Ar velobraucienu atklās riteņbraukšanas sezonu galvaspilsētā

Svētdien, 22.aprīlī, plkst.14.00 Rīgas pilsētas izpilddirektors Juris Radzēvičs aicina visus velobraucējus pulcēties Skolas ielā 15, lai dotos vienotā braucienā un apsekotu veloceļu „Centrs – Berģi”. Līdz ar veloceļa apskates braucienu tiks atklāta Rīgas Velo nedēļa, kuru riteņbraukšanas aktīvisti sadarbībā ar Rīgas domes Satiksmes departamentu organizē jau otro gadu.

Brauciena laikā izpilddirektors kopā ar velobraucējiem apsekos veloceļa stāvokli pēc ziemas sezonas, veiks foto reportāžu un pārrunās iespējamos veloceļa uzlabojumus. Pēc brauciena veloaktīvisti iesniegs Satiksmes departamentā veiktās fotoreportāžas un priekšlikumus nepieciešamiem uzlabojumiem.

Šis ir viens no nozīmīgākajiem veloceļiem, kas uzbūvēts pēdējo gadu laikā Rīgā. Tā maršruts ved cauri blīvi apdzīvotai pilsētas daļai un savieno vairākas apkaimes - vēsturisko centru, Teiku, Šmerli, Juglu un Berģus.

Velopasākumi ilgs divas nedēļas no 22.aprīļa līdz 5.maijam un to ietvaros ikvienam būs iespēja piedalīties dažādos atraktīvos un izglītojošos notikumos. Piemēram, velo polo, velo triāls, velo ruļļu cīņas vai velo orientēšanās. Tiks organizētas arī citas aktivitātes - velo filmu vakari, diskusija par pilsētas velo infrastruktūru un velonovietnēm pilsētā. Rīgas Velo nedēļa noslēgsies ar tradicionālo Tvīda braucienu, jeb retro velosipēdu un tērpu parādi, 5.maijā Rīgas ielās.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Brīvdienu ceļvedis "PRETĪ AUGSTUMIEM" Cēsu TIC
Ieskaties jaunajā Cēsu novada brīvdienu ceļvedī un iedvesmojies neaizmirstamām brīvdienām! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.09.2024 - 03.10.2024 Izstāde “7xDivi Jūliji=?”  Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Jelgavas Vecpilsētas mājā izstāde “7xDivi Jūliji=?” skatāma līdz 3. oktobrim. 3.oktobrī 15:00 tikšanās ar vienu no māksliniecēm - lektori | Skatīt vairāk
"Čikāgas piecīši" Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
Tikai viens koncerts, tikai Tukuma novadā, tikai 13.10.2024 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.09.2024 - 29.09.2024 Muzikāli dzejisks vakars Mazmežotnē  Bauskas TIC
Mazmežotnes muiža aicina izbaudīt nesteidzīgu atpūtu! Koncertprogrammā skanēs skaistākās Ulda Stabulnieka dziesmas ar Māras Zālītes dzeju. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.62952995sec.