Svini Zvejnieksvētkus Tukuma piekrastē - Engurē un Lapmežciemā!

Svini Zvejnieksvētkus Tukuma piekrastē - Engurē un Lapmežciemā!

Aicinām uz neaizmirstamu piedzīvojumu Tukuma piekrastē – svini Zvejnieksvētkus Engurē un Lapmežciemā 13.jūlijā!

Kā katru gadu, svētki būs piepildīti ar krāsainiem pasākumiem, aizraujošām aktivitātēm un lielisku mūziku. Sagatavojies piedzīvot īstu svētku burvību un izbaudīt jūras gaisu apvienojumā ar zvejnieku tradīcijām un kultūru.

Engurē

•    Svētku gājiens – neiztrūkstoša svētku sastāvdaļa

Kā jau katru gadu, engurnieki modīsimies agri un dosies sagaidīt Neptūnu! Šogad gaidāms īpaši krāšņs svētku gājiens. Dalībai tajā var pieteikties šeit: http://webanketa.lv/forms/6gskachj68qp6s9n6nk34dv4/ )

•    “Tā nav zveja, tas ir kino”

Ar saviem priekšnesumiem koncertā “Tā nav zveja, tas ir kino”, pārsteigs Engures amatiermākslas kolektīvi un svētku īpašie viesi – Valmieras Brīvprātīgo Ugunsdzēsēju Biedrības orķestris.

•    Kravas auto parāde un auto apskate Engures stadionā

Ar košu parādi skatītājus pārsteigs aptuveni 80 kravas auto entuziasti ar saviem spēkratiem. Jau no rīta tie būs apskatāmi svētku parādē, kas virzīsies no Engures apdzīvotas vietas zīmes (virzienā no Rīgas) līdz pat Rosmes ielai. Nedaudz vēlāk, kravas auto, kā arī ekskluzīvie auto būs skatāmi – Engures stadionā. Saviem skatītājiem organizatori piedāvās arī izklaidējošu programmu.

Vienlaikus Engures stadionā būs iespēja uzzināt daudz ko interesantu Latvijas Zemessardzes, Engures BUB un Nacionālo Bruņoto spēku teltīs.

•    Tirdziņš divās vietās

Visas dienas garumā kādu sev tīkamu un noderīgu lietu varēs atrast Zvejnieksvētku andelē, Engures tirgus laukumā vai pie Engures stadiona. Pa ceļam uz pludmali, izklaides karuseļos varēs baudīt gan lieli, gan mazi.

•    Sportiskās aktivitātes

Dienas pirmajā pusē, pie Engures stadiona norisināsies volejbola turnīrs. Pieteikšanās turnīram – klātienē. Taču, pārējās sportiskās aktivitātes apmeklētājiem jāmeklē Engures pludmalē – šeit vēl nebijis norisināsies Latvijas spēkavīru čempionāts, kura ietvaros spēkavīri izpildīs 7 dažādus spēka paņēmienus. Vienlaikus, tradicionāli norisināsies – zābaku mešanas konkurss. Šogad galveno balvu tālākajam zābaka metējam sagatavojis apavu veikals “Gabi”.

•    Svētku koncerts ar dejām līdz rītam

Vakara noslēgumā Engures stadionā sagaidāma lieliska koncertprogramma, kurā uzstāsies “The Sound Poets”, grupa “Pērkons”, “Sudden Lights” un “Singapūras Satīns”. Par enerģisku balli pēc koncertiem parūpēsies grupa “Tandēms Trijatā”.

Vienlaikus ar balli stadionā, Auniņparka estrādē, sadarbībā ar “Ballīte Ballītē” ar vasarīgiem hitiem uzstāsies DJ RoRo.

Biļetes cena uz koncertiem: 15,- EUR, svētku gājiena dalībniekiem 10,- EUR (biļešu iegāde klātienē, reģistrējoties gājienam). Invalīdiem un pensionāriem (uzrādot apliecību) biļetes cena 10,- EUR. Bērniem līdz 7 g.v. (ieskaitot) ieeja bez maksas.

Biļešu iegāde: https://www.bilesuparadize.lv/lv/event/140696, kā arī pasākuma dienā.

•    Zvejnieksvētki būs arī Engure Cafe  Ostas ielā 1, Engurē no pulksten 15:00!

Engure Cafe būs DJ All-Viss un DJ Zīle, kuri gādās par mūziku līdz pat rīta gaismai.

Būs arī Koskenkorva kokteiļi no burvīgās zīmola vēstneses Agates Vanuškas-Andruces, tāpat arī šašliki un zivis.

Lapmežciemā

•    Lapmežciema parkā

No pulksten 10:00 – mājražotāju tirdziņš un našķētavas, turpat arī “Annels” atrakcijas un līdz pulksten 13:00 – zvejnieku pusdienu bufete. Jau no pusdienlaika būs iespēja piedalīties bērnu radošajās darbnīcās kopā ar pirātu, bet tie, kam pie sirds iet ballītes, patiks Putu ballīte pulksten 13:00. Zvejnieka sētas aktivitātes patiks pieaugušajiem, jo būs iespēja piedalīties ķilavu meistarklasē, zvejas tīklu lāpīšanā, kā arī zivs kūpināšanas meistarklasē. Reņģes mirdzumu svētku apmeklētājiem piešķirs sejiņu apgleznošana ģimenei. Neaizmirsti iemūžināt foto pie lielās laivas!

•    Lapmežciema stadionā

Aktivitātes no 10:00 līdz 16:00. Riteņbraukšana, mazo zvejnieku rāpošanas sacensības, Māmiņu ratiņskrējiens, ģimenes stafetes, zvejnieka zābaka mešanas sacensības.

•    Lapmežciema estrādē

No pulksten 10:00 līdz 13:00 – strītbols, bet pulksten 14:00 – svētku atklāšana un Jūras valdnieka Neptūna sagaidīšana, Lapmežciema amatiermākslas kolektīvu un ciemiņu priekšnesumi, virves vilkšana, kā arī kuģīšu sacensības.

•    Svētku koncerts no 19:00 līdz pat 4:00!

19:00 – Ainārs Bumbieris

20:00 – Aktieru ansamblis “ILGA” / Lauris Subatnieks, Gundars Silakaktiņš un Aldis Siliņš

21:00 – Grēta Grantiņa

22:00- Jūras iemītnieku parāde

22:30 Ivo Fomins

1:00-4:00 Grupa “Papīra lidmašīnas”

Biļetes cena uz svētku koncertu 15 EUR. Biļešu iegāde: https://www.bilesuparadize.lv/lv/event/140989.

Tiekamies piekrastē!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Izbaudi vasaras sauli Skrundā! Skrundas muiža
Viena no skaistākajām Latvijas muižām – Skrundas muiža – atrodas Kurzemē, stāvā Ventas krastā. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.07.2024 - 31.07.2024 Atpūties Junior Suite 304 ar skatu uz Domu Dome Hotel
Atpūties Junior Suite 304. 🗝️ ar vannu un skatu uz Doma katedrāli. ✨ | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.07.2024 - 30.07.2024 Iepazīsti Zemgali - Aizkraukles novadu!  Zemgales Tūrisma asociācija
Iepazīsti Aizkraukles novada daudzveidīgo piedāvājumu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.81466413sec.