Dubaija - godalgota digitālo klejotāju TOP mājvieta

Dubaija - godalgota digitālo klejotāju TOP mājvieta

Laikā, kad gājputni pošas prom uz siltajām zemēm, arī digitālie klejotāji arvien acīgāk sāk lūkoties, kurp doties pārziemot, vienlaikus baudot vasarīgu sauli un attālināti strādājot. Uzņēmuma “Savills” ikgādējais reitings “Savills Executive Nomad Index” jau otro gadu pēc kārtas par labāko vietu attālinātam darbam godalgojis Apvienoto Arābu Emirātu Dubaiju.

Šī gada reitingā kopumā tika analizētas 25 pilsētas, ņemot vērā tādus faktorus, kā interneta ātrums, dzīves kvalitāte, klimats, gaisa savienojamība un īres maksas.

Dubaiju var mīlēt daudzu iemeslu dēļ un ne velti tā ir arī viens no populārākajiem tūrisma galamērķiem visā pasaulē. Tā ir īpaši moderna, strauji augoša pilsēta, kas ir pazīstams ar savu harmoniju un toleranci, apņēmību uz izcilību un viesmīlību.

Ideāls klimats
Ziemā Dubaijā ir ļoti patīkams klimats. Kamēr Eiropā valda drēgnums un spelgonis, Dubaijā dienas temperatūra svārstās ap +20 līdz +25°C, kas lieliski der mierpilnai darba dzīvei.

Tehnoloģiju infrastruktūra
Dubaija ir viens no progresīvākajiem tehnoloģiskajiem centriem pasaulē, kas nozīmē, ka interneta ātrums un tehnoloģiskā pieejamība ir augstā līmenī. Tas ļauj ērti un efektīvi strādāt attālināti.

Uzņēmējdarbībai labvēlīga ekosistēma
Dubaijas uzņēmējdarbības vide ir veidota tā, lai atbalstītītu izaugsmi, veicinātu inovācijas un uzņēmējdarbību dažādās nozarēs. Šeit laipni aicināts ir ikviens aktīvu izaugsmi, iedvesmu vai sadarbību alkstošs uzņēmējs - no tiem, kas paši diktē savus darba noteikumus, līdz jaunuzņēmumiem un jau strarptautiski zināmiem uzņēmumiem. Pilsētā ir virkne dažādu darba lokāciju iespēju - no kopstrādes vietām līdz privātiem birojiem. Arī šeit īpaši tiek pieskatīta arī drošība un vienlīdzība.

Personīgā drošība
Dubaija ir ierindota starp piecām drošākajām pilsētām pasaulē, savukārt pati AAE tika atzīta par ceturto drošāko valsti pasaulē. Proti, pilsēta par prioritāti izvirza iedzīvotāju un apmeklētāju personīgo drošību, nodrošinot pieejamas telpas un aktivitātes apņēmīgiem cilvēkiem. Kārtība un drošība tiek nodrošināta ar pastāvīgi proaktīvu policijas darbu.

Īpaša uzmanība ir pievērsta arī dzimumu vienlīdzībai. Ar mēķi stiprināt saliedēdu sabiedrību uzvars tiek likts uz vienlīdzīgu iespēju nodrošināšanu katram pilsētas viesim un iedzīvotājam.

Ikdienas ērtības
Iedzīvotāju un viesu komforts Dubaijā ir prioritātāšu sarakstā. Gaisa kondicionēšana ir pieejama jebkurā vietā – no mājām un birojiem, līdz sabiedriskajam transportam un veikaliem, kā arī ir pieejams ātrs WiFi un mobilais savienojums.

Stingri higiēnas un sanitārijas standarti ir Dubaijas pilsētas ainavas iezīme, kas pastāvīgi tiek uzskatīta par vienu no tīrākajām pilsētām visā pasaulē. Ir īstenotas vairākas atkritumu apsaimniekošanas un ielu tīrīšanas programmas, lai nodrošinātu labiekārtotu ceļu, inženierkomunikāciju, transporta un sabiedriskās teritorijas.

Darba un personīgās dzīves balanss
Dubaija piedāvā lielisku līdzsvaru starp darbu un aktīvu atpūtu. Pilsēta ir slavena ar savām pludmalēm, kur pēc darba var baudīt peldēšanu vai pludmales spēles. Turklāt Dubaijā ir daudz iespēju izbaudīt ūdenssporta aktivitātes, piemēram, vindsērfingu, burāšanu vai ūdensslēpošanu. Tie, kam kārojas vairāk piedzīvojumu, var doties pārgājienos pa tuksnesi, izbaudīt safari tūrismu vai piedzīvot izpletņlēkšanu virs slavenajām Palm Džumeiras salām, kā arī baudīt citas aktivitātes.

Dzīves baudīšana
Dubaija piedāvā izcilas iespējas dzīves baudīšanai, apvienojot greznus restorānus, luksusa spa centrus, starptautiskus pasākumus un daudzveidīgas izklaides iespējas. Pilsēta ir īsts kulinārijas centrs, kur iespējams izbaudīt gan vietējās virtuves garšas, gan starptautisku ēdienu piedāvājumu. Luksusa spa nodrošina pilnīgu relaksāciju ar augstas klases masāžām un ārstnieciskajām procedūrām, savukārt pilsētas plašās iepirkšanās un izklaides vietas piedāvā visu, sākot no modes līdz pat iekštelpu aktivitātēm. Dubaijā regulāri notiek lieli festivāli un kultūras pasākumi, piedāvājot gan mākslas un mūzikas izrādes, gan sporta pasākumus, kas piesaista starptautisku auditoriju. Naktsdzīve ir daudzveidīga un enerģiska, piedāvājot elegantas atpūtas vietas un dinamisku atmosfēru, padarot Dubaiju par ideālu vietu, kur sabalansēt darbu un atpūtu, vienlaikus baudot pilsētas augstākās klases piedāvājumu.

Dubaijas mirdzošās pērles, kas vilina ciemiņus no visas pasaules
Dubaija ir patiesi unikāla vieta, kas glabā virkni apbrīnojamu apskates objektu. Visspožākais, protams, ir Burž Khalīfa (Burj Khalifa) - pasaulē augstākā ēka, no kuras skatu laukuma paveras tāls un pasakains skats pāri mirdzošiem debeskrāpjiem, tuksnesīgos plašumos. Vēl viena apbrīnojama vieta ir Džumeiras palma (Palm Jumeirah) - mākslīgi veidota sala ar luksusa viesnīcām un izciliem pludmales klubiem. Savukārt Dubaijas tradicionālie tirgi (tekstila, garšvielu, zelta) un tās vēsturiskais Al Fahidi rajons apbur ar seno tradīciju dzīvīgumu. Taču Dubaija nav tikai mirdzošie debeskrāpji. Tā ir arī jūra. Un tā ir arī plašs tuksnesis.

Dubaija patiesi ir iespēju daudzveidība, kas laipni aicina ciemos gan tos, kas vēlas paciemoties tikai mirklīti, gan tos, kas lūkojas pēc vietas, kur pārziemot ziemas spelgoni un drūmumu.

Vairāk informācijas: www.visitdubai.com

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.09.2024 - 05.10.2024 Jauns sienas glezonjums Liepājā Liepājas reģiona TIB
Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.10.2024 - 05.10.2024 Ābeļdārza tirgus Rēzeknē! Rēzeknes pilsētas TIC
Šis būs lielisks pasākums visai ģimenei, lai baudītu rudens labumus un atbalstītu vietējos ražotājus. | Skatīt vairāk
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
10 dienas programmā “Antistress” būs kā ceļojums, kas ved arvien tālāk prom no enerģijas trūkuma, noguruma, nomāktības, bet ved arvien tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.09.2024 - 09.10.2024 Medumi aicina apmeklēt darbnīcas! TAKA
9. oktobrī plkst. 15.00, radošā darbnīca “Krāsainā svece”, 12+ | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.67810321sec.