Skolēnu rudens piedzīvojumi Valmieras novadā

Skolēnu rudens piedzīvojumi Valmieras novadā

Tieši tik koši, kā rudenīgās koku lapas, ir piedzīvojumi Valmieras novadā. Brauc ciemos kopā ar klasi un krāj kopīgas atmiņas skolēnu rudens ekskursijās!

Ik uz soļa Valmieras novadā var sastapties ar brīnišķīgām dabas bagātībām. Te mājo daudzveidīgas dzīvnieku un putnu sugas, noslēpumainas leģendas, te paveras skati uz skaistākajām ainavām un svaigā gaisa malks ļauj uzkrāt enerģiju.  Pārsteidzošas vēstures liecības atklāj interesantus stāstus un aizved pagātnes ceļojumā muzejos, pilīs un muižās.  Radošais gars ir neizsīkstošs gardumu rūpnīcās, mājražotāju darbnīcās un saimniecībās. Daudzveidīgās aktīvās atpūtas iespējas ļauj vairāk iepazīt sevi un stāties pretī jauniem izaicinājumiem. Valmieras novadā dzīvesprieks un enerģija nerimst ne mirkli, tieši tāpēc šī ir labākā vieta atpūtai un kopā būšanai ar klasi jaunā mācību gada sākumā.

Ieplāno apmeklēt šī gada jaunumu – skatu torni Zilākalnā, kas ļaus paraudzīties uz plašo tāli no vairāk nekā 38 metru augstuma! Turpat pakājē pavadi dienu aizraujoši arī Zilākalna Kultūrvēstures un apmeklētāju centrā, kā arī dodoties izbraucienā ar sliežu velo!

Šoruden atgriešanos mājās svin arī Valmieras teātris, uzsākot savu 102. sezonu. Aicinām ieplānot klases ekskursiju nupat atjaunotajā teātrī, izvēloties kādu no rudens sezonas teātra izrādēm.

Savukārt, ja Tevi aizrauj vēstures izzināšana interaktīvā veidā un vēl neesi paguvis apmeklēt jauno Valmieras muzeja ekspozīciju “de Woldemer”, kas pērn saņēma arī konkursa “Eksporta un inovācijas balva 2023” prestižo apbalvojumu “Eksportspējīgākais jaunais tūrisma produkts”, tad šis piedāvājums ir tieši Tev! Ar īpašu atslēgu atslēdz Valmieras vēsturi un piedzīvo, kā ekspozīcija atdzīvojas. Dziedošs mūks, kustīgas ēnas uz sienām, iespēja pašam pagatavot kādu no viduslaiku receptēm uz interaktīvas plīts – tas ir neliels ieskats tajā, ko ekspozīcija Tev var piedāvāt.

Šie ir tikai daži no vilinošajiem Valmieras novada piedāvājumiem. Izvēlies vietas, kuras apmeklēsi  no skolēnu rudens ekskursiju piedāvājuma šogad, iepazīstoties ar interaktīvo tūrisma objektu un uzņēmēju karti, kā arī meklē informāciju tīmekļvietnē visit.valmiera.lv! Kartē atzīmēti objekti, sadalot tos pa novada apvienībām un vietu kategorijām, kas palīdzēs labāk orientēties plašajā piedāvājumā (lasi kartes aprakstā) un izvēlēties piemērotāko kopīgā ceļojuma maršrutu. Tiekamies krāšņajā rudenī Valmieras novadā!

Lai ekskursijas laikā pietiktu spēka visām ieplānotajām aktivitātēm, atceries iestiprināties ar gardiem ēdieniem un dzērieniem kādā no novada kafejnīcām!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Latvijas Orientēšanās nakts 2024  Tukuma TIC
Kandavā 2024. gada 20. septembrī norisināsies lielākais gada orientēšanās pasākums ikvienam sagatavotības līmenim – Latvijas Orientēšanās | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.08.2024 - 07.09.2024 Bānītim 121 Alūksnes TIC
7. Septembrī aicinām visus uz Alūksni- uz īpašu notikumu- šaursliežu vilciens, ko mīļi dēvējam par Bānīti, svinēs savu 121 gada jubileju! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.08.2024 - 07.09.2024 Andrejs Osokins Robertam Šūmanim Tukuma TIC
Aicinām uz pasaulē pieprasītā latviešu pianista Andreja Osokina koncertu Kalnmuižas pilī 7.septembrī pulksten 19:00 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.09.2024 - 08.09.2024 Tēvu dienas "Coffeetime" Motormuzejs
8. septembrī Rīgas Motormuzeja un AAK Youngtimer Rally kopīgi rīkotais Coffeetime 2024 salidojums. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Valmieras novada Tūrisma pārvalde
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.5695281sec.