Vides aktīviste Grēta Tūnberga iedvesmo radīt īpašu velotūri ģimenēm

16 gadus vecā Zviedrijas klimata aktīviste Grēta Tūnberga iedvesmo ne vienu vien pasaules iedzīvotāju. Jaunietes spilgtākā uzstāšanās notika 2019. gada 23. septembrī ANO samitā, kad Grēta ar drosmīgiem pārmetumiem vērsās pret pasaules līderiem savas paaudzes nodošanā un norādīja, ka tie pietiekami aktīvi necīnās pret siltumnīcefekta gāzu emisiju.

Grētas entuziasms uzrunājis arī videi draudzīgo ceļojumu kompāniju "Interpid Travel", kas izveidojuši jaunu ceļojuma produktu "Family Cycling" jeb ģimenes velobraucienus. Šis piedāvājums ir speciāli izveidots ģimenēm, kuras ceļo kopā ar pusaudžiem.

Šobrīd īpašajās 10 dienu velo tūrēs būs iespējams piedalīties Marokā, Taizemē un Vjetnamā. Kā pievienotā vērtība šiem braucieniem tiek minēta ne tikai fiziskās aktivitātes, bet arī iespēja pilnībā atslēgties no tehnoloģijām.

"Jaunajai paaudzei raksturīgas atbildīgākas un pārdomātākas izvēles, arī attiecībā uz ceļojumiem", stāsta "Intrepid Travel" pārstāve Daiana Makkī (Dyan McKie). Riteņbraukšana būs lielisks ceļošanas veids, kas kopīgi un galvenais – dzīvīgi – ļaus iepazīt galamērķi ar acīm un citām maņām tā, kā to nav iespējams izjust, vērojot pasauli aiz transportlīdzekļa loga.

Ceļotājiem minētajos trīs galamērķos būs iespēja iepazīt vietējo iedzīvotāju ikdienu mazos ciematiņos, baudīt dabas varenumu un atpūsties pasakainās pludmalēs.Vairāk par velotūrēm lasi intrepidtravel.com.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 31.03.2024 Liepājas restorānu nedēļa Liepājas reģiona TIB
Liepājas restorānu nedēļa norisināsies desmit dienas, divas nedēļas nogales – no 12. līdz 21. aprīlim un tajā piedalīsies 23 Liepājas | Skatīt vairāk
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Novatours
,


Jūrmalas TIC
,


Siguldas novada TIC
,


Gulbenes novada TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.15971303sec.