«airBaltic» svin Viļņas bāzes 20. gadadienu

«airBaltic» svin Viļņas bāzes 20. gadadienu

Latvijas lidsabiedrība airBaltic 5.jūnijā atzīmēja 20 gadus kopš bāzes izveides Lietuvas galvaspilsētā Viļņā. Jau kopš 2004. gada jūnija airBaltic ir bijusi nozīmīga loma, lai ar ar ikdienas lidojumiem savienotu Lietuvas galvaspilsētu ar pasauli, nodrošinot ērtas ceļošanas iespējas. Lidsabiedrības plašais tīkls, ko atbalsta vairāk nekā 20 sadarbības lidojumu partneri, nodrošina tās pasažieriem savienojumus ar galamērķiem visā pasaulē.

airBaltic prezidents un izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss): “Jau 20 gadus Lietuva ir viens no mūsu mājas tirgiem, un mēs esam apņēmušies veicināt tās starptautisko savienojamību. Laika gaitā esam veicinājuši ievērojamu pasažieru skaita pieaugumu, un tagad esam gandarīti piedāvāt saviem klientiem plašu ceļošanas iespēju klāstu ar tiešajiem reisiem uz 19 galamērķiem, ko nodrošinām no Viļņas. Kā lepnus Baltijas vēstniekus debesīs un pasaulē mūs motivē tas, ka arvien vairāk Lietuvas pasažieru izvēlas airBaltic. Šī uzticība mūs nepārtraukti iedvesmo papildināt tīklu Viļņā ar jauniem maršrutiem. Mūsu tirgus daļa turpina pieaugt, atspoguļojot pasažieru uzticību. Lietuva joprojām ir nozīmīgs airBaltic tirgus, un mūsu mērķis ir saglabāt bāzi Viļņā, paplašināt maršrutu tīklu un turpināt izaugsmi arī citās Lietuvas daļās. Mēs augstu vērtējam sadarbību ar mūsu partneriem – Lietuvas lidostām un Viļņas lidostu, un ceram, ka tā turpināsies arī nākotnē.”

Simons Bartkus (Simonas Bartkus), Lietuvas lidostu izpilddirektors: “Pēdējo 20 gadu laikā airBaltic ir bijis nozīmīgs partneris Viļņas un Lietuvas gaisa satiksmes attīstībā. Pats atceros vienu no saviem pirmajiem lidojumiem starp Viļņu un Kopenhāgenu ar airBaltic Fokker 50.”

“Lai arī daudzi mūsu sadarbības aspekti ir palikuši nemainīgi, piemēram, mūsu kopīgā apņemšanās paplašināt ceļošanas iespējas un veicināt reģionālo savienojamību, notikuši arī ievērojami uzlabojumi. airBaltic ir paplašinājusi savu maršrutu tīklu, izveidojusi modernu lidmašīnu floti un nepārtraukti uzlabojusi pasažieru apkalpošanu. airBaltic nodrošina savienojamību ar tādiem sadarbības lidojumu partneriem kā Delta, KLM, Air France un citām aviokompānijām, kas nav pārstāvētas Baltijas tirgū. Tāpēc, raugoties nākotnē, esam optimistiski noskaņoti, ka airBaltic arī turpmāk būs mūsu stratēģisko centienu stūrakmens, lai vēl vairāk uzlabotu aviosatiksmes savienojamību Viļņā,” piebilst Bartkus.

Kopš 2004. gada airBaltic no Viļņas bāzes ir pārvadājusi 6,6 miljonus pasažieru. Turklāt uz Viļņu un no tās airBaltic ir pārvadājusi vairāk nekā 20 miljonus kilogramu kravas un pasta sūtījumu.

airBaltic lepojas arī ar to, ka tā nodarbina vairāk nekā 100 lietuviešus, tostarp vairāk nekā 40 gaisa kuģu kapteiņus, vairāk nekā 15 otros pilotus un vairāk nekā 10 salona apkalpes locekļus, kā arī dažādu citu amatu profesionāļus.

Ievērojams notikums airBaltic vēsturē ir īpašais Airbus A220-300 lidmašīnas (YL-CSK) krāsojums Lietuvas karoga krāsās, un šī lidmašīna pirmo lidojumu veica 2019. gada 8. augustā.

2024. gadā airBaltic savieno Lietuvu ar 21 maršrutu, izmantojot divas lidmašīnas, kas bāzētas Viļņā. Visos lidojumos pasažieri var izmantot gan Ekonomiskās, gan Biznesa klases pakalpojumus.

airBaltic nodrošina lidojumus vairāk nekā 130 maršrutos no Rīgas, Tallinas, Viļņas un Tamperes, piedāvājot ērtus savienojumus lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Tuvajos Austrumos, Ziemeļāfrikā un Kaukāza reģionā. Pilns airBaltic lidojumu saraksts un biļetes ir pieejamas uzņēmuma mājaslapā www.airbaltic.com.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.06.2024 - 25.06.2024 Grila & vīna vakars 28. jūnijā Jurmala Golf Club & Hotel
Grila un vīna vakars pie mums - Jurmala Golf Club & Hotel! 📆Kad? 28. jūnijā ⏰Cikos? no plkst. 18:00 Tālrunis rezervācijai:+371 23280303. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 07.06.2024 - 23.06.2024 Līgosim Augšdaugavas novadā TAKA
Apmeklējiet Augšdaugavas novadu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.06.2024 - 24.06.2024 “Jāņojam Jāņparkā” Valmierā Valmieras novada Tūrisma pārvalde
23.jūnijā no plkst. 20.00 aicinām baudīt īstas Jāņu sajūtas un svinēt svētkus Jāņparkā pasākumā "Jāņojam Jāņparkā". | Skatīt vairāk
5 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48042893sec.