Tuvi un tālāki ceļojumu galamērķi, kurp aizceļot vēl šogad

Tuvi un tālāki ceļojumu galamērķi, kurp aizceļot vēl šogad

Vasarai atkāpjoties, nereti kopā ar rudenīgo laiku nāk pārdomas. Pārdomas par aizvadīto vasaru, par gada sākumā izvirzītajiem mērķiem un iecerēm. Ja, ieskatoties gada vēlmēs, nākas secināt, ka ceļojumu plāni vēl nav piepildījušies, vai vienkārši ir vēlme vēl nedaudz tverties vasarīgu vieglumu, siltumu, bezrūpību, noderēs tūroperatora “Novatours” apkopojums par ceļojumu galamērķiem, kurp iespējams vēl šogad aizceļot - viegli, ērti un par patīkamām cenām.

Eiropas salas

Grieķija aicina iepazīt trīs fantastiskas salas, katru ar savu šarmu. Korfu lutina ar zaļām ainavām un senatnīgiem ciematiem, Krētā katrs stūrītis stāsta senas leģendas un kalni ļauj baudīt ciprešu bagātīgo aromātu, bet Roda aicina doties senlaicīgu ieliņu labirintos un iepazīt Vidusjūras ūdeņus.

Itālijas lielākā sala Sicīlija ir īsts vēstures un kultūras dārgums. No vulkāna Etnas līdz baroka pilsētām, Sicīlija piedāvā apburošas ainavas un iespēju izbaudīt autentisku itāļu virtuvi.

Kipra ir maģiska vieta, kur sastopas Austrumu un Rietumu kultūras. Salas kalni, pludmales un vēsturiskie ciemati piedāvā neaizmirstamu pieredzi, savukārt vietējā virtuve un viesmīlība salauž sirdis pat vispieredzējušākajiem ceļotājiem.

Atlantijas okeāna tuvās oāzes

Kanāriju salas, Grankanārija un Tenerife, piedāvā kontrastējošas, bet vienlīdz aizraujošas pieredzes. Grankanārija ir pazīstama ar savām daudzveidīgajām ainavām - plašas zeltainu smilšu pludmales, zaļojoši kalni un majestātiskas klintis. Šeit vari izbaudīt gan mierīgu atpūtu pludmalē, gan aktīvus piedzīvojumus. Tenerife ir lielākā no Kanāriju salām un dižojas ar pasaulē slaveno Teides vulkānu. Tā vilina ceļotājus arī ar gleznainiem ciematiem, dinamisku naktsdzīvi un unikāliem dabas parkiem, kas piesaista gan dabas mīļotājus, gan piedzīvojumu meklētājus.

Andalūzijas sirds

Spānijas piekrastes pilsēta Malaga ir Andalūzijas kultūras pērle, kas piedāvā ideālu kombināciju starp bagātīgu vēsturi, mākslu un pludmales atpūtu. Pilsēta lepojas ar izciliem muzejiem, tostarp Pikaso muzeju, un vēsturiskiem pieminekļiem, piemēram, Gibralfaro pili un romiešu teātri. Malagas vecpilsētas šaurās ieliņas un dzīvīgie tapas bāri sniedz autentisku Spānijas dienvidu dzīves garšu.

Apvienoto Arābu Emirātu mirdzošais dārgakmens

Dubaija ir pilsēta, kas mirdz kā dimants tuksneša vidū. Tā saviem viesiem piedāvā unikālu ceļojumu pieredzi, apvienojot futūristisku arhitektūru un izcilas pludmales ar tuksneša eksotiku. Šī pilsēta ir slavena ar saviem iespaidīgajiem debesskrāpjiem, tostarp ikonisko Burj Khalifa, kas ir pasaulē augstākā ēka, un greznajiem tirdzniecības centriem, kur iepirkšanās kļūst par īstu piedzīvojumu. Tomēr Dubaija piedāvā arī tradicionālās arābu kultūras burvību, ar vēsturiskajiem tirgiem, šaurām ieliņām un autentiskām kulinārijas pieredzēm.

Vidējo Austrumu klasika

Turcija ir valsts, kurā Austrumu noslēpumainība sastop Rietumu komfortu. Īpaši populāra ir Antālija, kas jau izsenis ir viens no Latvijas ceļotāju iemīļotākajiem galamērķiem, kad kārojas patiesi augstvērtīgu atpūtu. Tā ir slavena ar saviem skaistajiem Vidusjūras kūrortiem, senatnīguma klātbūtni un apburošām dabas ainavām. Antālijas piekraste lutina ar kristāldzidru ūdeni, grezniem viesnīcu kompleksiem visdažādākajām gaumēm un maksātspējai, kā arī vēsturiskiem apskates objektiem.

Āfrikas piekraste

Āfrikas piekraste piedāvā aizraujošu un daudzveidīgu ceļojumu pieredzi, apvienojot vēstures bagātību, kultūras mantojumu un elpu aizraujošas dabas ainavas. Tunisija aicina iepazīt savus gleznainos Vidusjūras kūrortus, senās Kartāgas drupas un burvīgus tirgus, kur mūsdienu dzīve saplūst ar senatnīgu šarmu. Ēģipte piedāvā iespēju apmeklēt ikoniskās Gīzas piramīdas, izpētīt seno faraonu vēsturi un baudīt atpūtu Sarkanās jūras piekrastes kūrortos. Gambija, lai arī tā ir salīdzinoši maza valstiņa, piedāvā bagātīgu pieredzi ar plašām pludmalēm, eksotisku floru un faunu, kā arī draudzīgiem cilvēkiem, kas atspoguļo Āfrikas viesmīlību. Tanzānija izceļas ar savu savvaļas dzīvi, piedāvājot neaizmirstamus safari piedzīvojumus dabas parkos un tiem klāt eksotiskās Zanzibāras pludmales ar neskartiem ūdeņiem un bagātu kultūras mantojumu.

Karību jūras vilinājums

Dominikāna un Kuba ir Karību jūras pērles, kas piedāvā neaizmirstamas pludmales un unikālu kultūras pieredzi. Dominikāna ir slavena ar saviem kūrortiem un kristāldzidriem ūdeņiem, savukārt Kuba apbur ar tās vecpilsētām, kolorītiem automobiļiem un mūziku, kas skan katrā ielā. Šie galamērķi garantē siltumu, viesmīlību un neaizmirstamu pieredzi.

Ziemeļamerikas kontrastu zeme

Meksika, īpaši Kankūna, ir Ziemeļamerikas tropiskā paradīze, kur karību piekraste satiekas ar bagātīgu kultūru un vēsturi. Kankūna ir slavena ar savām baltajām smilšu pludmalēm un tirkīza jūras ūdeņiem, piedāvājot luksusa kūrortus un plašas atpūtas iespējas. Tomēr aiz kūrortu zonas vilina senās maiju drupas, piemēram, Tulum un Chichen Itza, kas piedāvā ieskatu bagātajā vietējā vēsturē.

Indijas okeāna paradīzes

Indijas okeāna salas piedāvā sapņu galamērķus, kur tropu skaistums un luksusa atpūta satiekas vienā. Maldīvu salas vilina ar saviem neskaitāmajiem koraļļu rifiem, ikoniskiem ūdens bungalo un kristāldzidrajiem lagūnu ūdeņiem. Maurīcija izceļas ar savu daudzveidīgo kultūru, zaļajiem kalniem un gleznainajām pludmalēm. Seišelu salas piedāvā neaprakstāmi skaistas, neskartas pludmales un unikālas granīta klintis, padarot tās par īstu dabas brīnumu. Šrilanka apbur ar saviem tējas laukiem, tempļiem un senajām pilsētām, piedāvājot gan kultūras, gan dabas piedzīvojumus.

Austrumāzijas eksotiskie piedzīvojumi

Austrumāzija piedāvā nebeidzamus piedzīvojumus, kur kultūra, daba un garīgums saplūst vienā. Bali ir pazīstama ar savām tropiskajām ainavām, tempļiem un rīsu terasēm, piedāvājot harmoniju starp atpūtu un garīgumu. Taizeme vilina ar zeltītajiem tempļiem, gleznainajām pludmalēm, dinamisko Bangkoku un valdzinošo Puketas salu. Vjetnama lutina ar saviem brīnišķīgajiem dabas skatiem, bagāto vēsturi un autentisko ielu ēdienu kultūru.

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Zemgales tūrisma gada balva Zemgales Tūrisma asociācija
Līdz 24.septembrim piesaki nominantus Zemgales tūrisma gada balvai 2024! | Skatīt vairāk
Latvija
Raimonda Paula un Guntara Rača koncerts Tukuma TIC
Īpaši ģimenēm un mūsu mazajiem skatītājiem 6.oktobrī pulksten 14:00 piedāvājam apmeklēt Raimonda Paula un Guntara Rača jauno dziesmu programmu | Skatīt vairāk
Rudens brīvdienu piedāvājums Madonas pusē Madonas TIC
Izmantojiet šo rudeni, lai atklātu Madonas novada burvību kopā ar saviem mīļajiem un radītu kopīgas atmiņas! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.09.2024 - 14.09.2024 Baltijas vīnogas 2024 Bauskas TIC
Savas izaudzētās ogas izrādīs lielākie Latvijas, Lietuvas un Igaunijas vīnogu audzētāji. Visi interesenti laipni aicināti Bauskas pils pagalmā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.61144996sec.