ērces.

Apskatām 41 - 80 no 219 vārdam 'ērces'

Uzzini, kurus Latvijas restorānus rekomendē «Michelin Guide»

Konkursā iekļauti 26 uzņēmumi: viens no tiem saņēmis vienu MICHELIN zvaigzni par augstākās klases virtuvi un trīs – MICHELIN Bib Gourmand par augstvērtīgu ēdienkarti...

Jau šonedēļ darbu sāks Vecrīgas Ziemassvētku tirdziņš

Sestdien, 2023. gada 2.decembrī, jau 23.reizi durvis vērs tradicionālais Vecrīgas Ziemassvētku tirdziņš Doma laukumā...

Tas ir noticis: «Michelin Guide» oficiāli ir Latvijā, pie zvaigznes tiek viens restorāns

Jaukā gaisotnē 2023. gada 21. novembrī Rīgā, “Hanzas Peronā” pasaulē populārākais restorānu ceļvedis “Michelin Guide” paziņoja Latvijas labākos restorānus...

Kā startēt sēņu sezonā, nekaitējot veselībai

Mēs patiešām mīlam sēņot! Gandrīz trešdaļa dodas mežā pēc sēnēm, tiklīdz rodas tāda iespēja, un kopumā 91% Latvijas iedzīvotāju atzīst...

Kā mazināt kāri pēc saldumiem? Iesaka speciālisti

Mūsdienās saldo našķu klāsts ir tik plašs, ka ir grūti stāties pretī tā vilinājumam. Turklāt arī ēdieni un našķi, ko neuztveram kā saldumus, var saturēt diezgan lielu cukura daudzumu...

Nenokavē vasaru: uzzini kā un kur pilsētā pagatavot grilētu maltīti darba dienas vakarā

Vasaras Latvijā ir īsas un augusta sākums nereti ir brīdis, kad sākam satraukties, vai pagūsim vēl izbaudīt un izgaršot vasaru....

Vasaras vakariņu idejas no šefpavāra

Merlina Vetika (Merlin Vettik), Fotografiska Tallin restorāna otrais šefpavārs piedāvā! Vasaras vakariņas ir lieliska iespēja baudīt svaigus un garšīgus ēdienus...

Kā sagatavoties aktīvām brīvdienām, lai nepiedzīvotu nepatīkamus pārsteigumus?

Vienalga kāda ir tava brīvdienu aktīvās pavadīšanas izvēle – ģimenes izbrauciens ar velosipēdiem, pārgājiens, atpūta pie ūdeņiem vai ceļojums pāri robežām...

Sēklu gids – kādas izvēlēties un kam paredzētas

Pavasaris ir laiks, kad daudzi no mums jūt spēka izsīkumu. Organisms pēc garās ziemas un daudzo vīrusu rosības ir manāmi saguris, tāpēc...

64 gadījumos ērces bijušas inficētas ar kādas slimības ierosinātāju – tajā skaitā divas ar ērču encefalītu

„Centrālajā laboratorijā" šajā pavasarī no 177 testētajām ērcēm 36 konstatēts laimboreliozes slimības ierosinātājs, bet ērču encefalīta ierosinātājs konstatēts divos gadījumos; citu slimību ierosinātāji ir atrasti vēl 26 gadījumos.

Tunisija: kas jāzina, pošoties ceļojumā uz šo tuksneša un jūras valsti

Tunisija ir kā maģiskas krustceles, kurās mijas arābu un franču kultūras, svelmains tuksnesis un atsvaidzinoša jūra, apburoši lēns dzīves temps un vietējo iedzīvotāju karstasinīgums...

Zaļumu nozīme ikdienas uzturā – skaidro speciālisti

Zaļumus ik pavasari gaidām ar lielu nepacietību – gan apkārtējā dabā, gan savā ēdienkartē. Turklāt gan dārza, gan savvaļas zaļumi var būt labs...

7 efektīvi paņēmieni, kā mazināt satraukumu par ērču pārnēsātām kaitēm

Tiklīdz termometra stabiņš sasniedz +3 līdz +8 grādus, sarosās visa dzīvā daba, tai skaitā ērces. Dzīvojot Latvijas platuma grādos, katram būtu jācenšas ievērot 7 sadzīvošanas paņēmieni...

Veselīgas ēšanas pamatprincipi, kas noderēs ne tikai janvārī. Iesaka uztura speciāliste

Janvāris viennozīmīgi ir jaunu apņemšanos mēnesis. Vairums cilvēku pēc Vecgada svētkiem izvirza sev mērķi – jaunajā gadā sākt jaunu dzīvi...

Mutē kūstošas un apetelīgas receptes no barbekjū gatavošanas meistara

Uz atklātas uguns izcepts gaļas gabals, iespējams, ir bijis viens no pirmajiem ēdieniem, ko pagatavoja mūsu tālie priekšteči, un lai gan kopš tā laika...

Valsts svētku brīvdienas kopā ar ģimeni Jaunmoku pilī

No 11. līdz 20. novembrim Jaunmoku pilī aicina apmeklētājus izzināt Latvijas vēsturi un dabu, baudīt mierpilnu atpūtu pils viesnīcas numuros un sajust latvisko garšu...

7 interesantas lietas par «Tex Mex» virtuvi un tortiljām Latvijā

Tortiljas ir viens no Tex Mex virtuves produktiem, kas aizvadītajos gados kļuvis īpaši populārs arī Latvijā. Tortiljas var ātri pagatavot, pildījumam izmantot...

«Pica Lulū» atver jaunu diennakts picēriju Teikā

Novembrī, picu cienītājiem durvis vērusi vaļā 17. Pica Lulū picērija, kas nodrošinās diennakts ēdināšanu tagad arī Teikas rajonā. Tā atrodas Rīgā...

Marta Mackeviča: Tenerifes viesnīca «Landmar Costa los Gigantes» – lieliska vieta mazajiem ceļotājiem

Travelnews.lv redakcija šoruden vienojas Tenerifē, Spānijā, viesojoties dažādās viesnīcās un daloties savos novērojumos par katru...

Aptauja: hotdogs – iecienīta ātrā uzkoda jauniešu vidū

Hotdogi uzkodu pa ceļam sortimentā Latvijā ir atrodami jau vairāk nekā 20 gadu, tomēr tie joprojām ir nemainīgi iecienīta ātro uzkodu izvēle...

«Paulig» atklāj jaunu tortilju rūpnīcu Beļģijā, lai nostiprinātu «Tex Mex» tirgus līdera pozīcijas Eiropā – arī Latvijā

Viena no Paulig visstraujāk augošajām produktu kategorijām Latvijā ir Tex Mex, un šodien Paulig jaunās tortilju rūpnīcas oficiālā atklāšana Beļģijā ir nozīmīga, lai...

«Novatours» iesaka: ko vērts zināt, pošoties ceļā uz Krētu

Leģendu un mītu caurvītā Krēta ir lielākā Grieķijas sala, kas lutina ar vairāk nekā 960 km garu, gleznainu, Egejas un Lībijas jūru apksalotu piekrasti, solot...

NOVATOURS iesaka: ko vērts zināt, pošoties ceļā uz Taizemi

Sulīgu kokosriekstu palmām ieskautas žilbinoši baltas pludmales, pikantu garšu caurvīta ēdienu māksla, smaidīgi vietējie iedzīvotāji, tropiskas savvaļas dabas valdzinājums, ņirboša pilsētu dzīve un bagāts kultūras mantojums ir tikai neliela daļa no

Ieteikumi, ko darīt, ja mežā satiekat lāci, alni vai mežacūku

Kā liecina Fjällräven veikts pētījums, tikšanās ar meža dzīvnieku ir viens no izplatītākajiem iemesliem, kāpēc sievietes netiecas doties pārgājienos caur mežu...

Atklāj jaunas garšas izstādē «Riga Food 2022»

BEZpiena biezpiens, medus suflē, garšaugu tējas maisiņi, alus ar grauzdētu ķiploku garšu, fizāļu konfektes, lapu kāpostu čipsi, kukaiņu pulveris un...

Pārgājienā pa kangaru un vigu kompleksu aicina atklāt Slīteres Nacionālā parka dabas daudzveidību

Lai atklātu Slīteres Nacionālā parka dabas daudzveidību unikālajā kangaru un vigu kompleksā, kā arī izzinātu apkārtnes kultūrvēsturi...

Padomi, kā nepārcept gaļu un vienkāršas grila receptes ikvienam

Siltas un saulainas dienas ir īstais brīdis, lai ar ģimeni vai draugiem izbaudītu vasaras gardāko pieredzi – dažādus grilējumus...

Tunisija: ko darīt, ko ēst un ko apskatīt

Tunisija ir kā maģiskas krustceles, kurās mijas arābu un franču kultūras, svelmains tuksnesis un atsvaidzinoša jūra, apburoši lēns dzīves temps un vietējo...

Slavenu šefpavāru padomi, kā samazināt izmestā ēdiena apjomu

Katru gadu pasaulē izmet vairāk nekā trešdaļu no visas saražotas pārtikas. Šis skaitlis ir vēl pārsteidzošāks, ņemot vērā lielo izsalkušo cilvēku skaitu...

Uzņemam vitamīnus! TOP3 ražas veltes, ko iekļaut uzturā

Vietējās ražas laiks ir lieliska iespēja uzņemt vērtīgās vielas no tepat augušiem dārzeņiem, apgādāt organismu ar vitamīniem un minerālvielām...

Uz vasarīgu satikšanos Valmieras dzimšanas dienā aicina tirgotāji

Valmieras 739. dzimšanas dienas “Svētku randiņš” laikā, 23. jūlijā no plkst. 9.00 līdz plkst. 16.00, uz košu, vasarīgu un garšīgu satikšanos – svētku tirdziņu...

Hotdogu personības tests jeb ko par tevi liecina tas, kādu mērci izvēlies hotdogā?

22. jūlijā visā pasaulē atzīmē Starptautisko hotdogu dienu, kuras laikā brokastīs, pusdienās un vakariņās tiek ēsti hotdogi visdāžādākajās kombinācijās...

Gastronomiskā jaunrade un vietējās dabas veltes meistarīgi apvienotas Gaujas Nacionālajā parkā

Gaujas Nacionālajā parkā tiek radītas pārbagātas garšas buķetes ēdieni un dzērieni. Receptes ievītas tradīcijās un aizvien jaunas izcilības sasniegšanā...

Palīdzēsim Ukrainas mājdzīvniekiem! Labdarības akcija izstādē «Latvijas uzvarētājs 2022»

18. un 19. jūnijā Ķīpsalā starptautiskajā suņu un kaķu izstādē „Latvijas uzvarētājs 2022” notiks labdarības akcija “Latvija – Ukrainas mājdzīvniekiem!”...

Šovasar Ventspilī festivālā pulcēsies labākie Latvijas street food pārstāvji

Jau desmito reizi pasaules līmeņa sportisti, amatieri un citi ekstrēmo sporta veidu cienītāji tiksies Ventspilī – lielākajā alternatīvo sporta veidu un ielu kultūras notikumā Baltijā...

Gastronomiskā jaunrade un vietējās dabas veltes meistarīgi apvienotas Gaujas Nacionālajā parkā

Gaujas Nacionālajā parkā tiek radītas pārbagātas garšas buķetes ēdieni un dzērieni. Receptes ievītas tradīcijās un aizvien jaunas izcilības sasniegšanā...

Mostas ērces: piesardzības nevar būt par daudz!

Pavasaris ir laiks, kad mostas ērces – to zina katrs aktīvs dabā gājējs. Un tomēr katru gadu par ērču kodumu izraisītām slimībām izmaksāto atlīdzību apmērs aug...

Idejas Lieldienu galda klāšanai, izmantojot arī vienkāršus un pašdarinātus dekorus

Gatavojoties Lieldienām, daudzi domā ne tika par to, ko likt svētku galdā, bet arī kā to dekorēt un noformēt. Dabas atmodas svētkos mēs...

Iepazīsties - kebabs! Kas raksturo labu kebabu?

Kebabs ir viens no populārākajiem ēdieniem visā pasaulē, turklāt katrā vietā to gatavo mazliet citādi. Daudzviet par kebabu sauc izceptu maltās gaļas desiņu, ko...

Skolēnu brīvlaikā izmēģini multfilmu varoņu ēdienkarti

Skolēnu brīvlaiks vienmēr šķiet pārāk īss, un gribētos to pastiept nedaudz garāku, tāpēc Rimi Bērniem eksperti iesaka saplānot dažādas interesantas aktivitātes...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.35596991sec.