Valsts svētku brīvdienas Jaunmoku pilī

Valsts svētku brīvdienas Jaunmoku pilī

Vienā no Latvijas jaunākajām un arhitektoniski skaistākajām pilīm - Jaunmoku pilī, no 15. līdz 18. novembrim aicina izjust Latvijas valsts svētku noskaņu, klausoties latviešu dižgara I.Ziedoņa dzeju, I. Kalniņa mūziku, pavadot ģimeniskas aktivitātes muzejā un baudot svētku maltīti.

15. novembrī plkst. 19.00 Jaunmoku pils Muižas ēkas Kolonnu zālē būs baudāma koncertprogramma “Imants Kalniņš. Imants Ziedonis. Laika zīmes.” Koncertā skanēs Imanta Ziedoņa dzeja un laikabiedru atmiņas, kuras papildinās Imanta Kalniņa un Raimonda Paula dziesmas. “Sajust, sadzirdēt, ieraudzīt vēlreiz!” klausītājus koncertā vedinās aktieris Intars Rešetins, dziedātāji Jānis Strazdiņš,  Kristiāna Stirāne un Elvijs Bušs, kā arī mūziķi Jānis Miltiņš un Ivars Kalniņš. Biļetes uz koncertu ir nopērkamas pasakumi.jaunmokupils.lv, kā arī Biļešu paradīzes tirdzniecības vietās. Biļešu cena ir no 15 EUR – 30 EUR.

Jaunmoku pils arī šogad piedalās  LPMA  “Piļu un muižu restorānu nedēļā”, kuras ietvaros 15. novembrī plkst. 17.00 Muižas ēkas Kolonnu zālē, 17. novembrī plkst. 12.00 un 16.00 un 18. novembrī plkst. 14:00 un 18:00 pils zālēs tiks pasniegtas svētku trīs kārtu maltītes. Vakariņu rezervācija - pasakumi.jaunmokupils.lv. Maltītes cena ir 40 EUR pieaugušajiem un 25 EUR bērniem.

17. novembrī muzejā  paredzētas  ģimeniskas aktivitātes  - “Dabas Bingo” turnīrs, Latvijas meža procesu un iemītnieku iepazīstošas spēles, orientēšanas pa pili un parku. Veiksmīgākajiem, atraktīvākajiem un izturīgākajiem būs sarūpēti svētku sveicieni. Uzrādot apliecību “Goda ģimene”, LT (Šeimos kortelė), vai EST (Perekaart) ģimenes karti tās īpašniekiem biļetēm muzeja apmeklējumam tiks piemērota atlaide 20% apmērā.

15. novembrī, pirms koncerta, plkst. 16.00, 18. novembrī plkst. 13.00 un 17.00 notiks atvērtā ekskursija pils dāmas pavadībā, kura vedinās aizdomāties par dažādajiem vēstures līkločiem, gan iepazīstinās ar muzejā apskatāmajām vērtībām.

Visu novembri Torņa zālē būs apskatāma Jaunmoku pils restauratora Andra Vītola izstāde “Atgriešanās”, meža muzeja ekspozīcijā Aijas Bley asamblāžas tehnikā veidota darbu sērija izstādē “Ne putni ne zvēri”, kā arī pils parku rotās dažādu autoru “Luminiscējošo darbu izstāde”, kura īpašu spozmi iegūst tumsā.

Mierīgai un nesteidzīgai atpūtai Jaunmoku pils viesnīca būs atvērta visas svētku brīvdienas. Numuriņu rezervācija kā arī citi atpūtas piedāvājumi pieejami www.jaunmokupils.lv. Papildus informācija zvanot pa telefonu 26187442 vai rakstot uz info@jaunmokupils.lv.

Uz tikšanos svētku brīvdienās Jaunmoku pilī!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.10.2024 - 31.10.2024 Baudi Zelta rudeni Alūksnē! Alūksnes TIC
Zelta rudens Alūksnē- tās ir piesātinātas krāsas fotogrāfijās, toņu daudzveidība un harmoniska dabas savīšanās ar Alūksnes kultūrvēsturi! Kur | Skatīt vairāk
Latvija
Izbaudi rudeni Daugavpilī! Daugavpils TIC
Kad rudens ar savām krāsainajām lapām un dzestro gaisu sāk pārņemt Latviju, Daugavpils kļūst par īpaši pievilcīgu galamērķi, kur pavadīt | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.10.2024 - 03.11.2024 Halovīnu parks Bauskā Bauskas TIC
No 17. oktobra līdz 10. novembrim esat aicināti piedzīvot īstu Halovīna burvību katru dienu no plkst. 15:00 līdz 22:00. | Skatīt vairāk
Ielūkojies vēsures gadsimtu līkločos Bauskas TIC
Ielūkojies vēstures gadsimtu līkločos caur muzejiem un apskates ekspozīcijām Bauskas novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.94671488sec.