41.
Iepazīsti Latvijas uzņēmumu kopstendu «Riga Food 2015»
(01/09/2015 06:05)
[lv]
Skatīt vairāk
Šogad starptautiskā pārtikas izstāde "Riga food 2015" svin savu 20 pastāvēšanas gadadienu un kā ik gadu...
42.
Latvijas iedzīvotāji mācās baudīt ēdienu
(07/07/2015 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
Pēc bagātīga svētku mielasta bieži vien nākas cīnīties ne tikai ar
pārēšanās sajūtu, bet arī ar sirdsapziņas pārmetumiem par lieki
uzņemtajām...
43.
Kulinārijas piedzīvojums Francijā no «EC Durbe»
(30/03/2015 06:15)
[lv]
Skatīt vairāk
Francija ir zināma ne tikai ar savām smaržām, kino, un sieru, bet arī ar savu izsmalcināto un eleganto virtuvi. Franču virtuvi...
44.
Restorāns Garšas Frekvence aicina uz Gastronomijas festivālu
(21/08/2014 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
No 28. augusta līdz 7. septembrim jau trešo gadu starptautisko pārtikas izstādi Riga Food atklās...
45.
Lido: Latvijā vasaras sezonas produkti netiek pietiekami novērtēti
(11/06/2014 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
Kaut arī vasarā sezonas augļi, ogas un dārzeņi ir plaši pieejami ikvienam, LIDO veiktās aptaujas* dati liecina...
46.
Vīna bārs Garage piedāvā pavasarīgu salātu recepti
(21/05/2014 06:22)
[lv]
Skatīt vairāk
Maijs ir mēnesis, kad lutināt sevi ar zaļiem, svaigiem un sezonāliem ēdieniem, tāpēc iesakām izmēģināt pagatavot lapu salātus ar rabarberiem, apelsīniem...
47.
Lido šefpavāre iesaka recepti veselīgu biešu salātu pagatavošanai
(19/02/2014 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
AS Lido šefpavāre Ilga Joma iesaka recepti veselīgu biešu salātu pagatavošanai. Sastāvdaļām nepieciešama viena..
48.
Lido šefpavāre iesaka veselīgu recepti burkānu mandarīnu salātu pagatavošanai
(23/01/2014 06:21)
[lv]
Skatīt vairāk
Sastāvdaļām nepieciešami četri vidēja lieluma burkāni, divi mandarīni, viens laims, buntīte svaigu pētersīļu...
49.
Burkāns – vasarā uzkrāto vitamīnu deva ziemā
(21/01/2014 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
Burkāns ir viens no pilnvērtīgākajiem rudens dārzeņiem, kas ziemas laikā
piedāvā vasarā uzkrātos vitamīnus. Pilnvērtīgo uzturvielu dēļ...
50.
Video: Bibliotēka No1 šefpavārs informē par Latvijā audzētu dārzeņu un salātu izmantošanu
(25/09/2013 06:23)
[lv]
Skatīt vairāk
Pirms laika publicējām video ar restorāna Bibliotēka No1 šefpavāra Māra Jansona stāstu par storu audzēšanu...
51.
Bistro un konditoreja Silva Jelgavā par ābolu izmantošanu ēdienu gatavošanā
(30/08/2013 06:23)
[lv]
Skatīt vairāk
Ir sācies ābolu laiks, kad bērni steidz baudīt svaigos ābolus, saimnieces gatavo ābolu krājumus ziemai...
52.
Viesnīcas Opera Hotel & Spa restorāna šefpavārs piedāvā vasarīgu salātu recepti
(12/08/2013 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Viesnīcas Opera Hotel & Spa restorāna Boulevard 33 šefpavārs Vladislavs Gerke "netur sveci zem pūra"...
53.
Caviar Club šefpavārs: Dažādu lapu salāti ar apsvilinātu, olīveļļā izturētu tunci un bez čaumalas vārītu olu
(01/04/2013 06:21)
[lv]
Skatīt vairāk
Baltic Beach Hotel restorāna Caviar Club šefpavārs...
54.
Viesnīca Ērgļi piedāvā īpašu krāsojamo ēdienkarti bērniem
(08/02/2013 06:23)
[lv]
Skatīt vairāk
Ērgļu apkaimi var saistīt ne tikai ar ziemas piedāvātajām atrakcijām, bet arī ar mājīgu viesnīcu...
55.
Bibliotēka No1 šefpavārs Māris Jansons dalās pieredzē par restorāna aizkulisēm
(11/01/2013 06:23)
[lv]
Skatīt vairāk
Restorāns Bibliotēka No1 pārsteigs gan internacionālas virtuves, gan
pašmāju virtuves cienītājus...
56.
Aicina Valmieru iepazīt «Gardēžu pastaigā»
(14/05/2012 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
No 12.maija Valmieras restorānu un kafejnīcu šefpavāri aicina pilsētu iepazīt, dodoties ”Gardēžu pastaigā”! Tā ir pastaiga...
57.
8. martā pārsteidz mīļoto ar paša radītu kulinārijas brīnumu
(08/03/2012 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
Šī nedēļa ir Sieviešu dienas zīmē, un kādēļ gan nepalutināt savu sirdsdāmu ar paša gatavotām vakariņām...
58.
Veselīgs uzturs darba vidē dos enerģiju strādāt
(26/07/2011 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Mēs dzīvojam laikā, kad ikdienas steiga ir neizbēgama. Ne reti gadās redzēt cilvēkus pusdienojam ceļā no vienas tikšanās uz nākamo...
59.
Pavasara gaidās diedzējam bagātīgu vitamīna devu un koši zaļu noformējumu
(15/02/2011 06:02)
[lv]
Skatīt vairāk
Diedzētu sēkliņu asni gan iepriecina nepacietīgākos pavasara gaidītājus, gan ir vērtīgs vitamīnu avots gada...
60.
Ķekava aicina uz pirmo garšaugu festivālu
(13/08/2009 06:04)
[lv]
Skatīt vairāk
2009.gada 23. augustā Ķekavā, pie TC „Liiba” aicināti visi tie, kuri vēlas sevi palutināt ar nebijušām garšām, iepazīt dabas skaistumkopšanas noslēpumus, papildināt savas zināšanas par ārstniecības augu izmantošanu medicīnā un vienkārši labi p
61.
Meistaru dienas tirgotavā "Debesmanna" - Ungāru ķēķis
(12/02/2009 06:02)
[lv]
Skatīt vairāk
Tirgotavā „Debesmanna” notiks meistaru dienas „Ungāru ķēķis”. 13.februārī no pulksten 16.00 līdz 20.00 un 14.februārī no pulksten 11.00 līdz 15.00 visi tiek laipni aicināti iepazīties ar ungāru nacionālās virtuves īpatnībām un noprovēt īstus
62.
Tirgotava "Debesmanna" uzsāk Jauno gadu ar meistaru dienām "Krievu ķēķis"
(15/01/2009 06:02)
[lv]
Skatīt vairāk
Tirgotava „Debesmanna”, Mūkusalas ielā 95, uzsāk Jauno gadu ar meistaru dienām „Krievu ķēķis”. 16.janvārī no un 17.janvārī visi tiek laipni aicināti iepazīties ar krievu nacionālās virtuves īpatnībām un noprovēt īstus šīs zemes kulin
63.
Tirgotavā "Debesmanna" notiks pasākums "Svētku mielasts"
(16/12/2008 06:04)
[lv]
Skatīt vairāk
Kā zināms Ziemassvētku naktī ir jāēd deviņas reizes, lai nākamgad dzīvotu pārticībā. Tāpēc, gatavojoties gada lielākajam notikumam, tirgotava "Debesmanna" Mūkusalas ielā 95 Jūs ielūdz smelties idejas bagātīgam svētku galdam, lai tradicionālo miela