TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Piesakies «Eksportspējīgākais jaunais tūrisma produkts»

Piesakies «Eksportspējīgākais jaunais tūrisma produkts»

Aicinām iesniegt pieteikumu konkursa “Eksporta un inovācijas balva 2024” kategorijā “Eksportspējīgākais jaunais tūrisma produkts”.

Uz balvu kategorijā “Eksportspējīgākais jaunais tūrisma produkts” var pretendēt komersants, biedrība, nodibinājums, plānošanas reģions vai pašvaldības iestāde, kurš pēdējo divu gadu laikā ir ieviesis tirgū tādu jaunu tūrisma produktu, kas ir ilgtspējīgs, inovatīvs, kvalitatīvs un ar augstu pievienoto vērtību, nodrošinot tūristu iesaistes iespēju, un ir piemērots ārvalstu tūristu vajadzībām.

Balvu šajā kategorijā piešķir divās grupās, vienā vērtējot mazo un vidējo komercsabiedrību (darbinieku skaits ir 1 -250, un tā neto apgrozījums vai kopējā gada bilance nepārsniedz 50 miljonus eiro) iesniegtos pieteikumus, otrā – biedrību, nodibinājumu, plānošanas reģionu vai pašvaldības iestāžu iesniegtos pieteikumus.

Pieteikumus aicinām iesniegt līdz 2. septembrim aizpildot anketu šeit. Uzvarētajam mazo un vidējo komersantu grupā šogad paredzēta īpaša balva – 10 000 eiro.

Uzvarētāji tiks izraudzīti atklātā konkursā. Konkursa žūrija produktus vērtēs no dažādiem aspektiem, piemēram, vērtējot inovāciju, vietējo resursu saglabāšanas, dabas kultūras, sociālos, ekonomiskos un citus faktorus.

Lai veicinātu izcilāko uzņēmumu atpazīstamību un viņu piemēri iedvesmotu citus uzņēmējus un sabiedrību kopumā, sadarbībā ar “TV24” šogad plānots veidot raidījumu ciklu, kurā tiks stāstīti visu konkursa nominantu veiksmes stāsti.

Plašāka informācija un konkursa “Eksporta un inovācijas balva 2024” www.eib.liaa.gov.lv.

Nolikums pieejams: ŠEIT.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.08.2024 - 08.09.2024 Velo ekspedīcija Piebalgā! Cēsu TIC
Dodies izzinošā velo ekspedīcijā, kurā varēs iepazīt un ieraudzīt bagātīgo Piebalgas kultūrtelpu un līkumotos Piebalgas lielceļus | Skatīt vairāk
Latvija 6 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.08.2024 - 02.09.2024 "Uz Tobāgo!" Aizkrauklē Aizkraukles novada TIC
27.augusta vakarā ikvienam interesentam būs lieliska iespēja baudīt traģikomisko dziesmu spēli “Tobāgo”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.08.2024 - 08.09.2024 Zaubes savvaļas kulinārais festivāls Cēsu TIC
7.septembrī dodies uz Zaubi, kur gaidāma sēņu izstāde, dažādas ar sēnēm saistītas radošās darbnīcas, tirdziņš, aktivitātes lieliem un maziem un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.08.2024 - 04.09.2024 Izstāde Zirgi un zirgošanās Rundāles pilī Bauskas TIC
Muzeja pirmā stāva telpās, līdz nākamā gada februārim, bez maksas ir apskatāma izstāde “Zirgi un zirgošanās Kurzemes-Zemgales hercogistē”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.4593749sec.