Rēzeknei jauna tūrisma mājaslapa

Nav nekāds noslēpums, ka arvien vairāk ceļotāju savu atpūtu plāno, izmantojot internetu un dažādus tiešsaistes materiālus. Lai piesaistītu tūristus, īpaši no ārvalstīm, informācijai jābūt atbilstoši digitalizētai un viegli pieejamai vairākās valodās. Tieši tāpēc Rēzeknes Tūrisma attīstības centrs, pateicoties Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras atbalstam, ir izveidojis jaunu tūrisma mājaslapu visit.rezekne.lv. Interneta vietnē atrodama plaša informācija dažādās sadaļās, piemēram, “Ko darīt un redzēt”, “Kur paēst”, “Kur nakšņot”, taču bez jau ierastajām tūrisma lapas nodaļām interesenti var atrast ceļotājiem noderīgu informāciju par vietējo satiksmi, pilsētas tūrisma materiālus un kartes, kā arī citas aktualitātes. Īpaši svarīgi ir tas, ka teksti jaunajā mājaslapā lasāmi ne tikai latviešu, krievu un angļu, bet arī igauņu, lietuviešu, poļu un vācu valodās, kas viennozīmīgi sekmēs ārvalstu ceļotāju piesaisti.

Lapa izveidota koša, pārskatāma un informatīva. Tajā ir arī notikumu un jaunumu sadaļas, kas regulāri tiek atjaunotas un papildinātas, tā sniedzot tūristiem aktuālāko informāciju par pilsētā notiekošo. Ērtai lapas lietošanai un sava ceļojuma plānošanai pieejama favorītu sadaļa ar iespēju izveidot savu personalizētu maršrutu Rēzeknē. Ikvienam mājaslapas lietotājam, apskatot piedāvāto saturu, ir iespēja pievienot objektus favorītu grozam, piespiežot sirds formas ikonu, lai vēlāk apskatītu savas atzīmētās favorītu iespējas. Vietni var droši arī apmeklēt, izmantojot viedtālruni, tā kā tai ir īpaši pielāgota mobilā versija.

Mājaslapā ir apkopots ne vien aktuālais tūrisma piedāvājums, bet arī informācija par pilsētas vēsturi, interesanti fakti, video rullīši, virtuālās tūres, kā arī audiogidi. Lai atvieglotu atpūtas plānošanu, ir apkopoti arī pārgājienu un velo braucienu maršruti, kas noteikti var kalpot kā  iedvesma piepildītām brīvdienām.

Jaunā interneta vietne tika izstrādāta Rēzeknes valstspilsētas pašvaldības noslēgtā ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru līguma Nr. SKV-TL-2022/27 ietvaros, ERAF līdzfinansējuma saņemšanai darbības programmas “Izaugsme un nodarbinātība” pasākumā “Starptautiskās konkurētspējas veicināšana”.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 04.05.2024 Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.53320313sec.