumu telpām par ideālu apmešanās vietu biznesa ceļotājiem.

voco hotels viesiem piedāvā pilnvērtīgu atpūtu, apvienojot elegantas viesnīcas burvību ar kvalitāti un globāla, cienījama zīmola pārliecību. Viesnīcā voco Stockholm Kista ir 201 komfortabls numurs, piecas telpas lietišķiem un atpūtas pasākumiem, izsmalcināts restorāns, plašs un ērts lobija bārs. Viesiem pieejama moderni aprīkota fitnesa zāle, premium klases SPA ar slēgta tipa baseinu uz jumta. Tāpat uz viesnīcas jumta ir izveidots skaists dārzs, no kura paveras skats uz Stokholmas ziemeļiem.

Stratēģiski ērtā viesnīcas atrašanas vieta starp Stokholmas Ārlandas lidostu un Zviedrijas galvaspilsētas centru, skandināvu šarms un stils, kas dabiski apvieno biznesu un atpūtu, nodrošinās ērtu uzturēšanos ikvienam viesim un ļaus viesnīcai kļūt par vienu no vispieprasītākajām naktsmītnēm Stokholmas ziemeļu daļā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Jauni konceptuālie apartamenti Rēzeknē Rēzeknes pilsētas TIC
OLD BELIEVERS APARTMENT Rēzeknē - papildus dzīvošanai mājīgā atmosfērā viesi var iepazīties ar unikālām Latgales vecticībnieku tradīcijām. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.08.2024 - 10.09.2024 Atpūtas ceļojums uz 𝐊𝐢𝐩𝐫𝐮 Latvia Tours
340 saulainu dienu gadā, silta smaragdzila jūra, garšīgi ēdieni un daudzas izklaides! | Skatīt vairāk
no 515 EUR
Pļaujas svētki - 14. septembrī! Alūksnes TIC
Tirgoties un andelēties gribētāji piesakās! 14. septembrī, rudens lielākais pasākums Viktora Ķirpa Ates muzejā “Vidzemes lauku sēta”- "PĻAUJAS | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.78356791sec.