Tautas deju lielkoncerts Valmieras estrādē notiks 5. jūnijā

Tautas deju lielkoncerts Valmieras estrādē notiks 5. jūnijā

Tautas deju koncerts “Dejojot klausījos, ko stāstīja Meža māte”, kas 2024. gada 1. jūnijā nenotika nelabvēlīgo laikapstākļu dēļ, norisināsies trešdien, 5. jūnijā, plkst. 20.00 Valmieras estrādē.

Lēmums par koncerta pārcelšanu uz 5. jūniju pieņemts, uzklausot un ņemot vērā arī tautas deju kolektīvu vadītāju un dejotāju viedokli. Rūpējoties par koncerta dalībnieku drošību, koncerts notiks tikai dejošanai labvēlīgu laikapstākļu gadījumā.

Uz 1. jūnija koncertu iegādātās biļetes derīgas koncerta apmeklējumam 5. jūnijā.

Koncertā “Dejojot klausījos, ko stāstīja Meža māte” Valmieras estrādē tiksies ap 1300 dejotāju – Valmieras novada bērnu, jauniešu, vidējās paaudzes un senioru deju kolektīvi, aicinot piedzīvot to īpašo sajūtu, kas dzīvo tautas deju rakstos.

“Tu stāvi pasaules vidū. Paskaties apkārt. Nekā vēl nav. Viss ir tikko sācies. Balta lapa rakstīs baltu sākumu. Un Laimiņa liks baltu ziedu mazajā rociņā. Viss tikai sākas,” ar šādiem vārdiem sāksies lielkoncerts. “Izdejosim mūžseno stāstu par cilvēku un dabu. Cilvēku dabā. Cilvēku kā neatņemamu dabas daļu. Šis koncerts būs īpašs, jo uz skatuves redzēsim dejotājus no pašiem mazākajiem, kam viss tikai sākas, līdz viedajiem, daudz pieredzējušajiem,” stāsta koncerta režisore Gunita Bārda.

Tautas deju lieluzvedumā iekļautas 24 dejas, kas stāsta par cilvēka dzīves ritējumu, dabu, darbu, latvisko dzīvesziņu, vērtībām. Tās izdejos dažādu paaudžu dejotāji, ļaujot skatītājam saskatīt to īpašu stāstu, kas šobrīd svarīgs tieši viņa dzīvē.

Lielkoncerta režisore – Gunita Bārda, mākslinieciskais vadītājs – Jānis Kalniņš.

Ieeja no plkst. 19.00, koncerta sākums plkst. 20.00.

Ieejas maksa: 5 EUR (“Biļešu paradīze” kasē un norises vietā pirms lielkoncerta). Bērniem līdz sešu gadu vecumam (ieskaitot) ieeja ir bez maksas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.06.2024 - 22.06.2024 Apmeklē zāļu dienas tirdziņus Bauskā! Bauskas TIC
Gatavojies Līgo svētiem apmeklē zāļu dienas tirdziņus! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.06.2024 - 21.06.2024 Lai skan bugi BURZMĀ Burzma
70. un 80. gadu latviešu hīti pie manis! Ieskandini saulgriežus virs Vecrīgas jumtiem, kad vēl, ja ne tagad? Gaidām Tevi 21.jūnijā jau 19.00! | Skatīt vairāk
Vasaras atpūta pie Madonas novada ezeriem Madonas TIC
Pavadi brīvdienas kādā no atpūtas vietām pie mūsu puses ezeriem. Kad gaiss smaržo pēc ezera, draugu sarunām un bērnu smiekliem, vasara ir | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.06.2024 - 22.06.2024 Jaunpils LĪGO KAUSS MOTOKROSĀ Tukuma TIC
22. jūnijā 6. Jaunpils "Līgo Kauss" Motokrosā, ar ļoti spēcīgu dalībnieku sastāvu un daudz vērtīgām balvām skatītājiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.49109507sec.