Tukuma muzeja pasākumi un izstādes oktobrī un novembrī

Tukuma muzeja pasākumi un izstādes oktobrī un novembrī

PASĀKUMI

Ceļotāju diena Džūkstes Pasaku muzejā

Sestdien 5. un 6. oktobrī norisinās Ķemeru Nacionālā parka Ceļotāju dienas, kas jau tradicionāli apvienotas ar Rudens Eiropas putnu vērošanas dienu.

5. oktobrī 10.00-17.00 Ceļotāju dienas ietvaros interesenti aicināti arī uz Džūkstes Pasaku muzeju “Ceļojums pasakās par dabu”. Iespēja izzināt septiņas A. Lerha-Puškaiša apkopotās pasakas par dabu. Džūkstes Pasaku dārzā varēs atrast septiņas pieturvietas, kurās, noskenējot QR kodu, varēs noklausīties 7 pasakas par dabu un tās parādībām un izzināt, ko tās māca.

Pasākums sniegs lielisku iespēju, kā aktīvi pavadīt laiku un uzzināt vairāk par Tukuma novada un Džūkstes apkārtnes dabas vērtībām un kultūru, iepazīstot tā dabu, cilvēkus un stāstus, esot aktīvam un klātesošam.
Dalība ar muzeja biļeti: skolēniem un studentiem 1,00 EUR (uzrādot apliecību), pieaugušajiem 1,50 EUR, pensionāriem un personām ar invaliditāti 1,00 EUR.

Informācija: 26513314, pasakumuzejs@tukumamuzejs.lv. Adrese: Džūkstes pagasts, Lanciņu skola, Tukuma novadā. Plašāka informācija šeit

Leļļu izstādes “Margaritai Stārastei - 110” atklāšana un tikšanās ar tās veidotājiem
10. oktobrī 14.00 Džūkstes Pasaku muzejā notiks filmu studijas “Animācijas Brigāde” veidotās leļļu izstādes “Margaritai Stārastei - 110” atklāšana un tikšanās ar režisori Daci Rīdūzi un mākslinieci Daci Rožlapu.

Izstāde tapusi, atzīmējot daudzu paaudžu iemīļotās latviešu bērnu grāmatu autores nozīmīgo jubileju. Izstādē redzami tēli no četrām leļļu animācijas filmām, kas veidotas pēc Margaritas Stārastes iedvesmojošo darbu motīviem – “Zīļuks”, “Sārtulis”, “Zaķu Lielā diena” un “Kraukšķītis”.

Izstāde apskatāma no 10. oktobrim līdz 2025. gada 12. janvārim. Informācija un grupu pieteikšana: 26513314, pasakumuzejs@tukumamuzejs.lv. Adrese: Džūkstes pagasts, Lanciņu skola, Tukuma novadā. www.tukumamuzejs.lv

Ž. Katlapa balvas 2024 svinīgā pasniegšanas ceremonija
20. oktobrī 14.00 Durbes pilī notiks Ž. Katlapa balvas 2024 svinīgā pasniegšanas ceremonija. Izcilā aktiera, režisora un teātra pedagoga Žaņa Katlapa balva “Par nacionālo vērtību apliecinājumu Latvijas teātra vidē” šogad tiks piešķirta Jaunā Rīgas teātra aktierim Gundaram Āboliņam un Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātra aktierim Jakovam Rafalsonam. Pasākumā uzstāsies operdziedātāja Elīna Šimkus, pianists un komponists Vestards Šimkus.

Pasākuma atbalstītāji: Tukuma novada pašvaldība, Tukuma muzejs, Latvijas Kultūras akadēmijas Eduarda Smiļģa Teātra muzejs, laikraksts “Neatkarīgās Tukuma Ziņas”.

Ieeja brīva par ziedojumu ievainotajiem Ukrainas karavīriem Ziemassvētku akcijai Ļvivas kara hospitālī un rehabilitācijas centros.
Informācija: 26305946, durbespils@tukumamuzejs.lv. Adrese: M.Parka iela 7, Tukums. www.tukumamuzejs.lv

Leģendu nakts
26. oktobrī 18.00 Durbes pilī norisināsies Leģendu nakts. Šajā vakarā stāsti, nostāsti un vēsturiski fakti kļūs par realitāti un ceļotājs par daļu no tās. Iespēja iepazīt vēsturiskās ēkas un izdzīvot neparastus notikumus.

“Leģendu nakts” ir Latvijas piļu un muižu asociācijas iniciētais ikgadējs pasākums, kas notiek jau 13. reizi.
Informācija: 26305946, durbespils@tukumamuzejs.lv. Adrese: M.Parka iela 7, Tukums. www.tukumamuzejs.lv

Paulas Stutiņas gleznas un Megijas Zonnes keramika
2. novembrī 14.00 Mākslas galerijā “Durvis” norisināsies Paulas Stutiņas gleznu un Megijas Zonnes keramikas izstādes “URBĀNAIS / ABSTRAKTAIS” atklāšana.

Ieeja bezmaksas. Izstāde no 2. novembra līdz 12. decembrim. Informācija: 28391437, galerijadurvis@tukumamuzejs.lv. Adrese: Brīvības laukumā 21, Tukumā. www.tukumamuzejs.lv

Spoku stāstu vakars
2. novembrī 16.00-19.00 Džūkstes Pasaku muzejā apmeklētāji aicināti uz stāstniecības pasākumu “Spoku stāstu vakars”. Muzejā tas norit jau 13 gadus, ar mērķi sabiedrībā uzturēt un veicināt stāstniecības prasmes un ļaut fantāzijai vaļu gan bērniem, gan pieaugušajiem. Šajā vakarā ikviens apmeklētājs gaidīts spocīgā apģērbā un neierastā gaisotnē gan klausīties, gan stāstīt savus stāstus.

Dalība: 3.00 EUR, pirmsskolas vecuma bērniem bezmaksas. Informācija: 26513314, pasakumuzejs@tukumamuzejs.lv. Adrese: Džūkstes pagasts, Lanciņu skola, Tukuma novadā. www.tukumamuzejs.lv

Izstādes “Laimonis Mieriņš. Krāsu spēles” atklāšana
9. novembrī 12.00 Durbes pilī notiks izstādes “Laimonis Mieriņš. Krāsu spēles” atklāšana. Izstāde ir muzeja veltījums mākslinieka 95.dzimšanas dienai un ir daļu no dinamiski mainīgās izstādes “Artefactum VI”.

Gleznotājs, abstrakcionists Laimonis Mieriņš (1929-2011) dzimis Tukuma apriņķa Slampes pagastā. Otrā pasaules kara laikā devies bēgļu gaitās uz Vāciju, vēlāk dzīvojis un strādājis Lielbritānijā, tostarp arī strādājis Līdsas Mākslas koledžā kā pasniedzējs. Viņš ir viens no tiem latviešiem, kurš svešumā ieguvis māksliniecisko izglītību un iekļaujas savas mītnes zemes kultūrā. Anglijas mākslas vidē Laimonis Mieriņš dēvēts par latviešu izcelsmes britu mākslinieku. Viņa abstraktajām gleznām raksturīgas skaidri izteiktas ģeometriskas formas un spilgtas krāsas. Mākslinieka 7 gleznas Tukuma muzejs dāvinājumā saņēmis no mākslinieka dzīvesbiedres Ilgas Mieriņš (2021).

Ieeja pasākumā bezmaksas. Informācija: 26305946, durbespils@tukumamuzejs.lv. Adrese: M.Parka iela 7, Tukums. www.tukumamuzejs.lv

Izstādes “Aija Mūrniece. Gadalaiki” atklāšana
16. novembrī 12.00 Durbes pilī notiks izstādes “Aija Mūrniece. Gadalaiki” atklāšana.
Aija Mūrniece absolvējusi Latvijas Mākslas akadēmijas lietišķi dekoratīvās mākslas nodaļu (1963–1969), strādājusi Rīgas Porcelāna rūpnīcas Mākslinieciskajā laboratorijā. Radījusi desmitiem dizaina risinājumu, kas atrodami gandrīz uz visām savulaik ražotajām kafijas, tējas un pusdienu servīzēm. Viņas dzīves notikumi dokumentēti dienasgrāmatā un iemūžināti neskaitāmos zīmējumos, mūža nogalē pievērsusies dekoratīvo gobelēnu radīšanai.

Ieeja pasākumā bezmaksas. Informācija: 26305946, 63122744, durbespils@tukumamuzejs.lv. Adrese: M.Parka iela 7, Tukums. www.tukumamuzejs.lv

IZSTĀDES
JAUNUMS! No 10. oktobra līdz 2025. gada 12. janvārim Džūkstes Pasaku muzejā skatāma filmu studijas “Animācijas Brigāde” veidota leļļu izstāde “Margaritai Stārastei - 110”. Izstāde tapusi, atzīmējot daudzu paaudžu iemīļotās latviešu bērnu grāmatu autores nozīmīgo jubileju. Izstādē redzami tēli no četrām leļļu animācijas filmām, kas veidotas pēc Margaritas Stārastes iedvesmojošo darbu motīviem – “Zīļuks”, “Sārtulis”, “Zaķu Lielā diena” un “Kraukšķītis”.

Izstādes apskate: ar muzeja biļeti, pirmsskolas vecuma bērniem bezmaksas. Informācija un grupu pieteikšana: 26513314, pasakumuzejs@tukumamuzejs.lv. Adrese: Džūkstes pagasts, Lanciņu skola, Tukuma novadā. www.tukumamuzejs.lv

Izstāde “Mednieku stāsti”
Līdz 27. oktobrim Durbes pils otrajā stāvā apskatāma izstāde “Mednieku stāsti”. Līdzās medību ieročiem, trofejām un medību atribūtikai, izstādē eksponēti izcilu gleznotāju Johana Heinriha Baumaņa un Jākoba Samuēla Beka, graviera Johana Eliasa Rīdingera un tēlnieka Žila Muanjēza mākslas darbi. 18.–19.gadsimta gleznās, gravīrās un statuetēs, iemūžināti medību suņi, medību ainas un klusās dabas. Lai labāk izzinātu dzīvnieku pasauli, izstādē sagatavoti uzdevumi arī mazākajiem muzeja apmeklētājiem.

Izstādes apskate ar muzeja biļeti. Informācija un grupu pieteikšana: 26305946, 25721502 durbespils@tukumamuzejs.lv. Adrese: M.Parka iela 7, Tukums. www.tukumamuzejs.lv

Jāņa Jēkabsona un Rudītes Jēkabsones izstāde “Vasaras iespaidi”
Līdz 31. oktobrim Mākslas galerijā “Durvis” Jāņa Jēkabsona gleznas un Rudītes Jēkabsones keramikas izstāde “Vasaras iespaidi”.
Izstāde no 28. septembra. Ieeja bezmaksas. Informācija: 28391437, galerijadurvis@tukumamuzejs.lv. Adrese: Brīvības laukumā 21, Tukumā. www.tukumamuzejs.lv

Paulas Stutiņas gleznas un Megijas Zonnes keramika
JAUNUMS! No 2. novembra Mākslas galerijā “Durvis” Paulas Stutiņas gleznas un Megijas Zonnes keramika izstādē “URBĀNAIS/ ABSTRAKTAIS”.

Ieeja bezmaksas. Izstāde līdz 12. decembrim. Informācija: 28391437, galerijadurvis@tukumamuzejs.lv. Adrese: Brīvības laukumā 21, Tukumā. www.tukumamuzejs.lv

Jaunā iestudējuma rokoperas “Lāčplēsis” tērpu izstāde
Līdz 3. novembrim Džūkstes Pasaku muzejā Zigmara Liepiņa un Māras Zālītes jaunā iestudējuma rokoperas “LĀČPLĒSIS” tērpu izstāde. Apskatāmi 17 mākslinieces Annas Munas (Dana Dombrovska) radītie krāšņie tērpi, kuru radīšanai lielākoties izmantoti lietoti materiāli, domājot par vides ilgtspēju.

Izstāde no 7. jūnija. Izstādes apskate: ar muzeja biļeti, pirmsskolas vecuma bērniem bezmaksas. Informācija un grupu pieteikšana: 26513314, pasakumuzejs@tukumamuzejs.lv. Adrese: Džūkstes pagasts, Lanciņu skola, Tukuma novadā. www.tukumamuzejs.lv

Tukuma muzeja izstāde “Sibīrijas vēstules”
Līdz 3. novembrim Durbes pilī skatāma Tukuma muzeja izstāde “Sibīrijas vēstules”. Izstādes mērķis ir izcelt Latvijas simbolisko dokumentāro mantojumu - vēstules no nometinājuma vietām, kas iekļautas UNESCO programmas „Pasaules atmiņa” Latvijas nacionālajā reģistra nominācijā “Sibīrijā rakstītās vēstules uz bērza tāss”.

Bagātīgu informatīvo materiālu par šo tēmu piedāvā arī izstādes kuratores Agritas Ozolas 2023. gadā sagatavotā grāmata “Sibīrijas vēstules”, kurā iekļauti vēstuļu autoru likteņstāsti un vēsturiskās fotogrāfijas, kā arī vēstuļu teksti oriģinālvalodās un tulkojumā.

Izstādes apskate ar muzeja biļeti. Informācija un grupu pieteikšana: 26305946, 25721502, durbespils@tukumamuzejs.lv. Adrese: M.Parka iela 7, Tukums. www.tukumamuzejs.lv

Tukuma muzeja krājuma izstāde “ARTEFACTUM V”
Līdz 3. novembrim Durbes pilī atvērta Tukuma muzeja krājuma dinamiski mainīgā izstāde “ARTEFACTUM V”. Ekspozīcijā skatāms Jāņa Krieva (1882-1948) podnieka darbnīcas un Tukuma keramikas ceha veikums. Apmeklētājiem tiek prezentēti arī Tukuma muzeja jaunieguvumi - 1899.gadā tapusi bļoda savilkta ar auklu, keramiķu Antona Brūveļa apgleznotais māla šķīvis (20. gs. 60. gadi) un Ivetas Jēkabsones veidotā māla bļoda (2023), ārstes Edītes Bogužas ģimenes dāvinātais māla pods. Glezniecību pārstāv Tukuma mākslinieka Anša Artuma (1908-1997) klusās dabas ar keramikas traukiem un sadzīves priekšmetiem.
Izstādes apskate ar muzeja biļeti. Informācija un grupu pieteikšana: 26305946, 25721502, durbespils@tukumamuzejs.lv. Adrese: M.Parka iela 7, Tukums. www.tukumamuzejs.lv

Izstāde “Laimonis Mieriņš. Krāsu spēles”
JAUNUMS! No 9. novembra Durbes pilī skatāma izstāde “Laimonis Mieriņš. Krāsu spēles”, kas ir muzeja veltījums mākslinieka 95.dzimšanas dienai un ir daļu no dinamiski mainīgās izstādes “Artefactum VI”.

Gleznotājs, abstrakcionists Laimonis Mieriņš (1929-2011) dzimis Tukuma apriņķa Slampes pagastā. Otrā pasaules kara laikā devies bēgļu gaitās uz Vāciju, vēlāk dzīvojis un strādājis Lielbritānijā, tostarp arī strādājis Līdsas Mākslas koledžā kā pasniedzējs. Viņš ir viens no tiem latviešiem, kurš svešumā ieguvis māksliniecisko izglītību un iekļaujas savas mītnes zemes kultūrā. Anglijas mākslas vidē Laimonis Mieriņš dēvēts par latviešu izcelsmes britu mākslinieku. Viņa abstraktajām gleznām raksturīgas skaidri izteiktas ģeometriskas formas un spilgtas krāsas. Mākslinieka 7 gleznas Tukuma muzejs dāvinājumā saņēmis no mākslinieka dzīvesbiedres Ilgas Mieriņš (2021).

Ieeja ar muzeja biļeti. Informācija un grupu pieteikšana: 26305946, 63122744, durbespils@tukumamuzejs.lv. Adrese: M.Parka iela 7, Tukums. www.tukumamuzejs.lv

Tukuma muzeja krājuma izstāde “ARTEFACTUM VI”
JAUNUMS! No 9. novembra Durbes pilī skatāma Tukuma muzeja krājuma dinamiski mainīgā izstāde “ARTEFACTUM VI”. Izstādē eksponēti daudzveidīgi artefakti no muzeja krājuma. Līdz šim jau bija skatāms skaitliskā ziņā apjomīgais Jāņa Krieva (1882-1948) podnieka darbnīcas un Tukuma keramikas ceha veikums, ko papildina Tukuma mākslinieka Anša Artuma (1908-1997) gleznas.
Dinamiski mainīgās izstādes jaunums ir novadnieka Laimoņa Mieriņa (1929–2011) mākslas darbi - veltījums mākslinieka 95.dzimšanas dienai. Gleznotājs dzimis Tukuma apriņķa Slampes pagastā, Otrā pasaules kara beigās nonācis Vācijā, bet darba mūžu pavadījis Anglijā. Mākslinieka abstraktie darbi ir neparasti un spilgti - krāsa ir autora darbu pamattēma.
Izstādes apskate ar muzeja biļeti. Informācija un grupu pieteikšana: 26305946, 25721502, durbespils@tukumamuzejs.lv. Adrese: M.Parka iela 7, Tukums. www.tukumamuzejs.lv

Izstāde “Aija Mūrniece. Gadalaiki”
JAUNUMS! No 16. novembra Durbes pilī skatāma izstāde “Aija Mūrniece. Gadalaiki”.
Aija Mūrniece absolvējusi Latvijas Mākslas akadēmijas lietišķi dekoratīvās mākslas nodaļu (1963–1969), strādājusi Rīgas Porcelāna rūpnīcas Mākslinieciskajā laboratorijā. Radījusi desmitiem dizaina risinājumu, kas atrodami gandrīz uz visām savulaik ražotajām kafijas, tējas un pusdienu servīzēm. Viņas dzīves notikumi dokumentēti dienasgrāmatā un iemūžināti neskaitāmos zīmējumos, mūža nogalē pievērsusies dekoratīvo gobelēnu radīšanai.

Ieeja ar muzeja biļeti. Informācija un grupu pieteikšana: 26305946, 63122744, durbespils@tukumamuzejs.lv. Adrese: M.Parka iela 7, Tukums. www.tukumamuzejs.lv

Edgara Vintera gleznu izstāde
Līdz 24. novembrim Tukuma Mākslas muzejā gleznu izstāde “Edgars Vinters. Latvijas ainavas un Tukums”. Izstāde veltīta mākslinieka 105 gadu jubilejai un veidota sadarbībā ar mākslas zinātnieku prof., Dr. habil. art. Ojāru Spārīti, mākslas cienītāju no Vācijas, grāmatas par gleznotāju Edgaru Vinteru līdzautoru Hansu Joahimu Gerberu un mākslinieka gleznu kolekcijas īpašniekiem Sausnīšu ģimeni.

Izstādes apskate ar muzeja biļeti. Izstāde no 31. augusta. Informācija un grupu pieteikšana: 25494677, makslasmuzejs@tukumamuzejs.lv Adrese: Harmonijas iela 7, Tukums. www.tukumamuzejs.lv

Diānas Renžinas ilustrāciju izstāde “Rudens Saulgrieži”
Līdz 30. novembrim Pastariņa muzejā skatāma mākslinieces Diānas Renžinas ilustrāciju izstāde “Rudens Saulgrieži”. Ilustratores darbos iespējams vērot laikmetīgu skatījumu uz mūsu tautas tradīcijām. Autore iedvesmu smeļas folklorā, ticējumos, teikās un paražās, kas ieguvuši mūsdienīgu skanējumu un aicina izzināt mūsu tautas paražas caur šodienas cilvēka prizmu.
Diāna Renžina dzimusi Rīgā (1989), studējusi digitālo dizainu, bet ilustrāciju apguvusi pašmācības ceļā. Šobrīd viņas pamatnodarbošanās ir bērnu grāmatu ilustrēšana. Piedalījusies vairākos digitālās grafikas projektos, veidojot ilustrācijas reklāmas materiāliem un grāmatām, aizraujas ar fotografēšanu.

Izstāde no 22. septembra. Ieeja ar muzeja biļeti. Informācija: 28651091, pastarinamuzejs@tukumamuzejs.lv. Adrese: Zentenes pagasts “Bisnieki”, Tukuma novadā. www.tukumamuzejs.lv

Projekta “Daba rada” izstāde “Papīra valoda”
Līdz 7. decembrim Tukuma Audēju darbnīcā izstāde “Papīra valoda”. Izstādi veido dabas klātbūtnes mākslinieku oriģinālgrāmatas (artist book), gaismas objekti (light art) un stājmāksla, kas daudzpusīgi demonstrē augu un papīra izmantošanas iespējas un mākslas valodā stāsta par cilvēkam svarīgo.

Izstādē skatāmie mākslas darbi ir radušies, iedvesmojoties no Cēsu novada Dzērbenes radošās mājas MEMBERI ikgadējā vasaras projekta DABA RADA aktivitātēm. Izstādē piedalās mākslinieces: Ērika Māldere, Ērika Zutere, Evija Freidenfelde, Kristīne Japiņa, Ilze Dilāne un Līga Strapcāne.

Izstāde no 28. septembra. Ieeja ar muzeja biļeti. Informācija: 25622267, audejudarbnica@tukumamuzejs.lv. Adrese: Tidaholmas iela 3, Tukums. www.tukumamuzejs.lv

Izstāde “Mainīgais Tukums. Pētnieku atklājumi”
Tukuma Pils tornī skatāma izstāde “Mainīgais Tukums. Pētnieku atklājumi”. Kā liecina izstādes nosaukums, tajā izcelti vairāki atklājumi Tukuma pilsētas vēsturē, tostarp pilsētas ģerboņa tapšanā un pirmā varianta autorībā. Izstāde izceļ tos dažādu nozaru pētnieku atklājumus, kas palīdz labāk izprast pilsētas vēsturi un varbūt pat varētu ietekmēt tās nākotnes redzējumu.
Izstādes apskate ar muzeja biļeti. Izstāde no 19. jūlija līdz 2025. gada 13. jūlijam. Informācija un grupu pieteikšana: 25622131, pilstornis@tukumamuzejs.lv. Adrese: Brīvības laukums 19a, Tukums. www.tukumamuzejs.lv

ĪPAŠAIS PIEDĀVĀJUMS
Akcija “Apceļo Latvijas pilis un muižas 2024”
No 1. jūnija līdz 26. oktobrim visā Latvijā norisinās akcija “Apceļo Latvijas pilis un muižas 2024”, kurā piedalās arī Durbes pils un Tukuma Pils tornis.

Šogad apceļošanas akcija solās būt izglītojoša un aizraujoša - ceļotāju uzdevums būs katrā pilī, muižā atrast burtus, kas noderēs rēbusa atrisināšanā.

Akcijas mērķis ir Latvijas kultūrvēsturiskā mantojuma – muižu, piļu un parku - vērtību apzināšana un popularizēšana, iesaistot ceļotājus aktīvā Latvijas vēsturisko zemju apceļošanā, akcentējot saglabātā kultūras mantojuma vēsturisko vērtību un vietējā tūrisma daudzveidīgumu, unikalitāti un veicinot objektu atpazīstamību, iepazīšanu un to izzināšanu. Plašāka informācija par akciju - uz vietas objektos vai www.pilis.lv

Ziemas saulgriežu skoliņa Pastariņa muzejā
Piedāvājums ģimenēm un skolēnu grupām
No 25. novembra līdz 29. decembrim Pastariņa muzejs aicina kopīgi gatavoties Ziemas saulgriežu svinēšanai, piedaloties programmā “Ziemas saulgriežu skoliņa”.
Programmas laikā uzzināsim, kā svētkus svinēja rakstnieka Ernesta Birznieka-Upīša bērnībā. Taisīsim bišu vaska svecītes, darināsim eglīšu un telpu rotājumus no dabas materiāliem, cepsim un rotāsim piparkūkas, linogriezuma apdrukas tehnikā izveidosim svētku kartiņu ar ko iepriecināt savus tuviniekus un draugus.
Cena: 4.00 EUR + ieejas biļete muzejā (skolēniem 1.00 EUR, pieaugušajiem 1.50 EUR, no personas). Skolotājiem, kas pavada skolēnu grupas, ieeja ir bez maksas.
Programmas ilgums: 1,5 h
Programmā iespējamas izmaiņas! Informācija un iepriekšēja pieteikšanās: 28651091, pastarinamuzejs@tukumamuzejs.lv. Adrese: Zentenes pagasts “Bisnieki”, Tukuma novadā. www.tukumamuzejs.lv

Ziemassvētku laiks Durbes pilī
Piedāvājums 1. līdz 6. klašu skolēnu grupām
Decembrī Durbes pils aicina svinēt Ziemassvētkus programmā „Ziemassvētku laiks Durbes pilī". Šajā laikā pils iemītnieki iejūtas īpašās 19. gadsimta lomās un gatavojas gada jaukākajiem svētkiem.
Jauku svētku noskaņu uzburs piparkūku un dabīga vaska svecīšu smarža, Ziemassvētku rotājumi. Liesim laimes un zīmēsim nākotni, iesim Ziemassvētku rotaļās un piedalīsimies citās aktivitātēs. Iespējama arī programmas dalībnieku iepriekš sagatavotu Ziemassvētku paciņu pasniegšana.

Programmas ilgums: līdz 3 stundām.
Cena: skolēniem 10,00 EUR (no personas) + ieejas biļete 1,50 EUR. Grupā ne mazāk kā 10 personas. Skolotājiem, kas pavada skolēnu grupas, ieeja ir bez maksas.
Programmā iespējamas izmaiņas! Plašāka informācija un pieteikšanās: 26305946, durbespils@tukumamuzejs.lv. Adrese: M. Parka iela 7, Tukums. www.tukumamuzejs.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.09.2024 - 05.10.2024 Liepājas restorānu nedēļa Liepājas reģiona TIB
Rudens sezonas Liepājas restorānu nedēļa norisināsies desmit dienas, aptverot divas nedēļas nogales – no 11. līdz 20. oktobrim. | Skatīt vairāk
Rezervē vietas skolēnu rudens brīvlaikā! 1Travel
Vēl ir laiks iegādāties atpūtas paketes par labām cenām! Sazinieties ar mums, un mēs piemeklēsim labāko piedāvājumu tieši jums. | Skatīt vairāk
Žiga ceļojumu jubilejas tūre Valmieras novada Tūrisma pārvalde
19.oktobrī plkst.12.00 Valmieras Kultūras centrā Žiga ceļojumu jubilejas tūre. Grāmatas prezentācija. | Skatīt vairāk
15 EUR
“Autobuss debesīs” jubilejas koncerts Valmieras novada Tūrisma pārvalde
12.oktobrī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas "Autobuss debesīs” jubilejas koncerts “Sitiet bungas, mani mīļie”! | Skatīt vairāk
no 15 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.89098191sec.