Stirnu buks priekšpēdējā sezonas posma atgriežas dzimtajās mājās - Tukuma novadā

Stirnu buks priekšpēdējā sezonas posma atgriežas dzimtajās mājās - Tukuma novadā

Sestdien, 2024 gada 14. septembrī  Tukuma novada Sveikuļu mežā notiks taku skriešanas seriāla Stirnu buks sezonas priekšpēdējais, 6. posms, kas zīmīgs ar to, ka atgriežas savās dzimtajās mājās netālu no galvaspilsētas. Trases vedīs cauri Tukuma novada mežu pauguriem un līkločiem - organizatori šo posmu raksturo, kā raupju, tehnisku, vienlaicīgi skaistu un dvēselisku, līdzīgi kā šī posma trašu galveno plānotāju - Gintu Konošonoku.

Dalībniekiem sagatavotas dažāda garuma un grūtības pakāpes distances, sākot no īsām un vieglākām distancēm līdz garākām un sarežģītākām, kas piemērotas pat visprasmīgākajiem skrējējiem. Rimants Liepiņš, pasākuma galvenais organizators, stāsta, ka šī pasākuma mērķis, tāpat kā vienmēr, ir nodrošināt, ka ikviens, neatkarīgi no vecuma un pieredzes līmeņa, var atrast saviem spēkiem un vēlmēm piemērotu distanci un atgādina, ka visvarenākais Lūsis reiz ir sācis ar Vāveres distanci - kāds izvēlas kāpināt tempu, cits attālumu, trešais abus divus, bet ceturtais nolemj bez steigas baudīt dabu.

Kā ierasts, pasākums tiek atklāts ar ENEFIT pārgājiena distanču dalībniekiem, kas piemērots tiem, kuri vēlas nesteidzīgi izbaudīt apkārtnes skaistumu. 11:00 startēs mazākie GARDU MUTI Susuri, kam sekos garākās GARMIN Lūsis un VENDEN Stirnu buks distances, 12:00 trasē dosies 6km distances Vāvere dalībnieki, kam sekos KARTE VESELĪBA Zaķis skrējēji, un startu sarakstu noslēgs LATVIJAS VALSTS MEŽI skolēnu čempionāta skrējiens, pulksten 14:00. Noslēgumā, ap pulksten 17:00 apbalvošana, pēc kuras sekos jau ierastā momentloterija apmeklētājiem, kas klātesoši.

Sveikuļu Meža posms tapis, pateicoties Tukuma novada domes izpilddirektora Ivara Liepiņa bērnu dienu atmiņām, ieklīstot burvīgajā Sēmes apkaimes mežu masīvā, kā arī Tukuma Enduro motociklistu saimei, kas dalībniekus mudina izbaudīt enduro trases līkločus. Trases vedīs cauri arī atpūtas kompleksa ‘Sveikuļi’ ziemas distanču slēpošanas trasēm, izvedot cauri dendroloģiskajam parkam ‘Vāgneris’ un Jumpravas ezeram uz finišu episkajā Sveikuļkalnā!

Taku skriešanas un pārgājienu seriāls Stirnu buks ir piemērots ikvienam, kas vēlas aktīvi pavadīt laiku dabā un doties septiņu posmu ekskursijā apkārt Latvijai, neatkarīgi no pieredzes - iesācējs, pieredzējis skrējējs vai vienkārši meklē iespēju pavadīt dienu svaigā gaisā. Arī ģimenes tiek laipni aicinātas piedalīties, jo pieejamie distanču garumi un grūtības pakāpes nodrošina iespēju atrast piemērotu piedzīvojumu katram dalībniekam.

Reģistrācija Sveikuļu Meža Stirnu bukam stirnubuks.lv mājaslapā atvērta līdz 12. septembra 12:00.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Rudens ekskursijas skolēniem 2024 Bauskas TIC
Iepazīsti novada plašo piedāvājumu–radošās meistarklases, degustācijas, aktīvās atpūtas izklaides, gan ceļojumu laikā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.09.2024 - 15.09.2024 Mājas kafejnīcu dienas Tukuma pusē Tukuma TIC
Šogad no 14. līdz 15.septembrim viesmīlībā 6 vietējos galamērķos dalīsies un viesus cienās 30 saimnieki. | Skatīt vairāk
KINO DIENA. Animācijas filma "STRAUME"  Tukuma TIC
Šo KINO DIENAS sezonu sāksim īpaši - ar tikai 1 filmu 22.septembrī pulksten 16:00. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.09.2024 - 15.09.2024 Tēva diena | Džūkstes Pasaku muzejā Tukuma TIC
Orientēšanās sacensības un radošās darbnīcas tēviem ar bērniem, kur nepieciešams tēva padoms, prasmes, iemaņas un gudrība. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.92650795sec.