biezpiens.

Apskatām 1 - 40 no 48 vārdam 'biezpiens'

21. oktobris vēsturē: Svin ķirbju siera kūkas dienu

Tuvojoties Helovīnam (Halloween) jeb Visu svēto dienas priekšvakaram, ķirbim virtuvē tiek atvēlēta aizvien lielāka vieta...

Ar uzkodu pret izsalkumu: kā remdēt apetīti veselīgi?

Vasaras periodā, kad populāra kļūst aktīvā atpūta, ir īpaši svarīgi sabalansēt uzturu un uzņemt ne tikai svaigos zaļumus un dārza veltes...

Atvaļinājuma stress: kas tas ir un kā ar to cīnīties

Līdz ar vasaru sākusies arī atvaļinājumu sezona, bet ilgi gaidītās atpūtas tuvošanās rada ne tikai prieku, bet arī gana daudz stresa, jo darba mazāk nepaliek...

Recepte: Elitas Patmalnieces Lieldienu katliņā top pavasarīgā skābeņu zupa

Jūs teiksiet – olas ir tipisks Lieldienu ēdiens? Modes māksliniece Elita Patmalniece atbildētu – jā, ja vien tās glīti gozējas skābeņu zupas šķīvī...

Sāc sportot? Uzzini, kādi vitamīni un minerālvielas noderēs šajā laikā

Vai arī jūs šogad apņēmāties sākt vairāk kustēties vai pat nopietnāk sportot? Fiziskās aktivitātes ir lieliska daudzu slimību profilakse, turklāt, pārdomāti veiktas...

Vai pietiekami uzņemam B grupas vitamīnus?

Vīrusu un saaukstēšanās sezonā bieži dzirdam par C un D vitamīna nozīmi mūsu organisma aizsargspēju stiprināšanā, kas nepārprotami ir svarīga...

Kā izvairīties no pārēšanās un ko darīt, ja apēsts par daudz?

Bagātīgi klāti svētku galdi, grila sezonas gardumi un pikniki pie dabas – vasarā roka tā vien sniedzas pēc papildporcijas vai kāda neveselīga našķa...

Atklāj jaunas garšas izstādē «Riga Food 2022»

BEZpiena biezpiens, medus suflē, garšaugu tējas maisiņi, alus ar grauzdētu ķiploku garšu, fizāļu konfektes, lapu kāpostu čipsi, kukaiņu pulveris un...

Kā uzlabot savu ēdienkarti vasarā un izvairīties no pārēšanās

Gada siltā sezona nereti var būt īsts izaicinājums mūsu gremošanas sistēmai. Lai gan varētu šķist, ka vasarā ir ievērojami vieglāk padarīt savu ēdienkarti veselīgāku un ...

Ceļvedis plašajā saldējumu pasaulē

Par spīti tam, ka saldējumu pagatavot ir vienkārši, tas nebūt nav vienveidīgs – šis našķis ir pieejams visdažādākajās formās...

Atvērtās dienas laukos Tukuma pusē

No ceturtdienas, 10. jūnija līdz svētdienai, 13.jūnijam visā Latvijā norisināsies nu jau par tradīciju kļuvušās «Atvērtās dienas laukos...

Signe Meirāne: Vai sācies Latvijas pārtikas produktu «zelta laikmets»?

“Rimi Gardēde”, izsmalcinātu garšu eksperte Signe Meirāne pauž viedokli par to, kādēļ izvēlēties vietējo ražojumu...

Apbalvoti labākie 2019. gada piena produkti!

Lai popularizētu piena produktu lietošanu uzturā, pārsteigtu Latvijas patērētājus ar jaunām, vēl nesavienotām garšu kombinācijām un...

Veru apgabalā Igaunijā godā tur sentēvu tradīcijas

Veru apgabals ir tradicionāla Baltijas somu dzīvesvieta. Tradicionāli Dienvidigaunijā, vietējie iedzīvotāji...

10 lieliski produkti, kas noderēs Jaunā gada mērķu sasniegšanā

Eksperti ir vienisprātis – ceļā uz skaistu augumu un labu veselību pirmais solis ir sabalansēts uzturs, kam...

Izvēlies pareizo maltīti pirms lidojuma!

Svarīgi ir izvēlēties atbilstošu ēdienu ne vien pirms lidojuma, bet arī tā laikā. Uzņemtā pārtika vistiešākajā veidā var...

Pētījums: Latvijā brokastīs visbiežāk ēd olas, sviestmaizes ar gaļu un putru

Latvijas iedzīvotāji no rīta visbiežāk iecienījuši mieloties ar olām (52%), sviestmaizēm ar gaļu (49%) un putru (45%)...

Labākos piena produktus paziņos izstādē «Riga Food 2017»

Lai popularizētu piena produktu nozīmi ikdienas uzturā un parādītu, cik daudz un dažādus veselīgus produktus Latvijas pārstrādes...

Rēzeknē gardumu gatavošanas meistarus aicina piedalieties konkursā

Rēzeknes pilsētas svētku ietvaros 5. augustā no plkst. 10.00 līdz 14.00 ikvienam, kam patīk gatavot, iespēja piedalīties Latgales reģiona konkursā "Tautiskie raksti siera, biezpiena un maizes gardumā", bet svētku apmeklētāji varēs degustēt konkur

Viedoklis: Ko apmeklēt un nogaršot «Rīgas – Gaujas gastronomijas reģiona 2017» ietvaros (Papildināts - 9 viedokļi)

Visa 2017. gada garumā, Rīgas – Gaujas reģions vienlaicīgi ir Eiropas gastronomijas reģions, kas piedāvā dažādas vienreizējas garšas un...

Viedoklis: Ko apmeklēt un nogaršot «Rīgas – Gaujas gastronomijas reģiona 2017» ietvaros (Papildināts - 6 viedokļi)

Visa 2017. gada garumā, Rīgas – Gaujas reģions vienlaicīgi ir Eiropas gastronomijas reģions, kas piedāvā dažādas vienreizējas garšas un...

72% Latvijas iedzīvotāju regulāri ietur brokastis

Pastāv uzskats, ka tieši brokastis ir svarīgākā ēdienreize dienā, un, lūgti dalīties ar saviem brokastošanas ieradumiem darba dienās...

Vidējais patēriņa cenu līmenis gada laikā palielinājās par 2,9 %

Vidējais patēriņa cenu līmenis gada laikā, palielinājās par 2,9 %, liecina jaunākie Centrālās statistikas pārvaldes dati...

"Riga Food 2016" piena produktu konkursa medaļas sadalītas!

Kooperatīvā sabiedrība „Latvijas Piensaimnieku centrālā savienība” (LPCS) sadarbībā ar Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrību BT 1 organizēja Latvijā ražotu augstas...

«Baltijas Kulinārais Ceļš» aicina gardēžus ceļot apkārt Baltijas jūrai

Kas kopīgs garšas ziņā valstīm ap Baltijas jūru? Vai pastāv īpaša Baltijas jūras valstu virtuve ar pasaulē atpazīstamiem ēdieniem un izslavētām tradīcijām? Uz šiem jautājumiem atbildes rod...

Rēzeknē tiks organizēts Latgales reģiona konkurss „Biezpiena un maizes gardumi uz svētku galda”.

30. jūlijā Rēzeknes pilsētas svētku ietvaros notiks biedrības „Siera klubs” un Latvijas Maiznieku biedrības, sadarbībā ar Rēzeknes pilsētas domi un pašvaldības aģentūru...

Iepazīsti Latvijas uzņēmumu kopstendu «Riga Food 2015»

Šogad starptautiskā pārtikas izstāde "Riga food 2015" svin savu 20 pastāvēšanas gadadienu un kā ik gadu...

Rīgas Centrāltirgus dāvina brīvdabas kino seansu un koncertu

Rīgas pilsētas svētku ietvaros Rīgas Centrāltirgus aicina visus pilsētniekus un Rīgas viesus...

15 iemesli doties mācīties uz Šanhaju

Ja gribas redzēt ko tiešām grandiozu, neparastu un, iespējams, pat dīvainu, tad labākā vieta noteikti būtu Šanhaja, Ķīnā...

Ar gardumu tirdziņu un lustīgu danču vakaru Valmiermuižā svinēs Pavasara saulgriežus

Lai sagaidītu pirmos pavasara vēstnešus, 21. martā pie ''Valmiermuižas alus'' darītavas norisināsies Pavasara...

TOP 11 produkti aktīva dzīvesveida piekritējiem

Gada vēsākā sezona ir laiks, kad arvien vairāk cilvēku apņemas doties uz sporta zāli. Savukārt profesionālie sportisti rudenī...

Pārtikas nozare attīstās – liecina izstāde «Riga Food 2014»

7. septembrī Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā veiksmīgi noslēdzās pārtikas izstāde “Riga Food 2014”...

«Riga Food 2014» medaļas ir sadalītas

Pārtikas ražotāji un meistari starptautiskās pārtikas izstādes „Riga Food 2014” laikā sacentās par “Riga Food”...

Noteiks Latvijā labāko ražoto kefīru, sieru, krējumu, biezpienu un tā izstrādājumus

Kooperatīvā sabiedrība Latvijas Piensaimnieku centrālā savienība (LPCS) sadarbībā ar Starptautisko izstāžu...

Kā pagatavot garšīgu Jāņu sieru, iesaka restorāns Boulevard 33

Ja beidzot esi izlēmis Jāņu sieru pagatavot pats, tad vērts ielūkoties Rīgas viesnīcas Opera Hotel & Spa restorāna...

Travelnews.lv redakcija Polijā apvienoja izdevīgu iepirkšanos un patīkamu atpūtu

Tūrisma ziņu portāla Travelnews.lv redakcijai no 22. līdz 24. novembrim ar tūrisma operatora...

Lido sāk piedāvāt atvērto brokastu bufeti

Pēc LIDO veiktās aptaujas tikai 22% cilvēku Latvijā brokastis uzskata par svarīgāko dienas ēdienreizi. Lai atjaunotu brokastu...

"Riga Food" medaļas ir sadalītas

Pārtikas ražotāji un meistari starptautiskās pārtikas izstādes „Riga Food 2013” laikā sacentās par “Riga Food” medaļām izcilas kvalitātes...

Noteiks labāko Latvijā ražoto sieru, biezpienu, jogurtu un sviestu

Kooperatīvā sabiedrība „Latvijas Piensaimnieku centrālā savienība” (LPCS) sadarbībā ar Starptautisko izstāžu...

Baudiet sauli prātīgi! Pirmā palīdzība saules apdegumu gadījumā

Šodien, tuvojoties sauļošanās sezonai, šodien atgādinām, kādi ir pirmie palīdzības līdzekļi, ja gadījies pārsauļoties...

Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.99351096sec.