garnele.

Apskatām 41 - 69 no 69 vārdam 'garnele'

Stiprini sevi! Veselīga dzīvesveida pamatprincipi ziemā – garšvielu spēks

Gada aukstajā sezonā zināmas korekcijas pieprasa arī ikdienas ēdienkarte. Lai stiprinātu imunitāti un vairotu enerģiju, Jūrmalas rehabilitācijas centra...

Radīts Baltijas jūras kulinārais ceļš

Kas kopīgs garšas ziņā valstīm ap Baltijas jūru? Vai pastāv īpaša Baltijas jūras valstu virtuve ar pasaulē atpazīstamiem ēdieniem un...

«Baltijas Kulinārais Ceļš» aicina gardēžus ceļot apkārt Baltijas jūrai

Kas kopīgs garšas ziņā valstīm ap Baltijas jūru? Vai pastāv īpaša Baltijas jūras valstu virtuve ar pasaulē atpazīstamiem ēdieniem un izslavētām tradīcijām? Uz šiem jautājumiem atbildes rod...

Uztura ieteikumi labākam noskaņojumam

Mūsdienu steidzīgais dzīvesveids bieži vien neļauj atlicināt laiku kvalitatīvām, regulārām un nesteidzīgām maltītēm...

5 gardas uzkodas, kas jānobauda katram pasaules apceļotājam

Lai gan daudzi tūristi priekšroku dod pirmšķirīgiem restorāniem pasaules metropolēs, bodītēs uz ielas stūra...

Rīgā durvis vēris jauns itāļu restorāns La Piazza

Klusajā centrā Rīgā, Andreja Pumpura ielā 6 atklāts jauns itāļu restorāns "La Piazza". Tulkojumā no itāļu valodas...

Rīgas restorāni piedāvā nobaudīt rudens zupas ar medījumu gaļu

Rudens pilnbriedā aktuāli kļūst ēdieni un dzērieni, kas ir ne tikai gardi, bet arī spēj sasildīt organismu no iekšas...

Šefpavārs Vladislavs Gerke par garšām, ko var noķert restorānā Boulevard 33

Rīgas centrā, tieši pretī tirdzniecības centram Origo, atrodas viesnīca Opera Hotel & Spa un restorāns...

Restorāns Suite aicina uz Sieviešu dienas maltīti 7. un 8. martā

Šefpavārs Roberts Lismanis aicina visus vīriešus palutināt savas kolēģes, draudzenes, sievas, meitas...

Idejas, kā pavadīt gada romantiskāko dienu - Valentīndienu

Restorāns Čarlstons Valentīndienas nedēļas nogalē piedāvā izbaudīt romantiskās vakariņas mirdzošu sveču...

5 ieteikumi, kur labi un nedārgi paēst Barselonā

Spānija ir pazīstama ar savu daudzveidīgo virtuvi, sākot no plaša klāsta uzkodām, kas pazīstamas kā tapas, līdz pat izsmalcinātām...

Kā Jūrmalas restorānā Pintxo Travelnews.lv redakcija pavadīja pirmo 2014. gada dienu

2014. gada pirmās dienas pēcpusdiena Jūrmalā ir klusa un romantiska. Pastaigājoties gar pludmali...

Piecas lietas, ko noteikti jāpaveic Barselonā

Vidusjūras pērle Barselona pavisam noteikti uzskatāma par vienu no košākajiem, kā arī apmeklētākajiem tūrisma galamērķiem Eiropā...

5 lidostas, kur atrodami lieliski laika kavēkļi

Aizkavēšanās lidostā var sagādāt pozitīvas emocijas tikai retos gadījumos. Taču, ja kāda iemesla dēļ jums nākas ilgāku laiku uzturēties...

Pieejama aplikācija "Gastronomijas ceļojums pa Zviedriju"

Zviedru žurnāls "Gastronoms" 2012. gada novembra numurā iPad un Android planšetdatoru lietotājiem...

Artūrs Birnbaums par dūmošanu, interjeru un auru Čarlstonā

Ir ceturtdienas pēcpusdiena, kad pusdienlaiks Čarlstonā jau pagājis. Izejot cauri jau ierastajai priekštelpai...

Nedēļas profesija - ceļojumu aģents. Intervija ar Rovenu Jakubovsku no Remiro Travel

No 2012. gada 12. septembra Travelnews.lv veido rakstu sēriju ar ieskatu tūrisma nozares populārākajās...

Akvāriji interjera pārvērtībām izstādē «Māja. Dzīvoklis 2011»

Tagad katrs pats var audzēt savu koraļļu rifu mājās un akvāriju ieviest kā neatņemamu interjera sastāvdaļu...

Masu saindēšanās no garnelēm Meksikā skar arī tūristus

Meksikā, Masatlanas pilsētā ar garnelēm saindējušies vairāki desmiti tūristu un vietējie iedzīvotāji.

Tenerifes sala – gardēžu paradīze zem klajas debess

Tie, kuri ir apmeklējuši Tenerifes salu noteikti ir pamanījuši lielu restorānu daudzumu. Pārsvarā tie izvietoti gar jūras krastu un vilina...

Hītrovā atvēries restorāns zem klajas debess

Viesnīcas Sheraton Skyline viesi Hītrovas lidostā Londonā, tagad varēs baudīt maltīti restorānā The Garden, kas atrodas zem klajām debesīm...

Peru notiks garneļu festivāls

20.11.2010 Peru pirmoreiz notiks Garneļu festivāls (Festival del Camaron). Šajā dienā Castrovirreyna provinces restorāni saviem apmeklētājiem piedāvās...

Gardēži un kulināri aicināti piedalīties pastas recepšu konkursā

Gardēži, kulināri un ikviens, kam patīk eksperimentēt virtuvē, ir aicināti piedalīties konkursā, kurā jāizgudro...

Iepazīsti gardo un pamatīgo Spānijas virtuvi

Lielākoties restorānos Spānijas tūristu iecienītajās vietās ēdienkartē redzami jūras velšu ēdieni - paella, gambas, gazpacho. Bet...

Rīgas zoodārzā atvērts Baltā Tīģera gada ledus skulptūru dārzs

Rīgas Zoodārzā atvērts Baltā Tīģera gadam veltīts ledus skulptūru dārzs. Tajā izstādīto...

Mājdzīvnieku izstādē apskatāma tūkstoš eiro vērta garnele

Mazs dzīvnieciņš vērts lielu naudu - tieši divus centimetrus garā pandas garnele ir aptuveni 1000 eiro vērta...

Tirgotavā "Debesmanna" notiks pasākums "Svētku mielasts"

Kā zināms Ziemassvētku naktī ir jāēd deviņas reizes, lai nākamgad dzīvotu pārticībā. Tāpēc, gatavojoties gada lielākajam notikumam, tirgotava "Debesmanna" Mūkusalas ielā 95 Jūs ielūdz smelties idejas bagātīgam svētku galdam, lai tradicionālo miela

Latvijas ezeros sākas vēžošanas sezona

Vēži pieder pie ļoti plašās un daudzveidīgās vēžveidīgo klases, kurā ietilpst arī krabji, omāri, garneles. Latvijā gan sastopamas tikai trīs saldūdens vēžu sugas: platspīļu, šaurspīļu un signālvēzis jeb Amerikas vēzis. Tomēr tikai platspīļu

Intervija ar ceļotāju - Aiju Lakševicu

Noteikti ieteiktu cilvēkiem doties uz jebkuru vietu, kur vēl nav būts. Vajag tikai īsto attieksmi, pirms došanās ceļā, jo vienmēr un visur var atrast kaut ko interesantu ...

Atpakaļ

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.28241992sec.