Līvānu novada Kultūras, tūrisma un sporta pārvaldi vadīs Aija Smirnova


Līvānu novada domes sēdē 2022.gada 27.janvārī deputāti Līvānu novada Kultūras, tūrisma un sporta pārvaldes vadītājas amatā apstiprināja Aiju Smirnovu.

Aija Smirnova tika izraudzīta atklātā pieteikšanās procesā, izvērtējot četru amata pretendentu pieteikumus. Līdz šim A.Smirnova veiksmīgi vadījusi vienu no lielākajām pašvaldības iestādēm - Līvānu novada Kultūras centru, darbojusies dažādos radošos projektos, pati aktīvi iesaistījusies mākslinieciskajā pašdarbībā.

Kultūras, tūrisma un sporta pārvalde novadā ir izveidota ar mērķi efektīvāk organizēt sadarbību starp novada kultūras, tūrisma un sporta jomas profesionāļiem, izvirzot vienotus, sasniedzamus un izmērāmus mērķus.

Turpmāk novadā būs vienota pārraudzība kopīgu mērķus sasniegšanai starp šīs jomas iestādēm: novada kultūras centru ar struktūrvienībām pagastu kultūras un tautas namos, Līvānu stikla un amatniecības centru, novada centrālo bibliotēku un tās pagastu struktūrvienībām. Attiecībā uz sporta jomu pārvaldes turpmākajos uzdevumos būs koordinēt arī vienotu sporta pārvaldību, kā arī sporta bāzes apsaimniekošanu novada teritorijā. Nākotnes izaicinājumos ietilpst arī vienotas novada mārketinga stratēģijas izstrāde, pārvaldei šajā darbā iesaistot visus novada attiecīgās jomas speciālistus.

Deputāti, uzklausot pretendentes redzējumu, atzinīgi novērtēja gan orientāciju uz izmērāmiem mērķiem, gan sadarbības attīstīšanas ideju starp iestādēm un iedzīvotājiem, gan rūpes par dažādu sabiedrības grupu iesaistīšanu kultūras procesos, gan jaunu un radošu pieeju meklējumus novada radošo industriju darbības jomās, lai Līvānu novads nostiprinātu savu kultūrtūrisma un sporta piedāvājumu citu Latvijas novadu vidū.

Pārvaldes vadītāja uzsvēra, ka svarīgi ir gan saglabāt tradīcijas un esošos virzienus, gan attīstīt jaunus, lielāku vērību veltot, piemēram, novadpētniecības mantojuma saglabāšanai un attīstīšanai. Kopumā pārvaldes uzdevums ir veidot labvēlīgu vidi radošās daudzveidības un izcilību izaugsmei, kā arī radošās ekonomikas ilgtspējīgai attīstībai Līvānu novadā, lai te vēlētos dzīvot, strādāt un atpūsties pēc iespējas vairāk cilvēku.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
Latvija no 18 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.44172001sec.