Tēva dienā Valmierā aicina doties aizraujošā ģimeņu pārgājienā

Tēva dienā Valmierā aicina doties aizraujošā ģimeņu pārgājienā

Atzīmējot starptautisko Tēva dienu, 2024. gada 8. septembrī plkst. 10.00 aicinām doties kopīgā ģimeņu pārgājienā, kuru vadīs divu dēlu tēvs, Valmieras novada Brīvprātīgo ugunsdzēsēju biedrības priekšsēdētājs Egīls Kaužēns.

Kā jau var nojaust, pārgājiens ar dažādiem izzinošiem un izklaidējošiem elementiem noritēs drošības un saliedētības zīmē, jo, kā norāda pārgājiena gids Egīls: “Drošība sākas no mums pašiem!” Pārgājienā plānotās aktivitātes rosinās gan kopīgam ģimenes komandas darbam, gan arī palīdzēs nostiprināt zināšanas ugunsdrošībā un citās saistītās jomās. Pasākuma gidam padomā arī zināšanu pārbaude, kurā dalībnieki tiks iepriecināti ar īpašām balvām no Valmieras novada tūrisma uzņēmēju piedāvājuma klāsta. Pārgājiena noslēgums solās būt īpaši aizraujošs, jo katram būs iespēja iemēģināt roku ugunsdzēsības šļūteņu ritināšanā, šaušanā pa mērķi, ekipējuma pielaikošanā un citās aktivitātēs kopā ar Valmieras novada Brīvprātīgo ugunsdzēsēju biedrības ugunsdzēsējiem.

Piesakoties pārgājienam, aicinām vērst uzmanību, ka pārgājiena garums ir aptuveni 10 km un tā norises vieta būs Valmiera un tās tuvējā apkārtne. Kā jau īstenā Tēva dienas pārgājienā, dalībnieku pulkā īpaši priecāsimies redzēt tēvus kopā ar ģimenēm!

Pārgājiena dalībnieku skaits ir ierobežots, tāpēc savu dalību aicinām pieteikt iepriekš, zvanot pa tālruni 26332213, rakstot uz e-pastu tic@valmierasnovads.lv vai ierodoties klātienē Valmieras Tūrisma informācijas centrā (Bruņinieku ielā 1). Pārgājiena dalības maksa ir 10 EUR.

Pārgājiens tiek rīkots sadarbībā ar Valmieras novada Brīvprātīgo ugunsdzēsēju biedrību un dažādiem Valmieras novada tūrisma uzņēmējiem.

Informējam, ka pasākumu laikā var tikt fotografēts un filmēts. Fotoattēli un video var tikt izmantoti, lai atspoguļotu pārgājiena norisi un popularizētu Valmieras novadu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Apceļo Tukuma puses pilis! Tukuma TIC
No 1. jūnija līdz 26. oktobrim visā Latvijā norisinās akcija “Apceļo Latvijas pilis un muižas 2024”, kurā piedalās arī Durbes pils un Tukuma Pils | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.09.2024 - 10.09.2024 Ar klasi uz Pļaviņām! Aizkraukles novada TIC
Skola - tā nav tikai mācīšanās skolas solā. Skola - tās ir neaizmirstamas, kopīgas atmiņas par aizraujošiem piedzīvojumiem! | Skatīt vairāk
ORĶESTROMĪMA | Tukumā Tukuma TIC
“Orķestromīma” ir jaunākiem skolēniem radīta atraktīva un dzirkstoša koncertizrāde, kas vedīs skatītājus cauri kino pasaulei | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 06.09.2024 - 14.09.2024 Bauska Velo Rudens 2024 Bauskas TIC
Sajūtot rudens pirmās vēsmas, Velo Rudens ķeras pie darba un arī šogad piedāvās sportisku pasākumu Bauskā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.64091802sec.