Minhene - lieliska iespēja iepirkties Vācijā

Minhene ir paradīze visiem, kam patīk doties šopinga tūrēs un izdot naudu par skaistām lietām. Dizaineru mode, jaunas un vecas lietas, tipiskie bavāriešu suvenīri, dekorācijas, sadzīves preces, kulināri - Minhenē var atrast visu.

Galvenā iepirkšanās iela Minhenē ir gājēju zona starp Karlsplatz un Marienplatz laukumiem. Tur gan atrodas lielākie tirdzniecības centri un, protams, visvairāk cilvēku, tomēr noteikti ne visi atraktīvākie un oriģinālākie veikali. Tiem, kam sirds nesas atrast ko ekskluzīvu mājai vai garderobei, ieteicams doties lejup pa Maximilianstrasse, pastaigāt par Theatinerstrasse vai Residenzstrasse ielām. Stilīgas un interesantas drēbes, smalkus veikaliņus un interesantu second-hand modi var atrast Schwabing kvartālā.

Minhenē var iegādāties tradicionālos bavāriešu tērpus, ko tik labprāt gribas uzvilkt uz Oktoberfest vai vietējiem alus svētkiem. Pilsētā var atrast arī milzīgu ādas bikšu klāstu.

Residenzstrasse ielā atrodas arī lielisks Dallmayr veikals, kur var nopirkt ne vien uz vietas grauzdētu kafiju, bet arī saldumus no gandrīz visām pasaules valstīm. Lielā izvēlē Minhenē pieejami alus kausi un glāzes, piemēram, dāvanu veikalā Neuhauser Strasse 2.

Lieliska iespēja iegādāties gan alus kausus, gan visa veida jaunus un vecus traukus ir Auer Dult krāmu tirgus. Tur var atrast arī sadzīves priekšmetus, grāmatas, antikvāras mantas un interesantus niekus. Krāmu tirgus notiek trīs reizes gadā - sestdienā pirms 1. maija, sestdienā pēc Jēkaba dienas (25. jūlijā) un baznīcsvētkos oktobra trešajā sestdienā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Meksikas ēdienu variācijas mūsu virtuvē! Viesistaba
Meksikas ēdienu variācijas mūsu virtuvē, 15.10.2024/18:00, Kursu vada: Dzintars Jaunpujāns | Skatīt vairāk
no 60 EUR
Programma Vesela mugura Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Tava mugura jau sen to ir pelnījusi! 7 dienas un 6 naktis programmā VESELA MUGURA Kūrorta rehabilitācijas centrā pie jūras - KRC "Jaunķemeri". | Skatīt vairāk
no 427 EUR
Nakts Velobums Liepājas reģiona TIB
27. septembris, solās būt īpaša, jo no pulksten 20 Liepājas ielas pārņems Nakts Velobums – velorogaininga sacensības, kas noslēgs aktīvo | Skatīt vairāk
Tūtisma rallijs Dienvidkurzemes novada tūrisma centrs
Pievienojies unikālajam piedzīvojumam un piedalies pirmajā Dienvidkurzemes novada tūrisma rallijā! | Skatīt vairāk
no 20 EUR
Uzņēmumi


Grand Palace Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::6.82897902sec.