Aizraujošo ekskursiju laiks Rēzeknē

Aizraujošo ekskursiju laiks Rēzeknē

Skolēniem viens no gaidītākajiem mācību gada notikumiem ir klases ekskursijas kopā draugiem un skolotājiem! Gaisā jūtams rudens, tas nozīmē, ka ir laiks saplānot savu izzinošo ekskursiju Rēzeknē. Pilsēta Latgales sirdī piedāvā piedzīvot aizraujošu dienu, savienojot izklaidi ar izglītojošām aktivitātēm. Izvēlies savu variantu, kā pavadīt laiku Rēzeknē!

Ar klasi Gora aizkulisēs (5.- 12.kl.)

Ekskursija ar klasi pa koncertzāles aizkulisēm ir vislabākā iespēja ar to iepazīties. Sacensties atjautībā klasesbiedri varēs dažādu uzdevumu veikšanā – mūzikas instrumentu atpazīšanā, mākslinieku parakstu identificēšanā, atjautības jautājumos par ēku u.tml.

Kino stunda ar Goru (1.- 12. kl.)

Kas var būt aizraujošāk par kopīgu kino apmeklējumu ar visu klasi, par dalīšanos ar iespaidiem un emocijām! Jaunākās animācijas filmas un izglītojošais kino – piesaki kino apmeklējumu visai klasei!

Muzejs gaida visu klasi!

Latgales Kultūrvēstures muzejs piedāvā atraktīvas muzejpedagoģiskās programmas dažāda vecuma skolēniem:

•    Satikšanās Rozes pilsētā 1.- 12.kl.

•    Kā top maize? 1.- 9. kl.

•    Zemes dzīļu noslēpumi 1.- 9.kl.

•    24 stuņdis latgalīts? 10.- 12.kl. u. c. programmas

Ekspedīcija Rēzeknes pilskalnā „Dārgumu meklējumos” (1.-4.kl.)

Tas  ir piedzīvojums, kas ļaus uzzināt stāstu par princesi Rozi un atklāt viduslaiku pils dārgumus. Aizraujošas ekspedīcijas laikā, ar noslēpumainās kartes palīdzību, būs iespēja piedalīties īstas dārgumu lādes meklējumos. Ekspedīcijas dalībniekus gaidīs pārgājiens apkārt pilskalnam, dažādu vēsturisku faktu atklāšana, kā arī jautras fiziskās aktivitātes brīvdabā ar izklaides elementiem.

Tematiskā ekskursija “Personību ceļš” (10.-12.kl.)

Ekskursija gida pavadībā iepazīstinās ar Rēzeknes pilsētā dzimušu, augušu vai darbojošos izcilu personību dzīvesstāstu. Ekskursijas laikā tiks apmeklētas ar šiem cilvēkiem saistītas vietas un izstāstītas lietas ar kurām šīs personības ir ieguvušas atzinību ne tikai mūsu pilsētā, bet Latvijā un pasaulē.

Brīvvalsts dārgumu nams (7.- 12.kl.)

Īsti vēsturiski dārgumi – Latvijas valsts apbalvojumi (ordeņi, medaļas, goda zīmes), zobeni, militārie formastērpi u.c. artefakti ir apskatāmi izstāžu zālē no Latvijas un ārvalstu privātajām kolekcijām, kas raksturo periodu no 1918. līdz 1940. gadam. Katram skolēnam būs iespēja virtuāli piemērīt medaļas un padarboties digitālajos stendos.

Uz slidām visa klase! (1.- 12. kl.)

Olimpiskajā centrā Rēzekne savu meistarību uz ledus var parādīt gan lielie slidot pratēji, gan tie, kuri iepazīstas ar slidot prasmi , izmantojot mācīšanās trenažierus – Lācīšus. Piedzīvojums uz ledus garantēts!

Laiks teātrim! (1.- 12.kl.)

Uz teātra ‘’Joriks’’ skatuves katra izrāde dzīvi pārvērš par skaistu pasaku vai leģendu, un izvēloties sev interesantāko izrādi, visu klasi  aizvedīs fantāziju ceļojumā:

•    KOTIGORORŠKO (bez valodas); 45 min; 1.– 5.kl.

•    CAURUĻZOBIS VIENĪGAIS (bez valodas), 50 min, 1.– 5.kl.

•    PUSHIKINS.LIVE, RU, 50 min, 7.- 12.kl.

•    Joņevs METODE, LV, 1h, 7- 12.kl.

Vairāk informācijas par konkrētām ekskursijām meklē - https://visit.rezekne.lv/2024/09/06/ar-klasi-aizraujosa-ekskursija/

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.09.2024 - 28.09.2024 Liepājas skaņas Rundāles pilī 28.septembrī Bauskas TIC
Liepājas Simfoniskā orķestra metāla pūšaminstrumentu un sitaminstrumentu ansamblis diriģenta Gunta Kuzmas vadībā atskaņos Viļņa Šmīdberga | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.09.2024 - 03.10.2024 Izstāde “7xDivi Jūliji=?”  Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Jelgavas Vecpilsētas mājā izstāde “7xDivi Jūliji=?” skatāma līdz 3. oktobrim. 3.oktobrī 15:00 tikšanās ar vienu no māksliniecēm - lektori | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.09.2024 - 30.09.2024 Apskati dabas vērtības Bauskas novadā Bauskas TIC
Apskati dabas vērtības – bezmaksas dabas takas un ģeovietas, vēsturiskus parkus un godalgotus daiļdārzus, iegādājies stādus dārzniecībās un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 31.08.2024 - 30.09.2024 Rudens brīvdienu piedāvājums Madonas pusē Madonas TIC
Izmantojiet šo rudeni, lai atklātu Madonas novada burvību kopā ar saviem mīļajiem un radītu kopīgas atmiņas! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.54476595sec.