Padomi, kā veiksmīgi šoruden uzsākt jaunās skolas gaitas

Padomi, kā veiksmīgi šoruden uzsākt jaunās skolas gaitas

Lai arī siltais laiks mūs vēl lutina, tepat aiz stūra jau ir septembris un lielai daļai tas asociējas ar skolas gaitu uzsākšanu. Kādam tā būs pirmā pieredze skolas solā, kādam atkalsatikšanās ar draugiem vai jauns dzīves posms - studijas. Mūsdienu tehnoloģiju laikmetā, arī skolas gaitās dažādas ierīces spēlē svarīgu lomu. Lai mācības noritētu viegli un bez liekiem uztraukumiem, Huawei atgādina par bezgalīgajām tehnoloģiju iespējām.

Viedtālrunis - palīgs gan skolēnam, gan vecākiem

Attīstoties tehnoloģijām, attīstās arī mācību metodes un arvien biežāk mācību un mājasdarbu procesā nākas izmantot viedtālruņu sniegtās iespējas.

Huawei viedtālruņi nodrošina mobilos telefonus ar lieliskām kamerām un audio risinājumiem, kuras ļaus skolēniem ne tikai iemūžināt jautras aktivitātes ar draugiem, bet arī ļaus uzņemt fotogrāfijas un video, kuri noderēs mācību vielas apguvei.    

Tāpat arī iespēja sazvanīt bērnu vai redzēt viņa lokāciju, un pārliecināties, ka viņš ir drošībā, atvieglo jebkura vecāka ikdienu.     

“Mūsdienās tehnoloģijas ir ļoti progresējušas un arvien vairāk ieņem vietu mūsu ikdienas dzīvē. Tās ir kļuvušas par neatņemamu sastāvdaļu gan skolā, gan darbā, kā arī savstarpējā komunikācijā ar līdzcilvēkiem. Huawei domā par to, kā nodrošināt vieglāku un mierīgāku ikdienas skrējienu, piedāvājot plašu tehnoloģiju klāstu katra vajadzībām un budžeta iespējām,” norāda Huawei produktu apmācības vadītājs Mikus Tillers.     

Mācies viegli ar planšetdatoriem un klēpjadotoriem

Attīstoties laikam un tehnoloģiskajām iespējām, arvien vairāk mācību stundu notiek un materiālu tiek nodoti tieši digitālajā vidē. Piemēram, fiziku ir daudz vieglāk apgūt, kad varam eksperimentus redzēt video formātos vai ģeometriju, kad varam dažādas formas aplūkot jau 4 dimensijās. Interneta vidē ir pieejami vairāki materiāli un platformas, kuras palīdz skolēniem ar mācību vielas apguvi. Huawei plašajā ierīču klāstā pieejami gan planšetdaori, gan klēpjdatori ar jaunāko Windows operētājsistēmu, kas lieliski noderēs gan skolai, gan ikdienas lietošanai.

Bieži vien, izvēloties sev vai atvasei piemērotāko datoru, nākas izvēlēties starp jaudu, dizainu vai cenu. Huawei par to visu ir padomājis, laižot klajā datorus, kas apvieno lietotājiem svarīgākās veiktspējas un ērtas funkcijas.

“Labs piemērs funkcionālam un ērtam klēpjdatoram ir Huawei gada sākumā izlaistais Matebook D 16. Nevienam datora lietotājam, neatkarīgi vai tas ir skolēns, students vai vienkārši tehnoloģiju entuziasts nevajadzētu pieļaut kompromisus datora iegādē. Huawei datori un planšetes veidoti, lai spētu sniegt gan pietiekamu jaudu dažādu uzdevumu veikšanai, gan būtu viegli un ērti pārnēsājami un izmantojami. Tāpat tiem ir ievērojams akumulatoru darbības ilgums. Nevienam mācību procesā nevajadzētu kavēties, tikai tādēļ, ka kāds dators nevar pilnvērtīgi pildīt funkcijas,” stāsta eksperts.

No tehnoloģijām un to sniegtajām iespējām noteikti nevajadzētu baidīties. Tieši pretēji - bērniem ir jāmāca gudra un veselīga to izmantošana gan skolas vajadzībām, gan brīvā laika aktivitātēm.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.08.2024 - 07.09.2024 GAMBIJA – neatklātās Āfrikas pērle! Latvia Tours
Kāpēc izvēlēties Gambiju? • Nepiesārņotās pludmales • Bagātā kultūra • Savvaļas dzīvnieki • Draudzīgi cilvēki • Lētākas cenas | Skatīt vairāk
no 999.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.09.2024 - 07.09.2024 Tēva dienu  Liepājas reģiona TIB
Svētdien, 8. septembrī Liepājas okupācijas muzejs un Karostas glābšanas biedrība aicina liepājniekus un Liepājas viesus svinēt Tēva dienu. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.08.2024 - 03.09.2024 Zinību dienas brančs "Baltvillā" Baltvilla
Sviniet skolas gada sākumu garšīgajā un svētku noskaņām pilnajā brančā Baltvillas terasē! Svētku bufetes galdā celsim daudz un dažādus svētku | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.22694206sec.