bistro.

Apskatām 41 - 80 no 248 vārdam 'bistro'

Siguldā izveidots jauns pastaigu maršruts māmiņām

Māmiņu maršruts veidots pa Siguldas pilsētas centru, iekļaujot vietas, kur pieejami bērnu pārtinamie galdiņi...

Valmierā apkopo «piegāde mājās» pakalpojuma sniedzējus

Valmieras Tūrisma informācijas centrs un biedrība "Valmieras attīstības aģentūra" sagatavojuši...

Tapis jauns gastronomijas ceļvedis par Latviju

Ceļvedis "Garšas ģeogrāfija" par Latviju ir autores pārskati par vairāk kā 70 mūsu valsts labākajiem...

Cēsīs «Livonijas garša» viesmīlības pieturvietās piedāvās Hanzas laikam raksturīgu cienastu

Sestdien, 20. jūlijā, Cēsu pilsētas svētku “Cēsis 813” laikā, kas būs sākušies jau 19. jūlijā un turpināsies līdz 21. jūlijam ar devīzi...

Brīvdienu karaliene Turcija: kuru reģionu izvēlēties?

Klusums un miers, greznas viesnīcas, garas smilšu pludmales, bet varbūt brīnišķīga daba un...

6 iemesli, kādēļ uz Ventspili ir vērts ceļot kopā ar suni

Mūsdienās cilvēka labākie draugi – suņi tiek uztverti tāpat kā ģimenes locekļi, viņiem ir...

Piedzīvojumu parkā atvēr jaunu kafejnīcu «Kuršu krogs BISTRO»

Ja reiz būs frī kartupeļi, tiem jābūt perfektiem!" uzskata Kuršu kroga saimniece Zane...

Augustā Rīgā atvērs IKEA veikalu: ko zināt par jauno veikalu?

Jau kādu laiku zināms, ka Zviedrijas mājas interjera preču tirgotājs IKEA darbu šogad uzsāks arī...

Izsludināts konkurss «Labākais ēdināšanas uzņēmums Ventspilī 2018»

Ventspils pilsētas domes Tūristu informācijas centrs izsludina konkursu “Labākais ēdināšanas uzņēmums Ventspilī 2018”, kurā...

Viedokļi: Vai Latvijā pastāv reliģiskais tūrisms un vai ceļojums uz Aglonu pieder pie tā?

Vissvētākās Jaunavas Marijas debesīs uzņemšanas svētki ir vieni no gada lielākajiem...

Vai ir vēl kāda lidsabiedrība, kas pasniedz brīvpusdienas?

Mūsdienās lidsabiedrības vairs nepiedāvā ēdienreizes, kas iekļautas lidojuma cenā. Kādreiz pirms pacelšanās dažās lidmašīnās...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Jūrmalas dizaina viesnīcas «KURSHI Hotel&SPA» valdes locekles Kristīnes Kursītes

Kristīne Kursīte iet tēva pēdās un turpina ģimenes biznesu, kas Latvijā plašāk pazīstams ar veikalu tīklu...

INTERVIJA AR CEĻOTĀJU: Dace Freimane ir sajūsmā par Japānu

Dace Freimane ir vadības konsultante-biznesa trenere, un viņu sastopam pirms kārtējā ceļojuma, kurā viņa jau nākamajā dienā uz Centrālameriku...

Ceļotāja stāsts: 100 stundas Itālijā - Bari

100 stundas - vai tas ir daudz vai maz? Kā uz to skatās - 100 stundas jeb 4 darba dienas var paskriet nemanot...

Apbalvoti Ventspils pilsētas labākie ēdināšanas uzņēmumi 2017. gadā

2017.gada 30.novembrī, svinīgā pasākumā Livonijas ordeņa pilī tika apbalvoti konkursa “Labākais ēdināšanas uzņēmums Ventspilī 2017”...

82% ēdienu piegādes veic uz mājām

Vadošā ēdienu piegādes un līdzņemšanas startup Baltijā Foodout.lv operatīvā informācija liecina, ka 82% pasūtījumu ēdienu piegādes tiek...

Viedoklis: Apceļo Latviju - Ko apskatīt Zemgalē?

Latvija ir skaista un daudzveidīga zeme! Un to saka teju ikviens ārvalstu tūrists, kas atbraucis šurp un par to pārliecinājies pats...

Viedoklis: Apceļo Latviju: Ko apskatīt vienas dienas ekskursijā?

Latvija ir skaista un daudzveidīga zeme! Un to saka teju ikviens ārvalstu tūrists, kas atbraucis šurp un par...

Aicina uz gardēžu ekskursiju «Kartupeļa ceļš Jelgavā»

Sestdien, 26.augustā, pulksten 12 Jelgavas reģionālais tūrisma centrs aicina doties īstā gardēžu piedzīvojumā - ekskursijā...

Cik attīstīta Latvijā ir apkalpošanas kultūra - saruna ar «Centurion Hospitality» vadītāju Didzi Grāvīti

Lai mūsu ceļojums, vakars vai vienkārši pusdienas norisinātos patīkami un bez starpgadījumiem, ir nepieciešami cilvēki, kas mūs apkalpo. Ja dodoties pusdienās uz pusdienu bistro, nesmaidoša kasiere vēl nebūtu pasaules gals (lai gan arī v

Jaunpienācēji piesaka konkurenci ilggadējiem Ventspils ēdinātāju konkursa dalībniekiem

Vērtēšanai šogad izvēlēti 50 Ventspils ēdināšanas uzņēmumi, starp kuriem ir gan apmeklētāju jau ilgstoši iecienīti uzņēmumi, gan pavisam jauni...

Travelnews.lv redakcija pusdieno «Hercogs Mārupe»

Tuvojas pusdienlaiks – 12:00 un visi birojā kļūst nedaudz nemierīgāki kā parasti. Tas jau gan saprotams, jo vēders liek par sevi manīt – tas ziņo, ka ir iztukšojis visas tās rezerves, kuras tika uzņemtas jau pirms vairāk nekā četr

Jaunums – vienota ieejas karte objektos un atlaižu grāmatiņa atpūtai Jelgavā

No 1.jūlija Jelgavas reģionālais tūrisma centrs sadarbībā ar Jelgavas pilsētas tūrisma pakalpojumu sniedzējiem pilsētas iedzīvotājiem un viesiem piedāvā jaunu produktu – vienotu ieejas karti trīs pilsētas apskates objektos un atlaižu grāmat

Vasaras piedāvājums Jelgavas gardēžiem «Izgaršo vietējo»!

Jelgavas reģionālais tūrisma centrs sadarbībā ar Jelgavas pilsētas un Jelgavas novada ēdināšanas uzņēmumiem no 1.jūlija līdz 30.septembrim aicina gardēžus baudīt piedāvājuma "Izgaršo vietējo!" ietvaros tapušos ēdienus...

Viedoklis: Ko restorāni dara ar pāri palikušo pārtiku un kā izvairās no pāri palikumiem?

Protams, nekad nevarēs pilnīgi precīzi noteikt, cik daudz pārtikas produkti konkrētajai dienai būs nepieciešami, jo nevar skaidri zināt – cik klientu būs restorānam. Tāpēc Travelnews.lv taujāja restorānu šefpavāriem, kā viņi nosaka, k

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie 3 pavāru restorāna «Tam labam būs augt» līdzīpašnieka un pavāra Mārtiņa Sirmā

Rīgas restorānu vidū pozitīvi izceļas 3 pavāru restorāns "Tam labam būs augt", un viens no tā īpašniekiem – pavārs Mārtiņš Sirmais...

Aivars Mackevičs: Veiksmīgu un ceļojumiem bagātu 2017. gadu! (papildināts)

Paldies par daudzajiem Ziemassvētku un Jaungada apsveikumiem! Nov

Uzmanību grāmatu mīļotāji! Ir atvērta jauna bibliotēka, kurā jūs variet pārnakšņot!

Jauna bibliotēka Ziemeļvelsā piedāvā iespēju nodoties literatūras burvībai. Bibliotēka atļaus viesiem pārnakšņot vēsturiskajā ēkā un lasīt grāmatas pēc...

Ar plašu pasākumu programmu tiks atzīmēti LIDO Alus svētki

Jau šajā nedēļas nogalē, 23. un 24. septembrī, LIDO Atpūtas centrā norisināsies tradicionālie LIDO Alus svētki. Ar plašu izklaides programmu...

LIDO atklājis jaunu restorānu Ādažu tirdzniecības centrā "Apelsīns"

31. augustā, ar LIDO Uztura skolas atvērto meistarklasi tika svinīgi atklāts jaunā dizaina koncepta LIDO restorāns Ādažos. Tas ir jau vienpadsmitais LIDO restorāns Latvijā un...

Jelgavā ar plašu pasākumu programmu tiks svinēti Piena, Maizes un Medus svētki

Jelgavā ar plašu pasākumu programmu tiks svinēti gadskārtējie Piena, Maizes un Medus svētki, bet Lielupē norisināsies Eiropā lielākā piena paku laivu...

«LIDO» uztura speciāliste: pareizi izvēlēti ēdienreižu laiki var atrisināt lielu daļu veselības problēmu

Pareizi izvēlēti ēdienreižu laiki ir neatņemama veselīga dzīvesveida sastāvdaļa un var atrisināt...

Tiek aicināts izteikt viedokli par labāko ēdināšanas uzņēmumu Ventspilī 2016.gadā

Ventspils pilsētas dome jau 18.reizi organizē konkursu „Labākais ēdināšanas uzņēmums Ventspilī 2016”. Konkursa vērtēšana norit divās atlases kārtās un, kā...

Jēkabpils aicina nogaršot īpašo delikatesi - Daugavas samu

Daugava Jēkabpilī jau izsenis bijusi iecienīta zvejas vieta. Te mīt tādas zivis kā asari, ālanti, karūsas, karpas, līdakas...

Gardēžiem ir sagādāts īpašs notikums «Izgaršo vietējo!»

Gardēži šajā sezonā aicināti baudīt svaigus salātus ar sezonas dārzeņiem vai mājas sieru, zivju ēdienu cienītājiem tiks piedāvāta dažādos veidos pagatavota...

Apskatot ledus skulptūras, izmanto iespēju iepazīt Jelgavu!

Jelgavas reģionālais tūrisma centrs festivāla laikā aicina iepazīt pilsētu dodoties izbraukumā ar autobusu kopā ar gidu...

Travelnews.lv apsveikums lasītājiem un sadarbības partneriem!

Novēlam panākumiem, ceļojumiem bagātu un iedvesmas pilnu un Jauno 2016.gadu...

Travelnews.lv apsveikums lasītājiem un sadarbības partneriem!

Novēlam panākumiem, ceļojumiem bagātu un iedvesmas pilnu un Jauno 2016.gadu...

Ziemas piedāvājums gardēžiem «Izgaršo vietējo»!

Jelgavas reģionālais tūrisma centrs sadarbībā ar Jelgavas un Jelgavas novada ēdināšanas uzņēmumiem ziemas sezonā ir sagādājis...

Desmit lietas, kas ir jāizdara atrodoties Ņujorkā

Izdzert alu Lejas Ist-Saidā, starp Haustonas un Grand-Steitas ielām. XX gadsimta sākumā šajās ielīņās, kur vecīši čībiņās pļāpa...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.79826498sec.