Ziemassvētku tirdziņā Doma laukumā bērni var nosūtīt vēstuli uz Lapzemi bez maksas

Ik gadu svētku gaidīšanas laiks tūkstošiem bērnu no visas Latvijas sākās ar vēstules rakstīšanu Ziemassvētku vecītim vai Santa Klausam. Rūpīgi izsapņotas vēlmes tiek ietērptas vārdos un skaisti noformētās vēstulēs, lai ceļotu uz Lapzemi. Šogad Vecrīgas Ziemassvētku tirdziņā Doma laukumā ir nebijusi iespēja nosūtīt vēstuli Santa Klausam ekspress ātrumā.

Vecrīgas Ziemassvētku tirdziņš ik gadu ir neaizmirstams piedzīvojums visiem tā apmeklētājiem. Svētku noskaņa rodas jau tuvojoties tam, jo gaisā virmo uz vietas gatavoto sezonālo gardumu smarža, bagātīgās dekorācijas ir baudījums acīm un dvēselei, kā arī tirgotāju sagādātais produkcijas klāsts iepriecina jebkuru pircēju.

Starp visiem tirdziņa dalībniekiem, šogad pirmo reizi ir apmeklējams arī  DHL Express Latvia namiņš, kurā īpaši gaidīti ir mazākie tirdziņa apmeklētāji.

“Namiņā ir iespēja uzrakstīt vēstuli, izveidot tai skaistu noformējumu un uzreiz nodot namiņa darbiniekiem, lai vēlāk mēs to ar ekspress piegādi bez maksas varētu nosūtīt Santa Klausam Somijā. Mīļi gaidām arī tos, kas vēstuli ir sagatavojuši jau mājās un vēlas to nosūtīt ar mūsu starpniecību un iespējami ātrāko piegādes laiku; pastmarka nav nepieciešama,” apgalvo DHL Express Latvia vadītājs Krists Ezeriņš.

Pirmajā adventē, 27.novembrī, Doma laukumā oficiāli tika atvērts tradicionālais Vecrīgas Ziemassvētku tirdziņš. Tas darbosies līdz pat 2023.gada 1.janvārim un tajā varēs iegādāties dāvanas, sajust Ziemassvētku atmosfēru un baudīt plašu kultūras programmu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Sējas svētki Ausekļu dzirnavās! Bauskas TIC
Baudi notikumiem bagātu dienu Ausekļu dzirnavās! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 05.05.2024 Putnu draugu skola 2024 Bauskas TIC
Pavadi brīvdienas izglītojošās sarunās par putniem! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 04.05.2024 Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.05.2024 - 05.05.2024 Mārča Auziņa solo programma Jaunmoku pilī Tukuma TIC
Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas gadadienā, 4. maijā plkst. 18.00, Jaunmoku pils terasē notiks virtuozā ģitārista Mārča Auziņa solo | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.57700419sec.