jogurts.

Apskatām 1 - 40 no 45 vārdam 'jogurts'

No Latvijas līdz pat Spānijas garšai – mērču saderība ar uzkodām un ēdieniem

Uzkodas ir neatņemama sastāvdaļa, baudot siltas vasaras dienas ģimenes un draugu lokā mājās, zaļumos vai dodoties pārgājienā...

Slavenā Vidusjūras diēta – kas ir tās pamatā?

Par Vidusjūras diētas ieguvumiem tiek runāts arvien plašāk – tā palīdz uzlabot veselību un pašsajūtu, kā arī ieviest ēdienkartē krāsainākas...

15. marts vēsturē: Šodien atzīmē Pasaules miega dienu

Pasaules miega organizācijas nodibinātā Pasaules miega diena ir starptautiski atzīts pasākums, kas

Kā sarīkot kopīgu tako vakaru vai svētdienas brokastis visām gaumēm?

Latvijas iedzīvotājiem vēl būtiskāk kļūst iespējami ātrāk iepirkties un īsākā laikā pagatavot ēdienu, liecina jaunākās tendences, ko Paulig mārketinga aktivitāšu vadītāja...

Speciālistu padomi mandarīnu laikam

Protams, ka Ziemassvētki smaržo pēc piparkūkām un mandarīniem! Brīnišķīgais, košais auglis ir kā veselīguma simbols – ne velti vitamīniem bieži vien piešķir...

Ķirbis – krāšņs, daudzveidīgs un vērtīgs uzturā! Stāsta speciālisti

Lai kādas būtu mūsu attiecības ar ķirbjiem – vai tie garšo vai nemaz nav mūsu gaumē –, tos nevar nepamanīt! Rudenī košie un daudzveidīgie ķirbji rotā veikalu...

Pieneņu spageti un nekūstošs saldējums – atklāj jaunus produktus izstādē «Riga Food 2023»

Pieneņu spageti, nekūstošs saldējums, nesviests, sienāžu batoniņi, vegānais kamambērs, rabarberu pulveris… – tie ir tikai daži no Baltijas valstu ražotāju jaunajiem...

Kā izvairīties no pārēšanās un ko darīt, ja apēsts par daudz?

Bagātīgi klāti svētku galdi, grila sezonas gardumi un pikniki pie dabas – vasarā roka tā vien sniedzas pēc papildporcijas vai kāda neveselīga našķa...

Kā stiprināt ādas superspējas?

Pavisam droši ādu var dēvēt arī par orgānu – supervaroni. Ne tikai tādēļ, ka tā ir viens no lielākajiem orgāniem cilvēka ķermenī, bet arī tāpēc...

Top 5 produkti, kurus iekļaut pavasara ēdienkartē – iesaka speciālisti

Pēc garās un tumšās ziemas esam zaudējuši vitamīnu un enerģijas krājumus, tādēļ pavasarī ir laiks tos atjaunot ar produktiem, kuros...

Uztura speciāliste Lizete Puga: Vidusjūras ēdienkartes karaliene ir olīveļļa

Vidusjūras ēdienkarte ir viena no iecienītākajām visā pasaulē. Daudzkārt pētīta tās pozitīvā ietekme uz cilvēka ķermeņa un mentālo pašsajūtu, un to apstiprina arī...

Mazliet pikantas vakariņas, ar ko 20 minūtēs pārsteigt mīļoto!

Kā pārsteigt mīļoto ar mazliet savādākām un daudzveidīgām vakariņām? Sarīko tako vakariņas! Svarīgi, ka šādām vakariņām sagatavoties var vienkārši un ātri...

«Grand Hotel Kempinski Riga» aicina uz vakariņām ar ''Michelin'' šefpavāru

Par godu Latvijas vadošās pieczvaigžņu viesnīcas Grand Hotel Kempinski Riga piecu gada jubilejai...

Atklāj jaunas garšas izstādē «Riga Food 2022»

BEZpiena biezpiens, medus suflē, garšaugu tējas maisiņi, alus ar grauzdētu ķiploku garšu, fizāļu konfektes, lapu kāpostu čipsi, kukaiņu pulveris un...

Ceļvedis plašajā saldējumu pasaulē

Par spīti tam, ka saldējumu pagatavot ir vienkārši, tas nebūt nav vienveidīgs – šis našķis ir pieejams visdažādākajās formās...

Noslēpumainā Bulgārija: Interesantākie un būtiskākie fakti

Bulgārija ir kā labi glabāts noslēpums. Tā ieslēpusies starp lielām kaimiņvalstīm - Turciju, Grieķiju un Rumāniju - glabā virkni brīnišķīgu pārsteigumu...

Kā pateikt nē pagurumam pavasarī

Gadalaiku maiņas un ikdienas nestabilitātes radītajam pagurumam raksturīgais enerģijas trūkums izpaužas kā nogurums, miegainība vai apātija...

Laiks bērnam pašam gatavot brokastis: 3 recepšu idejas

Bērni jau no mazotnes jāradina ēst brokastis.  Kad ir īstais brīdis uzticēties un ļaut bērnam pašam tās gatavot...

Iepazīsti 5 interesantus faktus par Reikjavīku

Vistālāk ziemeļos esošā galvaspilsēta Reikjavīka vienlaikus ir arī Islandes sirds. Tā ir pilsēta, kas sevī...

Piparkūku garšvielu noslēpums un citi svētku našķi

Piparkūkas ir viens no senākajiem un iecienītākajiem Ziemassvētku našķiem, kas savu popularitāti saglabā arī mūsdienās...

5 lietas, kas jāzina, dodoties uz Reikjavīku

Reikjavīka ir Īslandes lielākā pilsēta un valsts galvaspilsēta. Tā ir vistālāk uz ziemeļiem esošā kādas...

Uzzini, kādus kārdinošus gardumus jums sola Grieķijas virtuve

Viens no populārākajiem šīs vasaras ceļojumu galamērķiem ir Grieķija - gan kūrorti kontinentālajā daļā, gan daudzās

Apbalvoti labākie 2019. gada piena produkti!

Lai popularizētu piena produktu lietošanu uzturā, pārsteigtu Latvijas patērētājus ar jaunām, vēl nesavienotām garšu kombinācijām un...

Dalāmies idejās, kur var nobaudīt gardu kafiju

Vārds "kafija" ir cēlies no Kafas provinces Etiopijā. Vietējie iedzīvotāji kafiju izmantojuši kā pārtikas produktu...

Pētījums: Latvijā brokastīs visbiežāk ēd olas, sviestmaizes ar gaļu un putru

Latvijas iedzīvotāji no rīta visbiežāk iecienījuši mieloties ar olām (52%), sviestmaizēm ar gaļu (49%) un putru (45%)...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie dizaina viesnīcas «MaMa» direktores Ilzes Kikstes-Vaivaras

Jūrmalā meklējamās dizaina viesnīcas «MaMa» direktore Ilze Kikste-Vaivara saredz...

«800 km atpakaļ pie sevis» - 2. diena: ilgais ceļš kāpās un Džo Dasēna plate - Ceļotāja stāsts

Nesen mums parādījās lielisks piedāvājums publicēt kādas latviešu ceļotājas vienu no mūža...

Ceļotāja stāsts: Turcija - valsts, kas ar katru dienu liekas normālāka - 2.daļa

Iepriekšējo daļu beidzu gana ātri - pie mūsu pirmā rīta Stambulā. Tad nu šoreiz pastāstīšu par Stambulu un dzīvi...

10 turku ēdieni, kas jānomēģina esot Turcijā

Ja kādreiz nonāc Turcijā, tad, noteikti, neaizmirsti nomēģināt šos ēdienus. Protams, turkiem ir arī daudz citu ēdienu...

Iepazīsti Latvijas uzņēmumu kopstendu «Riga Food 2015»

Šogad starptautiskā pārtikas izstāde "Riga food 2015" svin savu 20 pastāvēšanas gadadienu un kā ik gadu...

Pareizas ēdienkartes ieteikumi un receptes, gatavojoties maratonam

Viens no svarīgākajiem faktoriem rezultātu sasniegšanai sportā ir pareizs uzturs...

Neaizstājami produkti sievišķīgai ēdienkartei

Pavasarim tuvojoties, LIDO Uztura skolas vadītāja Alise Kindzule aicina sievietes rūpēties par savu pašsajūtu un skaistumu...

Negācijas un jocīgi jautājumi, ko nākas dzirdēt strādājot par stjuarti

Stjuarti ir viena no tām cilvēku grupām, kuri sava darba laikā ir redzējuši un dzirdējuši dažādas dīvainības...

7 padomi, kā palīdzēt bērnam pavadīt ziemu veselam

Kurš gan nav vecākus dzirdējis sakām: mans bērns visu ziemu slimo, vienu nedēļu aiziet uz bērnudārzu , pēc tam atkal divas nedēļas...

TOP 11 produkti aktīva dzīvesveida piekritējiem

Gada vēsākā sezona ir laiks, kad arvien vairāk cilvēku apņemas doties uz sporta zāli. Savukārt profesionālie sportisti rudenī...

"Riga Food" medaļas ir sadalītas

Pārtikas ražotāji un meistari starptautiskās pārtikas izstādes „Riga Food 2013” laikā sacentās par “Riga Food” medaļām izcilas kvalitātes...

Noteiks labāko Latvijā ražoto sieru, biezpienu, jogurtu un sviestu

Kooperatīvā sabiedrība „Latvijas Piensaimnieku centrālā savienība” (LPCS) sadarbībā ar Starptautisko izstāžu...

Ko apskatīt, kur nakšņot, kur pāest Krētā - iesaka Impro

Krēta zināma kā Eiropas civilizācijas šūpulis, pazīstama kā kvalitatīvas atpūtas zeme...

Novērojumi: Kāda ir norvēģu vidusmēra dienas ēdienkarte?

Kādu laiku dzīvojot Norvēģijā un ikdienā sastopoties ar vietējiem iedzīvotājiem, ir nācies pamanīt...

Mellenes, zemenes, gailenes baudāmas arī Rīgas restorānos

Tiem pilsētniekiem, kas šajā vasarā vēl nav paguvuši baudīt Latvijas mežos atrodamos labumus...

Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.1102078sec.