41.
Eksperti: Latvija nākotnē varētu kļūt par Ziemeļeiropas gastronomisko galvaspilsētu
(06/03/2018 06:04)
[lv]
Skatīt vairāk
Ar katru gadu gastronomiskais tūrisms Latvijā kļūst arvien pievilcīgāks.
Vietējā virtuve un uz vietas audzētie ekoloģiskie produkti piesaista...
42.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie biznesa augstskolas «Turība» Starptautiskā tūrisma fakultātes dekānes Agitas Doniņas
(01/03/2018 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Biznesa augstskolas «Turība» Starptautiskā
tūrisma fakultātes dekāne, Tūrisma un viesmīlības...
43.
Mīlestības svētku vakariņas TEX MEX stilā - ātri, krāsaini, garšīgi
(14/02/2018 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Lai visu mīlētāju jeb Svētā Valentīna dienā pārsteigtu mīļoto, iespējams
pagatavot ātras, krāsainas un garšīgas vakariņas...
44.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrības «BT 1» valdes priekšsēdētāja Viestura Tīles
(18/01/2018 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Ja Starptautisko izstāžu
rīkotājsabiedrības BT 1 valdes priekšsēdētājs Viesturs Tīle savulaik
būtu palicis...
45.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras Tūrisma departamenta direktores Ineses Šīravas
(28/12/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Tūrismā risināmie jautājumi ir līdzīgi gan Latvijā, gan tepat kaimiņos, kā arī tālākās valstīs, ilgus gadus strādājot nozarē...
46.
Lai Ziemassvētkos virtuvē smaržotu pēc cepeša un cepumiem
(12/12/2017 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Ziemassvētku smaržu mājās viegli var radīt ar dažādu šim laikam
raksturīgo garšvielu – kanēļa, krustnagliņu, ingvera...
47.
Ar sapni par savu restorānu – jurisprudences studentes Montas stāsts
(03/11/2017 06:02)
[lv]
Skatīt vairāk
“Esmu pilnīgi droša, ka tuvāko piecu gadu laikā atvēršu savu restorānu,”
ar smaidu sejā apgalvo Monta Meiere...
48.
Āzijas ēdieni atsauc atmiņā ceļojumus un rosina idejas jauniem
(02/11/2017 06:04)
[lv]
Skatīt vairāk
Āzijas saldskābie un dažādi asākie ēdieni Latvijas virtuvēs populārāki
kļuvuši pēdējās divās desmitgadēs...
49.
Kur Zemes virsū meklēt vārtus uz elli? 10 noslēpumainas vietas
(31/10/2017 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
Helovīna naktī visi mošķi pa zemes virsu staigā, tādēļ durvis un logus jātur cieši noslēgtus...
50.
Kā sarīkot ballīti Helovīna svētkos?
(30/10/2017 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Helovīna svētki īpaši populāri ir bērnu un jauniešu vidū, bet labprāt
31. oktobra vakara aktivitātēs iesaistās arī...
51.
Bez kā nav iedomājami Tex Mex ēdieni
(24/10/2017 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Tex Mex apzīmē Teksasas, ASV dienvidu, Meksikas ziemeļu reģionu virtuvi,
un Dienvidamerikai raksturīgie dārzeņi...
52.
82% ēdienu piegādes veic uz mājām
(23/10/2017 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
Vadošā ēdienu piegādes un līdzņemšanas startup Baltijā Foodout.lv
operatīvā informācija liecina, ka 82% pasūtījumu ēdienu piegādes tiek...
53.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie tūrisma aģentūras «Antario» direktores Veronikas Grīnvaldes
(19/10/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Kad pirms gandrīz 10 gadiem Veronika Grīnvalde izveidoja savu biznesu – tūrisma aģentūru...
54.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Čarlstons» īpašnieka Artūra Birnbauma
(12/10/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Artūrs Birnbaums
Vācijā uzkrāto pieredzi, savu enerģiju un nemitīgo dzinuli radīt kaut ko jaunu...
55.
Sacensības turpinās: kā Latvijas jaunieši sevi pierāda pašmāju Remzijšovā?
(27/09/2017 06:02)
[lv]
Skatīt vairāk
Jau no otrdienas portālos dreamchef.lv, tvplay.lv un skaties.lv skatāma Baltijas kulinārijas šova...
56.
5 lietas bez kā nav iedomājama Āzijas virtuve
(21/09/2017 06:04)
[lv]
Skatīt vairāk
Āzijas virtuve ir eksotiska, bet reizē tagad kokosriekstu piena, sojas
mērces, dažādu nūdeļu, garšvielu u.c. produktu...
57.
Ceļotāja stāsts: Turcija - valsts, kas ar katru dienu liekas normālāka - 3.daļa
(08/09/2017 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Šī būs rakstiņa noslēdzošā - trešā daļa. Pirmo daļu lasi ŠEIT, bet otro ŠEIT...
58.
«Santa Maria» garšvielu jauno sortimentu un iepakojumu profesionāļiem atklās izstādē «Riga Food 2017»
(07/09/2017 06:04)
[lv]
Skatīt vairāk
Starptautiskajā izstādē "Riga Food 2017" garšvielu ražotājs AS "Santa Maria"
restorānu, kafejnīcu vadītājiem, pavāriem...
59.
10 pasaules vietas, kur ceļot studentam
(01/09/2017 06:17)
[lv]
Skatīt vairāk
Ceļošana ir vislabākais veids kā pavadīt savas studentu brīvdienas. Tā
kā ceļojumi ir dažādi un paliek lētāki, tad katrs students, neskatoties
uz viņa...
60.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Ferma» vadītāja Jāņa Viļumova
(17/08/2017 06:26)
[lv]
Skatīt vairāk
Restorāna «Ferma»
darbībā aizvadīts pirmais gads, un tā vadītājs Jānis Viļumovs ar gandarījumu...
61.
Vai zini kādas ir gardēžu tendences šai vasarai?
(01/08/2017 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Vasara ir kā radīta baudai - gardas maltītes, pastaigas gar jūras krastu
un šalcošs priežu mežs. Perfekti pagatavots ēdiens sniedz nepieciešamo
enerģijas lādiņu, laba kompānija lieliski uzlabo garastāvokli, bet
apkārtējā vide iedvesmo jauniem s
62.
Kur un kā izaug pipari?
(19/07/2017 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Tik ikdienišķs produkts kā pipari uz Latviju atceļo galvenokārt no tālās
Indijas lietusmežiem, kur tiem, tāpat kā vīnam, tiek piešķirts
izcelsmes vietas nosaukums, informē AS Santa Maria mārketinga vadītāja
Baltijas valstīs Inga Auziņa...
63.
«Santa Maria» veic izmaiņas garšvielu ražošanā un veicinās veselīgāku uzturu
(08/06/2017 06:02)
[lv]
Skatīt vairāk
Domājot par patērētāju veselīgumu, AS Santa Maria uzlabojusi lielāko
daļu savu garšvielu receptūru, un uzņēmuma pārtikas tehnologiem tajās
izdevies ievērojami samazināt sāls...
64.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie 3 pavāru restorāna «Tam labam būs augt» līdzīpašnieka un pavāra Mārtiņa Sirmā
(13/04/2017 06:28)
[lv]
Skatīt vairāk
Rīgas restorānu vidū pozitīvi izceļas 3 pavāru restorāns "Tam labam būs augt", un viens no tā īpašniekiem – pavārs Mārtiņš Sirmais...
65.
Tallink atklāj tajiešu restorānu Tallinas vecpilsētā
(27/12/2016 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Tallink atklās Tallinas vecpilsētā restorānu NOK NOK, kurā tiks
pasniegti autentiski tajiešu (Taizemes) ēdieni. Līdz ar restorānu tiks
atklāta arī tajiešu...
66.
LIELĀ INTERVIJA ar Tomas A. Svieka (Thomas A. Swieca), Radisson Blu Daugava Hotel jaunā ģenerāldirektora
(20/10/2016 06:19)
[lv]
Skatīt vairāk
Kopš 2016. gada 1. augusta Rezidor Hotel Group ir iecēlusi Tomasu A. Svieku Radisson Blu Daugava Hotel ģenerāldirektora amatā Rīgā, Latvijā...
67.
Rīgā notiks Āzijas kultūru festivāls
(28/07/2016 06:02)
[lv]
Skatīt vairāk
Rīgas Kongresu nama telpas pārvērtīsies par austrumu smaržu un garšu piesātinātu gadatirgu, kur...
68.
«Pullman» atklāj savu pirmo pieczvaigžņu luksusa viesnīcu Baltijas valstīs
(17/06/2016 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
"Pullman Hotels & Resorts", kas ietilpst "AccorHotels" ķēdē, ir paziņojuši par savas pirmās luksusa viesnīcas atklāšanu...
69.
Ko nozīmē SC, BB, HB un citi burtu salikumi?
(23/05/2016 05:31)
[lv]
Skatīt vairāk
Ceļojuma
neatņemama sastāvdaļas ir katras valsts tradicionālās virtuves baudīšana,
turklāt garšu ceļojums bieži vien sākas jau viesnīcā...
70.
7 apzīmējumi, kas jāzina tūristam, lai neapjuktu ēdināšanas labirintos
(19/05/2016 06:11)
[lv]
Skatīt vairāk
Ceļojuma neatņemama sastāvdaļas ir katras valsts tradicionālās virtuves baudīšana, turklāt garšu ceļojums bieži vien...
71.
Veselīgas diētas dažādās pasaules valstīs
(13/01/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Daudziem jaunā gada apņemšanās ir labs veids, kā uzlabot savu pašsajūtu. Piekopjot veselīgu dzīvesveidu, cilvēki...
72.
Dažādu ēdienu galvaspilsētas apkārt pasaulei pēc Instagram datiem
(04/08/2015 06:17)
[lv]
Skatīt vairāk
Lai gan daudzi ēdieni tiek asociēti ar konkrētu pilsētu vai reģionu, dažādas virtuves kļūst populāras neatkarīgi...
73.
Lieliskas vietas, kur doties ceļojumā ar draudzenēm - 1. daļa
(22/05/2015 06:16)
[lv]
Skatīt vairāk
Kad pēdējo reizi devies piedzīvojumā kopā ar savām draudzenēm? Tuvojas vasara un tas ir īstais laiks, lai...
74.
12 ieteikumi, kas noderēs ikvienam ceļotājam
(06/03/2015 06:14)
[lv]
Skatīt vairāk
Šūpojieties turbulences laikā. Izmantojiet radošu pieeju naktsmītņu meklēšanā. Ceļojumā vienmēr velciet mugurā ērtu jaku...
75.
Pārtikas nozare attīstās – liecina izstāde «Riga Food 2014»
(11/09/2014 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
7. septembrī Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā veiksmīgi noslēdzās pārtikas izstāde “Riga Food 2014”...
76.
KOLONNA Hotels Group aicina izbaudīt vasaru četrās Latvijas pilsētās
(31/07/2014 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Augusts solās mūs lutināt ar vasarīgu laiku. Viesnīcu un restorānu tīkls KOLONNA Hotels Group...
77.
Nosaukti TOP 5 atvērtā tipa virtuvju restorāni Rīgā
(30/07/2014 06:05)
[lv]
Skatīt vairāk
Atvērtā tipa virtuves daži tēlaini dēvē par kulinārijas iznākšanu no
aizkulisēm. Lai nu kā, mūsdienās atvērtā tipa virtuves filozofija...
78.
Pirmo reizi Kalnciema kvartālā notiks Austrumu tirgus
(28/06/2014 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
28. jūnijā Kalnciema kvartālā pirmo reizi notiks karstasinīga tirgošanās īstā austrumnieku gaumē – no pulksten...
79.
Lido: Ko Tu zini par alu?
(18/06/2014 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
LIDO alus darītava izpētījusi un apkopojusi interesantus faktus par alu, kas mūsdienās ir trešais populārākais dzēriens...
80.
Lolita Neimane: Atbrīvojies no smaguma sajūtas ar dušu no iekšpuses
(05/06/2014 06:02)
[lv]
Skatīt vairāk
Mūsdienu modernā sabiedrība ir pieradusi pie pārtikas produktu dažādības, plaši pieejamā garšvielu klāsta...