ērces.

Apskatām 41 - 80 no 204 vārdam 'ērces'

Valsts svētku brīvdienas kopā ar ģimeni Jaunmoku pilī

No 11. līdz 20. novembrim Jaunmoku pilī aicina apmeklētājus izzināt Latvijas vēsturi un dabu, baudīt mierpilnu atpūtu pils viesnīcas numuros un sajust latvisko garšu...

7 interesantas lietas par «Tex Mex» virtuvi un tortiljām Latvijā

Tortiljas ir viens no Tex Mex virtuves produktiem, kas aizvadītajos gados kļuvis īpaši populārs arī Latvijā. Tortiljas var ātri pagatavot, pildījumam izmantot...

«Pica Lulū» atver jaunu diennakts picēriju Teikā

Novembrī, picu cienītājiem durvis vērusi vaļā 17. Pica Lulū picērija, kas nodrošinās diennakts ēdināšanu tagad arī Teikas rajonā. Tā atrodas Rīgā...

Marta Mackeviča: Tenerifes viesnīca «Landmar Costa los Gigantes» – lieliska vieta mazajiem ceļotājiem

Travelnews.lv redakcija šoruden vienojas Tenerifē, Spānijā, viesojoties dažādās viesnīcās un daloties savos novērojumos par katru...

Aptauja: hotdogs – iecienīta ātrā uzkoda jauniešu vidū

Hotdogi uzkodu pa ceļam sortimentā Latvijā ir atrodami jau vairāk nekā 20 gadu, tomēr tie joprojām ir nemainīgi iecienīta ātro uzkodu izvēle...

«Paulig» atklāj jaunu tortilju rūpnīcu Beļģijā, lai nostiprinātu «Tex Mex» tirgus līdera pozīcijas Eiropā – arī Latvijā

Viena no Paulig visstraujāk augošajām produktu kategorijām Latvijā ir Tex Mex, un šodien Paulig jaunās tortilju rūpnīcas oficiālā atklāšana Beļģijā ir nozīmīga, lai...

«Novatours» iesaka: ko vērts zināt, pošoties ceļā uz Krētu

Leģendu un mītu caurvītā Krēta ir lielākā Grieķijas sala, kas lutina ar vairāk nekā 960 km garu, gleznainu, Egejas un Lībijas jūru apksalotu piekrasti, solot...

NOVATOURS iesaka: ko vērts zināt, pošoties ceļā uz Taizemi

Sulīgu kokosriekstu palmām ieskautas žilbinoši baltas pludmales, pikantu garšu caurvīta ēdienu māksla, smaidīgi vietējie iedzīvotāji, tropiskas savvaļas dabas valdzinājums, ņirboša pilsētu dzīve un bagāts kultūras mantojums ir tikai neliela daļa no

Ieteikumi, ko darīt, ja mežā satiekat lāci, alni vai mežacūku

Kā liecina Fjällräven veikts pētījums, tikšanās ar meža dzīvnieku ir viens no izplatītākajiem iemesliem, kāpēc sievietes netiecas doties pārgājienos caur mežu...

Atklāj jaunas garšas izstādē «Riga Food 2022»

BEZpiena biezpiens, medus suflē, garšaugu tējas maisiņi, alus ar grauzdētu ķiploku garšu, fizāļu konfektes, lapu kāpostu čipsi, kukaiņu pulveris un...

Pārgājienā pa kangaru un vigu kompleksu aicina atklāt Slīteres Nacionālā parka dabas daudzveidību

Lai atklātu Slīteres Nacionālā parka dabas daudzveidību unikālajā kangaru un vigu kompleksā, kā arī izzinātu apkārtnes kultūrvēsturi...

Padomi, kā nepārcept gaļu un vienkāršas grila receptes ikvienam

Siltas un saulainas dienas ir īstais brīdis, lai ar ģimeni vai draugiem izbaudītu vasaras gardāko pieredzi – dažādus grilējumus...

Tunisija: ko darīt, ko ēst un ko apskatīt

Tunisija ir kā maģiskas krustceles, kurās mijas arābu un franču kultūras, svelmains tuksnesis un atsvaidzinoša jūra, apburoši lēns dzīves temps un vietējo...

Slavenu šefpavāru padomi, kā samazināt izmestā ēdiena apjomu

Katru gadu pasaulē izmet vairāk nekā trešdaļu no visas saražotas pārtikas. Šis skaitlis ir vēl pārsteidzošāks, ņemot vērā lielo izsalkušo cilvēku skaitu...

Uzņemam vitamīnus! TOP3 ražas veltes, ko iekļaut uzturā

Vietējās ražas laiks ir lieliska iespēja uzņemt vērtīgās vielas no tepat augušiem dārzeņiem, apgādāt organismu ar vitamīniem un minerālvielām...

Uz vasarīgu satikšanos Valmieras dzimšanas dienā aicina tirgotāji

Valmieras 739. dzimšanas dienas “Svētku randiņš” laikā, 23. jūlijā no plkst. 9.00 līdz plkst. 16.00, uz košu, vasarīgu un garšīgu satikšanos – svētku tirdziņu...

Hotdogu personības tests jeb ko par tevi liecina tas, kādu mērci izvēlies hotdogā?

22. jūlijā visā pasaulē atzīmē Starptautisko hotdogu dienu, kuras laikā brokastīs, pusdienās un vakariņās tiek ēsti hotdogi visdāžādākajās kombinācijās...

Gastronomiskā jaunrade un vietējās dabas veltes meistarīgi apvienotas Gaujas Nacionālajā parkā

Gaujas Nacionālajā parkā tiek radītas pārbagātas garšas buķetes ēdieni un dzērieni. Receptes ievītas tradīcijās un aizvien jaunas izcilības sasniegšanā...

Palīdzēsim Ukrainas mājdzīvniekiem! Labdarības akcija izstādē «Latvijas uzvarētājs 2022»

18. un 19. jūnijā Ķīpsalā starptautiskajā suņu un kaķu izstādē „Latvijas uzvarētājs 2022” notiks labdarības akcija “Latvija – Ukrainas mājdzīvniekiem!”...

Šovasar Ventspilī festivālā pulcēsies labākie Latvijas street food pārstāvji

Jau desmito reizi pasaules līmeņa sportisti, amatieri un citi ekstrēmo sporta veidu cienītāji tiksies Ventspilī – lielākajā alternatīvo sporta veidu un ielu kultūras notikumā Baltijā...

Gastronomiskā jaunrade un vietējās dabas veltes meistarīgi apvienotas Gaujas Nacionālajā parkā

Gaujas Nacionālajā parkā tiek radītas pārbagātas garšas buķetes ēdieni un dzērieni. Receptes ievītas tradīcijās un aizvien jaunas izcilības sasniegšanā...

Mostas ērces: piesardzības nevar būt par daudz!

Pavasaris ir laiks, kad mostas ērces – to zina katrs aktīvs dabā gājējs. Un tomēr katru gadu par ērču kodumu izraisītām slimībām izmaksāto atlīdzību apmērs aug...

Idejas Lieldienu galda klāšanai, izmantojot arī vienkāršus un pašdarinātus dekorus

Gatavojoties Lieldienām, daudzi domā ne tika par to, ko likt svētku galdā, bet arī kā to dekorēt un noformēt. Dabas atmodas svētkos mēs...

Iepazīsties - kebabs! Kas raksturo labu kebabu?

Kebabs ir viens no populārākajiem ēdieniem visā pasaulē, turklāt katrā vietā to gatavo mazliet citādi. Daudzviet par kebabu sauc izceptu maltās gaļas desiņu, ko...

Skolēnu brīvlaikā izmēģini multfilmu varoņu ēdienkarti

Skolēnu brīvlaiks vienmēr šķiet pārāk īss, un gribētos to pastiept nedaudz garāku, tāpēc Rimi Bērniem eksperti iesaka saplānot dažādas interesantas aktivitātes...

Marta Mackeviča: Restorāna «Stage 22» svētku ēdienkarte – mazais garšu ceļojums

Vai šajā pirmssvētku laikā vēl nav izdevies noķert Ziemassvētku sajūtu? Vai vēlies doties ceļojumā, bet jāstrādā? Vai vēlies nobaudīt gardu, izsmalcinātu maltīti...

Aptauja: 37% Latvijas ģimeņu maltītes gatavo kopā ar bērniem

Maltītes gatavošana ģimenei var būt jauks iemesls kopā būšanai ar pilngadīgiem un nepilngadīgiem bērniem, kuri dzīvo kopā ar vecākiem...

«Rīgas Mežu» Tīreļu mežniecībā izvēlētas galvaspilsētas Ziemassvētku egles

2021. gada 22. novembrī Rīgas mērs Mārtiņš Staķis un pašvaldības uzņēmuma “Rīgas Meži” valdes priekšsēdētāja Anita Skudra uzņēmuma Tīreļu mežniecībā izraudzījās trīs galvenās...

VIDEO: Spokaini gardumi: sāļas raganu slotas, mūmijas un zaļā pasta ar acīm

Šogad, kad valstī esošās situācijas dēļ jāpaliek mājās, Rimi Bērniem eksperti ir sagatavojuši trīs īpašas un gardas receptes, ar ko savus mājiniekus pārsteigt un varbūt pat nedaudz nobiedēt...

Valmiera: Aicina Simjūda gadatirgus!

Sestdien, 9.oktobrī, no plkst.10.00 līdz 16.00 Valmierā norisināsies Simjūda gadatirgus, aicinot saulrieta krāsas rudeni izbaudīt garšās, smaržās...

Latviete kājām veic SANTJAGO CEĻU no Igaunijas līdz Polijai

Pašā karstākajā vasaras periodā, kad termometra stabiņš sasniedza 35 grādu atzīmi, ceļojumu blogere Agnese Skunstiņa 16 dienu...

Ērču sezona sākusies! Kā pareizi ģērbties, dodoties mežā

Kā pasargāt sevi, atrodoties dabā, kā arī kāds ir pareizs dreskods, skaidro Fjällräven aktīvās atpūtas eksperts Lauris Piņķis...

Padomi, kā pareizi uzglabāt produktus ledusskapī un novērst pārtikas zudumus

Daudzas mājsaimniecības uzglabā pārtiku nepareizi, kā rezultātā nākas to izšķērdēt – produkti sabojājas vai tos ir jāizmet, jo derīguma termiņš ir beidzies...

Noskaidrots «GEMOSS» grantu konkursa inovatīvu produktu ideju TOP 10

SIA “GEMOSS” izsludinātā grantu konkursa 2. kārtas dalībniekiem prezentējot savu ideju inovatīva un veselīga pārtikas produkta izstrādei un ražošanai, ir noskaidroti 10 izcilāko ideju autori no visas Latvijas...

Travelnews.lv izgaršo restorāna «Hercogs Mārupe» brīvdienu kastes gardumus

Izmēģinot šo piedāvājumu, radās vairāki būtiski secinājumi, ar kuriem vēlos padalīties...

Pētījums: Saldumi un pusfabrikāti bērnu uzturā nonāk biežāk nekā augļi vai graudaugi

Teju visi jeb 99% vecāku piekrīt, ka uzturam ir nozīmīga loma bērna vispārējās veselības nodrošināšanā, liecina Bērnu slimnīcas veselīga uztura kustības “Ēstprieks” ietvaros veiktais pētījums...

Latvijā ienāk starptautiski pazīstamais itāļu restorāns «Vapiano»

Jau nākamnedēļ, 15. decembrī, nupat kā renovētajā t/c Origo durvis vērs Latvijā pirmais pasaulē plaši iecienītās restorānu ķēdes Vapiano restorāns...

Iepazīsti 9 pieklājīgas hotdoga ēšanas baušļus

Pasaulē 22. jūlijs tiek atzīmēts kā diena, kad tiek cildināts hotdogs - jau 534 gadus visā pasaulē cilvēki...

Kas ir ērču encefalīta endēmiskie rajoni un kas jāzina, uz tiem ceļojot?

Latvijas klimatiskie apstākļi ir kā radīti ērču izplatībai, turklāt, ņemot vērā, ka ir aizvadīta pēdējās desmitgades...

Vērtīgi padomi veiksmīgai grilēšanai

Ar dažādām bārbekjū mērcēm, marinādēm un ierīvējamajām garšvielām ir viegli pagatavot interesantu...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.409935sec.