Picērija «Pizza Hut» nogādā picu Kilimandžāro virsotnē

Iespējams, kādam alpīnistam, ievērojot stingro diētu un sabalansēto uzturu, kas vajadzīgs, lai izturētu tādu fizisko pārbaudījumu kā kādas virsotnes iekarošana, tieši pica ir viena no pirmajām vēlmēm, sasniedzot iecerēto mērķi. Tāpēc picērija Pizza Hut ir pārkāpusi visas robežas un piegādājusi picu Kilimandžāro virsotnē.

Picērija uzstādīja jaunu Ginesa rekordu, sasniedzot lielāko augstumu, kādā piegādāta pica. Tas paveikts piegādājot picu uz Kilimandžāro kalnu teju sešu kilometru jeb 5895 metru augstumā.

Bija nepieciešami pieci alpīnisti un četras dienas, lai nogādātu picu kalna virsotnē.  Speciāli šim notikumam gidi un picērijas darbinieki izvēlējās peperoni picu, ko saglabāja siltu visu ceļu, izmantojot ar baterijām darbināmu sildītāju.
Nonākuši virsotnē, ceļotāji atzīmēja rekorda uzstādīšanu, apēdot silto, līdzi paņemto picu.

Pizza Hut ir slavena ar savām oriģinālajām piegādēm. Iepriekš šī picērija savas picas ir piegādājusi gan uz Starptautisko kosmosa staciju, gan Balto namu. 
Pica uz Kilimandžāro kalnu tika piegādāta ne tikai tāpēc, lai uzstādītu Ginesa rekordu, bet arī tāpēc, lai atzīmētu to, ka Tanzānija kļūva par 100. valsti, kurā atvērta franšīzes Pizza Hut picērija.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 22.03.2024 Laivošana Latgalē Latgale.travel
Aktīvā laivošanas sezona ir gaisā! Dodies izbaudīt piedzīvojumus Latgalē | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.02.2024 - 23.03.2024 KRAUZE pret KRAUZI - Sarunu vakars Jaunmoku pils
23. martā pl. 19.00 Jaunmoku pilī iemīļotas TV ētera personības, brāļi Arnis un Valters Krauzes, aicina uz jautru sarunu vakaru “Krauze pret Krauzi". | Skatīt vairāk
no 15.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 23.03.2024 Satriecošs piedāvājums atpūtai ŠRILANKĀ! Latvia Tours
Viena no skaistākajām un interesantākajām Āzijas valstīm, kuru ir vērts apmeklēt kaut reizi dzīvē. Šo salu raksturo ārkārtēja dabas un kultūras | Skatīt vairāk
no 793.00 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.99510098sec.