TŪRISMA BIZNESS | Bizness

«Novatours» izziņo nākamās vasaras ceļojumu programmu

«Novatours» izziņo nākamās vasaras ceļojumu programmu

Latvijā vadošais tūroperators “Novatours”, izziņojot 2025. gada vasaras ceļojumu programmu uz populārākajiem galamērķiem, piedāvā lieliskas agrās rezervēšanas priekšrocības un atjauninātu viesnīcu klāstu.

Latvijas ceļotājiem 2025. gada vasaras ceļojumu programmā būs pieejami 13 galamērķi. Šobrīd ikvienam ir iespēja jau rezervēt vasarīgu atpūtas braucienu uz Turciju, Kipru, Grieķijas salām (Krēta un Korfu), Tunisiju, Spāniju (Barselona, Maļorka, Malaga), Melnkalni, Itālijas salu Sicīliju un Bulgāriju, kā arī nedaudz vēlāk rudenī (2025. gada oktobrī) uz sirsnīgi iemīļotās Ēģiptes diviem galamērķiem - Hurgadu un Šarm eš Šeihu.

“Pēdējos gados diezgan pārliecinoši ir vērojams, ka arvien vairāk latviešu par ceļošanu mēdz domāt jau ilgi pirms sezonas sākuma, jo tas dod elastību un plašas izvēles iespējas, izvairoties no tā, ka atvaļinājumu nākas pielāgot tam, kas ir palicis piedāvājumos. Populārākie vasaras brīvdienu galamērķi piesaista lielas tūristu plūsmas no visas pasaules, un dažas viesnīcas sezonas pīķa laikā ir ļoti noslogotas. Tāpēc, laicīga brīvdienu plānošana dod arī sirsdmieru un plašakās iespējas rezervēt papildu aktivitātes,” stāsta “Novatours” pārdošanas vadītāja Liāna Pudule Indāne.

Tiem, kas plāno iepriekš – pievilcīga papildu priekšrocību pakete

“Novatours” piedāvā pievilcīgas papildu priekšrocības tiem, kas plāno vasaras brīvdienas iepriekš. Ceļotāji, kuri nekavēsies un rezervēs savus braucienus tuvākajā laikā, bez maksas varēs izmantot pakalpojumu paketi līdz 103 eiro vērtībā, kas nodrošinās elastību un vēl lielāku komfortu. Šajā paketē ir iekļauta bezmaksas iespēja mainīt plānoto ceļojumu, ļaujot ērti pielāgot datumu, ilgumu, viesnīcu, numura veidu, ceļojuma virzienu un/vai sezonu. Arī pasažiera vārda maiņas pakalpojums ir iekļauts bezmaksas komplektā. Tāpat būs arī iespēja izvēlēties sēdvietas lidmašīnā.

Starp citām priekšrocībām, kas tiek piedāvātas iepriekšpārdošanas laikā, ir īpaši izdevīgi nosacījumi ceļojuma apmaksai, proti, rezervējot ceļojumu tuvākajā laikā, būs jāiemaksā vien 75 eiro apmērā par personu, neatkarīgi no ceļojuma kopējās cenas.

Kopā ar 2025. gada vasaras sezonas ceļojumu iepriekšpārdošanu, “Novatours” saviem klientiem piedāvā jaunu pakalpojumu - “Zelta elastīgais ceļojums Extra”, kam iepriekšpārdošanas laikā tiek piemērota atlaide. Klienti, kuri būs iegādājušies šo pakalpojumu, varēs neierobežoti mainīt ceļojuma nosacījumus ne vēlāk kā 21 dienu pirms izbraukšanas.

Vēl viens piedāvājums tiem, kas vēlas ietaupīt - tiek piemērota papildu atlaide, iegādājoties ceļojumus uzņēmuma mājaslapā www.novatours.lv.

Fokuss uz viesnīcu piedāvājumiem un jaunumiem

“Novatours” lielu uzmanību pievērš viesnīcu izvēlei, lai nodrošinātu saviem klientiem nevainojamu kvalitāti un citas vērtības. Visos vasaras sezonas galamērķos tūroperators ir atjaunojis vismaz 10% no viesnīcu piedāvājuma, un atsevišķos galamērķos - vairāk par 20%.

Izvērtējot klientu vajadzības un izvēles, “Novatours” nākamās vasaras atpūtai piedāvā veiksmīgākās un populārākās viesnīcas, kā arī iepazīstina ar interesantiem jaunumiem.

Piemēram, Barselonas Kosta Dorada kūrortā tiek prezentēta jaunatvērtā “Estival Maramar” viesnīca.

Savukārt Madeirā uzņēmuma klienti varēs izmēģināt jauno “Dreams Madeira Resort & Spa” viesnīcu, kas fokusējas uz greznāku un kvalitatīvāku atpūtu.

Ceļotāju ļoti iecienītajā Melnkalnē “Novatours” klientiem būs tādi naktsmītņu jaunumi kā “Agape”, “Ponta Plaza” viesnīcas un “Fontana” apartament.

Būtiska viesnīcu klāsta atjaunošana plānota arī Maļorkā. Pagājušajā sezonas jaunums Kipra nākamajā sezonā arī sagaidīs ar viesnīcu jaunumiem Aijanapas, Limasolas, Protaras un Larnakas kūrortos.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.09.2024 - 22.09.2024 Valda Atāla autorvakars Valmieras novada Tūrisma pārvalde
21.septembrī pl. 18.00 Ēveles Tautas namā Valda Atāla autorvakars. Mūzika, dzeja, humors, domu graudi, stāsti… | Skatīt vairāk
3 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.09.2024 - 21.09.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”, Radio ielā 8. | Skatīt vairāk
Rudens kolekcijas 50 outlet veikalos ViaJurmala
Apmeklē 50 outlet veikalus Via Jurmala Outlet Village un atklāj jaunās rudens kolekcijas – stilīgi apģērbi, aksesuāri un daudz kas cits par outlet | Skatīt vairāk
Jaunums! Pankūku rīti Hercogā! Hercogs Mārupe
No rīta nekas nesmaržo labāk par svaigi ceptām pankūkām! 🧑‍🍳 Ielūdzam jūs uz gardām brokastīm sestdienu un svētdienu rītos no plkst.11 | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.21765804sec.