pavārgrāmata.

Apskatām 1 - 40 no 53 vārdam 'pavārgrāmata'

Pavāru māja Līgatnē: Tapusi unikāla grāmata - Vēstures liecība un pavārniecības cildinājums

“Tā ir dāvana mums un dāvana Latvijai,” par tikko no tipogrāfijas iznākušo grāmatu pauž “Pavāru māja Līgatnē” saimnieks Ēriks Dreibants...

Nils Ģēvele – pirmais Latvijas šefpavārs, kurš iekļūst pasaules prestižākā pavāru konkursa Bocuse dOr finālā

Restorāna “Ferma” šefpavārs Nils Ģēvele ir pirmais Latvijā, kurš iekļuvis pasaulē prestižākā kulinārijas konkursa Bocuse d’Or finālā, izvirzot mūsu valsti starptautiskās kulinārijas elites priekšgalā...

Travelnewslv piedalās pavārgrāmatas «BALTIC CHEFS 2» un ARENS salona jaunās ekspozīcijas prezentāciju - Foto

50 bildes. Travelnewslv piedalās pavārgrāmatas «BALTIC CHEFS 2» un ARENS salona jaunās ekspozīcijas prezentāciju...

«Baltic Chefs» paziņo par otrās pavārgrāmatas iznākšanu

"Baltic Chefs" projekta komanda, kas pirms diviem gadiem izdeva pirmo pavārgrāmatu ar receptēm no Baltijas atpazīstamākajiem pavāriem...

Limbažu novada pašvaldības aģentūra «LAUTA» atskatās uz 2022. gadu

2022. gadā Limbažu novada pašvaldības aģentūrā “LAUTA” darbu uzsāka trīs tūrisma informācijas centri – Limbažos, Salacgrīvā un Staicelē, kā arī...

«MICHELIN» zvaigžņu restorānu šefpavāri uzstāsies «Riga Food 2022»!

No 8. līdz 10. septembrim Baltijas nozīmīgākā pārtikas industrijas izstāde «Riga Food 2022» piedāvās aizraujošus un vērtīgus pasākumus gan profesionāļiem, gan ikvienam gardēdim.

Rubenē norisināsies Indriķa diena

10. jūlijā Rubenē norisināsies Indriķa diena, kas kļuvusi par ikgadēju pasākumu – šovasar tā tiks atzīmēta jau septīto reizi...

Palutini sevi ar kādu no brīnišķīgajiem itāļu saldumiem

Lieldienas mūs priecē ar četrām brīvām dienām. Un brīvdienām piestāv saldumi, tāpēc šoreiz piedāvājam...

Gastronomiskais transfērs cauri Baltijai jaunajā pavārgrāmatā «Baltic Chefs»

«Baltic Chefs» komanda ir nostrādājusi proaktīvi — šī gada vasarā Latvijā, Lietuvā un Igaunijā notika fotosesijas pavārgrāmatai, kuras pamatā ir 90 Baltijā zināmu šefpavāru receptes...

Zvaigznes virtuvē – kuras slavenības prot lieliski gatavot?

Tomēr ir zvaigznes, kas pārsteidz ne tikai ar brīnišķīgu balsi vai aktierprasmēm, bet arī ar zināšanām kulinārajā mākslā...

Pavāru labākās receptes uzzini virtuves sarunās «Riga Food» viesistabā

9. un 10. septembrī pārtikas izstādē “Riga Food 2021” Ķīpsalā būs atvērtā tipa virtuve un omulīgi iekārtota viesistaba...

Sestdien Siguldā tiks svinēti pilsētas svētki

Latvijas Mīlētākā pilsēta – Sigulda – maija pēdējā nogalē drosmīgi un tajā pašā laikā ievērojot visus noteiktos ierobežojumus jaunā formātā ar moto “PIE-DZĪVO-JUMS” svinēs pilsētas svētkus...

Maija nogale Tukuma pusē

Maija pēdējā nedēļas nogalē visā Latvijā un arī Tukuma pusē tiek atzīmēta Baznīcu nakts, lai pievērstu uzmanību kultūras un garīgo vērtību skaitumam...

Uz «Domina Shopping» jumta notiks pirmais Latvijas mākslinieku «pop-up» tirdziņš «Multimāksla»

Pirmais no tiem notiks jau 6.maijā uz tirdzniecības centra «Domina Shopping» autostāvvietas jumta...

Izdots recepšu krājums «Latgales pavārgrāmata»

Prast gatavot ēst – tā ir liela vērtība, jo ēdiens ir ne vien neatņemama ikdienas sastāvdaļa, bet arī svētki ir skaistāki un īpašāki, ja tajos ir klāts bagātīgs galds...

Kabatas izmēra palīgi virtuvē: kā viegli pagatavot restorāna cienīgu maltīti

Par laimi, mūsdienu tehnoloģijām attīstoties neticamā ātrumā, paplašinās arī iespējas, kā mājas apstākļos pagatavot restorāna cienīgu maltīti viegli un ātri...

Visit Estonia: Sieviešu skaistums un spēks Igaunijā

Sieviešu maigums, skaistums, mātišķais pieskāriens mūsu dzīvi padara krāsainu un visnotaļ skaistu, tomēr sirdī sievietes ir arī tik spēcīgas , ka spēj vadīt gan valsti, gan būt ļoti īpašas un izslavētas savā arodā...

Izgaršot Latgali: no spēcinoši sātīgām putrām līdz saldiem kārumiem

No spēcinoši sātīgām putrām līdz saldiem kārumiem, no gardām dabas tējām līdz stiprinātiem dzērieniem...

Undīne Skuja: Dāvanām gatavi tērēt no 20 līdz 50 eiro

Vienai dāvanai esam gatavi tērēt vidēji no 20 līdz 50 eiro...

Tapusi īpaša «Latgales pavārgrāmata»

Tapusi īpaša «Latgales pavārgrāmata»...

Arī Latvijā šogad atzīmēs Pasaules Olu dienu

Arī Latvijā šogad atzīmēs Pasaules Olu dienu...

Turaidas muzejrezervātā sarunas par «latviešu un baltvāciešu kopējo mantojumu»

Turaidas muzejrezervāts 8. augustā plkst. 15.00 aicina uz stāstu cikla “Sarunas Klaušinieku mājā” otro tikšanos, kam...

Dodies garšu ceļojumā un pagatavo itāļu virtuves gardumus

Pavasaris dažiem atņem spēkus un rada nogurumu, turpretī citiem rodas milzīga enerģija. Ja arī...

Gastronomijas interesentiem elektroniski šķirstāmā versijā pieejama sena pavārgrāmata

Vidzemes plānošanas reģiona rosināts, pirmo reizi kopš pirmās latviešu valodā izdotās pavārgrāmatas “Tā pirmā pavāru grāmata, no vāces...

Pārrobežu kulinārā ceļa «Livonijas garša» pavāri senās receptēs atrod jaunas idejas mūsdienu virtuvei

21. martā, īpašā vietā - "Pavāru radošajā mājā”, Pārgaujas novadā satikās piecpadsmit pavāri no Vidzemes novadu restorāniem un...

Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 13.10.2017 - 15.10.2017

Tūrisma ziņu portāla Travelnews.lv redakcija ir apkopojusi informāciju par interesantākajiem pasākumiem un notikumiem Latvijā...

UNESCO nedēļā Latvijā aicina mudina ieraudzīt kultūras mantojumu lietojumā: īpaši izzināt kulināro mantojumu

Gan Rīgā, gan Latvijas reģionos ikgadējās UNESCO nedēļas laikā no 9. līdz 15. oktobrim notiks aktivitātes...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Ferma» vadītāja Jāņa Viļumova

Restorāna «Ferma» darbībā aizvadīts pirmais gads, un tā vadītājs Jānis Viļumovs ar gandarījumu...

Dolce Vita jeb saldie grēki itāļu stilā

Ir iestājusies ilgi gaidītā vasara, sezona, kurai piestāv neliegt sev nelielu baudu, arī – kāda salda un gaisīga kumosa veidolā.

LIELĀ INTERVIJA ar Māri Astiču, restorāna «Ferma» šefpavāru

Ar kvalitatīvu ēdienu uzņemt vajadzīgo enerģiju, gūt sāta sajūtu – būtiskākais pēc kā Rīgas restorānā Ferma klienti atgriežas vēl un vēl...

«Restorānā 3» notiek Ances Anna Šteinbergas grāmatas «Topi Vesels» atklāšana

Grāmata “Topi vesels ar mājas ēdienu” ir loģisks turpinājums Ances Annas Šternbergas darbībai. Ieguvusi izglītību naturopātijā Londonā, autore savas...

Preiļu Galvenajā bibliotēkā apskatāma seno pavārgrāmatu izstāde

Preiļu un Riebiņu novada TIC, īstenojot projektu "Maizīt'-mana bagātība", rīkoja akciju, kuras laikā...

Norisināsies īpaši Livonijas Indriķa dienas pasākumi

Vietā, kur savulaik Imeras katoļu priesteris Indriķis sarakstīja bagātīgāko no vēsturiskajiem pirmavotiem par tagadējās Latvijas un...

Vai zini, kā garšīgi nofotografēt ēdienu?

Ja pirms neilga laika pusdienu šķīvja fotografēšanai tika veltīti dažādi joki, tad šodien šis fenomens kļuvis par nopietnu...

Kas vienam sīkums, otram zelts! - Cēsu Sīkumtirgus svinēs viena gada jubileju

Cēsīs Vecajā tirgus paviljonā svinēs gada jubileju krāmu tirdziņam! Sīkumtirgus Cēsīs notiks jau...

Pirmo reizi norisināsies Livonijas Indriķa dienas pasākums Rubenē

Kocēnu novada Rubenē, vietā, kur savulaik Imeras katoļu priesteris Indriķis (Henricus de Lettis)...

«Saulgrieži. DABAS ĶĒĶIS» virtuves labumu andelēšana Cēsīs

"Mala" zemdebess pagalmā notiks dabas svinēšanas svētki apvienojumā ar "Sīkumtirgus" rīkot...

Jau ceļā pie lasītājiem – «Latvijas Grāmatu izstāde 2015»

No 27. februāra līdz 1. martam Ķīpsalā notiks gada nozīmīgākais grāmatniecības pasākums – starptautiskā...

Lolita Neimane: Atbrīvojies no smaguma sajūtas ar dušu no iekšpuses

Mūsdienu modernā sabiedrība ir pieradusi pie pārtikas produktu dažādības, plaši pieejamā garšvielu klāsta...

Projekta Bella Cuisine dalībnieki piedalījās starptautiskajā tūrisma izstādē Balttour 2014

No 7. līdz 9. februārim izstāžu centrā Ķīpsalā norisinājās 21. starptautiskā tūrisma izstāde-gadatirgus Balttour 2014, kur savu...

Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.55909204sec.